Obiecuję, że nie zrobię testu przed terminem @! Dołączycie?
-
WIADOMOŚĆ
-
My głupie, ponakręcane baby tylko nakręcamy interes producentom testów. W tym cyklu obiecuję sobie, że nie zrobię testu przed terminem @. Jak w dzień @ nie spadnie mi tempka to zrobię, ale jak spadnie to już nie. I ani dnia szybciej!
Bądźmy silne, pokażmy, że się da!celia, kaarolaa, Modelka, MalutkaEve, mycha28, Fedra, Reni, Kaśka, małaMyszka, momo1009, kenihewa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja izabelka04(ręka prawa w górze ) obiecuję nigdy więcej nie testować przed @
powtarzajcie...
w tym miesiącu będę jeszcze raz testować bo tak mi fajnie cykl przypadłWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2013, 06:15
-
Ja nieśmiało też się przyłącze. Dzięki mnie producent testów ciążowych ma już jacht i chatę na Karaibach.... co zrobić słaba jestem. Ale w tym cyklu solennie obiecuję. Powiedzmy nie testom przed spodziewaną @
MalutkaEve, felice gatto, Modelka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hehe ja też tak mam. Ide do sklepu i automatycznie mnie ciągnie do testow. Uzależnienie jakieś ale zaraz biję się w myślach po głowie i nie kupuje bo jak kupię to sie już na 100% nie powstrzymam
mycha28 lubi tę wiadomość
-
ja testuję siłę swojego charakteru. Mam 3 testy w kuchennej szafce (dostałam z testami ovu). Na razie jestem w 4dpo i mnie nie kusi, ale za jakieś 6 dni...ehh. Ja jestem za imprezą ba partię załóżmy (hasło wyborcze nie testujemy przed @). Mogła być partia przyjaciół piwa to i my możemy. Jest nas tutaj tak dużo, że obstawiam, że wejdziemy do sejmu
Fedra, migotka, e3w3a lubią tę wiadomość
-
Cieszę się, że was jest tyle! Zapraszam kolejnych, halo halo, miejsca tu dużo!
A co by nie było, że coś oszukuję to:
Ja Nutka uroczyście przysięgam, że nie zrobię testu przed terminem spodziewanej @! Tak mi dopomóż OF!Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTESTOM STOP
TO NIE TEN TOP
ZAMIAST TESTOWOAĆ
BĘDZIEMY SERDUSZKOWAĆ
A JAK NA KONIEC MIESIĄCA ZROBIMY
TO DWIE KRESECZKI ZOBACZYMY !!!!rewelka, czarownica_tea, Modelka, nutka, KaroLinka, mycha28, Fedra, migotka, Bergo, Delia, Truskaweczka83 lubią tę wiadomość