O wszystkim i o niczym :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq Twója córa to silna babka bo mocno kciuki trzymała na usg nie wyszła tragedia, ma zmiany na watrobie trzustce i nerkach ale nie sa to zmiany nowotworowe wiec damy temu rade. Tzn wyleczyc sie juz chyba nie da ale nie jest źle insulina na sunie dziala takze to najwazniejsze jak to pani doktor mowi - troszke przedłużymy jej zycie
Z moim C. wielka burda o psa i szczerze mowiac jakos wyjatkowo mnie wkurza ostatnio eh
A ja dzis zatestowałam ale oczywiscie grubasna jedna krechaMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Baś kochana ja również życzę nam wszystkim tego tych upragnionych pięknych grubych dwóch kreseczek
Muszę coś więcej poczytać o tych ziółkach, może też zainwestuję jak je tak chwalisz
Kurcze nic w necie znaleźć nie umiem. Napiszesz coś więcej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 18:26
Julia 07.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySana wrote:Oj kwiatuszku oby to się jednak szybciej stało
Malenq no właśnie nie mogę znaleźć składu
Składniki (zioła cięte):
Faza 1: liść maliny właściwej/Rubus idaeus (1,0 g)*, liść melisy lekarskiej/Melissa officinalis (0,8 g)*, liść palczatki cytrynowej/Cymbopogon citratus (0,6 g)*, liść damiany/Turnera diffusa (0,4 g), kłącze dzikiego pochrzynu/Dioscorea villosa (0,4 g), owoc niepokalanka pospolitego/Vitex agnus castus (0,4 g), kłącze szparaga lekarskiego/Asparagus racemosus (0,4 g),
Faza 2: owoc dzikiej róży/Rosa canina (1,6 g)*, kwiat lipy drobnolistnej/Tilia cordata mill. (1,2 g)*, owoc ostropestu plamistego/Silybum marianum (0,6 g), owoc niepokalanka pospolitego/Vitex agnus castus (0,4 g), kłącze lukrecji gładkiej/Glycyrrhiza glabra (0,2 g).
(*) oznacza certyfikowane składniki ekologiczne (65% składu produktu). Wartości w nawiasach wskazują zawartość składnika w zalecanej porcji dziennej.
Informacje dodatkowe:
Zawartość opakowania 120 g (2x60g) wystarcza na 30 dni codziennego stosowania.
Preparat nie jest przeznaczony dla kobiet w ciąży i karmiących, oraz osób z alergią bądź nietolerancją na którykolwiek ze składników mieszanki. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
http://sklep.babyandmamamed.com/mieszanka-ziolowa-plodnosc-faza-1-i-2 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:tez tak sadze, czytalam ze 99% po 3-4 latach staran zachodzi.
Miłego dnia skarby, ja dzisiaj u diabetologa w związku z krzywą cukrową....
Buziakiaszka lubi tę wiadomość