O wszystkim i o niczym :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykwiatuszek789 wrote:Pewnie jak pojde na zwolnienie to juz minie mi chwila moment.
Z reszta Tobie tez
Malenqa jak tutaj nie czytasz to nie ma :p Jak tam dzidzia? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenqa ja to siedze rzadko przy kompie i nawet mi sie nie chce jak mnie mdli. Wczoraj miałam dzien z banki masakra, pozniej sraczka takze ciekawie. Poki co to chudne zamiast tyc od tego wszystkiego. 6 mies to pamietam jaki moj chrzesniak był zwawy trzeb bylo praktycznie za nim biegac bo raczkował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 05:48
-
nick nieaktualnyAszka kg nadrobisz jeszcze, ale może dzięki temu nie zobaczywsy na liczniku +23kg tak jak ja, wszystko już straciłam ale proporcje ciała się zmieniły i tak nie wchodzi w ciuszki z przed ciąży..... Co nie zmienia faktu że współczuję mdłości i innych przypadłości....
aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:Aszka kg nadrobisz jeszcze, ale może dzięki temu nie zobaczywsy na liczniku +23kg tak jak ja, wszystko już straciłam ale proporcje ciała się zmieniły i tak nie wchodzi w ciuszki z przed ciąży..... Co nie zmienia faktu że współczuję mdłości i innych przypadłości....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq mnie mdłości prawie omineły, nie wymiotowałam, zachcianek jako takich nie miałam. Jedynie owoce musze codziennie jeść ale zawsze je bardzo chetnie jadłam. Na usg szystko oki pracuje jeszcze, dopiero zbieram sie na zwolnienie ale jakoś wolno mi to idzie
mój brzunio tydzien temu:
a dziś już bardziej okragła piłeczka sie zrobila i rośnie mega szybko, nadrabia zalegości bo póżno sie mała pokazała
Malenq, właśnie, co lekarze mówią, jak macie leczyć serduszko Kosi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2015, 21:09
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny