O wszystkim i o niczym :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania ja bym chciala miec kolejne ale tylko do momentu porodu Opieki nad dwoma maluchami nie wyobrazam sobie. Ciaze i poród wspominam super ale nie widze siebie z roczną Julką na reku i noworodkiem obok. Z jednej strony mysle nad tym czy skoro juz wybilam se zawodowo z pracy to nie kontynuowac tego zeby nie robic zamieszania znowu za jakis czas. Ale chyba jednak ze 2-3 lata wstrzymamy sie. Tzn maz chcialby od razu ale cwaniak pojdzie do pracy i tam niekiedy siedzi i odpoczywa a ja sama z małą ciagle. W domu nawet jesli on jest to wiekszosc obowiazków na mnie spada.
Moja dzisiaj konczy 5 tygodni i zaczyna sie normowac w nocy ze spaniem i jedzeniem. Mielismy w zasadzie 1 nocne karmienie bo zasnela o 23 i dopiero o 4 zaczela sie budzic. Meczy ja tez brzunio i stęka biedna przez co ja czuwam i tak półspie. Jak wyrosnie z kolki to powinno byc fajniej. Jak narazie te czuwanie bardziej meczy niz chodzenie wokół niejaszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Aszka gdzie Twoj suwaczek? Melduj sie szybciutko!
Ania co slychac?
Malenq usunela konto?
Kwiatuszek hej,ja juz po ciazy jak widac na suwaku. Mialam rzucawke i zrobili na szybko cc. Wszystko dobrze i juz jestesmy w domku. -
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:O zesz kurde!! Dobrze ze wszystko jest w porzadku. gratuluje a kiedy mialas cc? Jak poczatki?
-
hej. znacie jakąs rade na unormowanie cykli? Moje zaczely się wahać. Stramy się o dziecko ale kazdy cykl wyglada inaczej... (kiedys cykle 28-29 dni a teraz 32a nawet 36). Myślę, żęby przejsc sie do gina po jakies tab ale pewnie powie ze to sensu nie ma skoro sie staramy
-