X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne O wszystkim i o niczym :D
Odpowiedz

O wszystkim i o niczym :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 listopada 2015, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:

Aszka jak sie czujesz? Pochwal sie brzuniem :)
    nawet dzis ok :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2015, 16:24

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

• kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ja bym chciala miec kolejne ale tylko do momentu porodu :P Opieki nad dwoma maluchami nie wyobrazam sobie. Ciaze i poród wspominam super ale nie widze siebie z roczną Julką na reku i noworodkiem obok. Z jednej strony mysle nad tym czy skoro juz wybilam se zawodowo z pracy to nie kontynuowac tego zeby nie robic zamieszania znowu za jakis czas. Ale chyba jednak ze 2-3 lata wstrzymamy sie. Tzn maz chcialby od razu ale cwaniak pojdzie do pracy i tam niekiedy siedzi i odpoczywa a ja sama z małą ciagle. W domu nawet jesli on jest to wiekszosc obowiazków na mnie spada.
    Moja dzisiaj konczy 5 tygodni i zaczyna sie normowac w nocy ze spaniem i jedzeniem. Mielismy w zasadzie 1 nocne karmienie bo zasnela o 23 i dopiero o 4 zaczela sie budzic. Meczy ja tez brzunio i stęka biedna przez co ja czuwam i tak półspie. Jak wyrosnie z kolki to powinno byc fajniej. Jak narazie te czuwanie bardziej meczy niz chodzenie wokół niej

aszka lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 listopada 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu ja już nie chcę na razie drugiego bąbla..... Mała zajmuje 200%czasu jaki mogę jej dać..
    Nie ma miejsca na razie na drugie

aszka, aszka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 listopada 2015, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sie nie dziwie Wam, moja kolezanka chciała od razu drugie a dziecko ma 2 lata i mowi ze nie mysli bo facet pracuje do wieczora i po prostu duzo jest sama z dzieckiem i nie wyrabia.

Wysłany: 31 grudnia 2015, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka gdzie Twoj suwaczek? Melduj sie szybciutko!

Ania co slychac?

Malenq usunela konto?

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Aszka gdzie Twoj suwaczek? Melduj sie szybciutko!

Ania co slychac?

Malenq usunela konto?
    hej, a to wyglada, moze sie cos stało. Kurcze szkoda :/

Kwiatuszek hej,ja juz po ciazy jak widac na suwaku. Mialam rzucawke i zrobili na szybko cc. Wszystko dobrze i juz jestesmy w domku.

Wysłany: 21 stycznia 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O zesz kurde!! Dobrze ze wszystko jest w porzadku. gratuluje :) a kiedy mialas cc? Jak poczatki?

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    O zesz kurde!! Dobrze ze wszystko jest w porzadku. gratuluje :) a kiedy mialas cc? Jak poczatki?
    mialam w swieta, 24. Zaczełam sie zle czuc zmierzylam cisnienie i mega wysokie, dalej szpital i szybko cc bo zrobili mi wyniki na cito i beznadziejne. Dzieciaczek wczesniak ale zdrowa :) Niedawno wyszłysmy ze szpitala i jest coraz lepiej, pod tym wzgledem ze ze mnie schodzi stres. Mała jest super, mało placze jak chce jesc, albo przewinac, takze spokojnie.

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka jak sie macie? Co tam u Was slychac? :-)

klz9io4pkfldzhbc.png
  • nitta32 Ekspertka

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej. znacie jakąs rade na unormowanie cykli? Moje zaczely się wahać. Stramy się o dziecko ale kazdy cykl wyglada inaczej... (kiedys cykle 28-29 dni a teraz 32a nawet 36). Myślę, żęby przejsc sie do gina po jakies tab ale pewnie powie ze to sensu nie ma skoro sie staramy

zem3x1hpkw9psn8g.png
    18cs
    r904m5w.png
  • Alicja81 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2016, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na takie nieregularne cykle i krwawienia w trakcie cyklu lekarz zapisał duphaston.

nitta32 lubi tę wiadomość

Alicja81
    mama 11- letniej Juleńki
    Ponowne starania od 2014r
    08.2020- beta 2,3

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przed zajsciem w ciaze tez mialam duphaston na regulacje cyklu. Bralam go po owulacji

nitta32 lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
‹‹ 74 75 76 77 78
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ