Objawy ciąży?
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Heja, więc mamy już poniedziałek, @ miałam dostac wczoraj... nie ma:) zmieniłam plany i wstrzymam się z testem, bo nie chciałabym się rozczarować. Mialam problemy z nieregularnymi cyklami, mam nadzieję, że lutka i dostinex zrobiły swoje:) Moja twarz wygląda jak zwykle, jak pole minowe przed @, brzuch dalej pobolewa, tak jak pobolewał. Poczekam jeszcze kilka dni i kupię test. Póki co, trzymajcie kciuki, żeby @ nie przyszła:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś wróciłam po długim weekendzie, trochę się odprężyłam
Co do objawów to nadal mam bóle podbrzusza i kłucie w jajnikach ale już trochę słabsze niż przedtem. Śluz cały czas kremowy, nie wiem czy go jest aż tak dużo ale mam non stop uczucie mokrości.
Joanka powtórz test jak @ się nie rozkręci, nadal trzymam kciuki :*
Złotowłosa - Jak tam? testowałaś?
Szuszu - Gratuluje -
Witam dziewczyny
Nie, jeszcze nie testowalam- chce poczekac do jutra.
Okresu nie widac, ale brzuch caly czas boli jak na okres i piersi tez!
Nie moge spac w nocy- budze sie ciagle, to od tych natretnych mysli!
Moze byc tez tak, ze ze stresu z tym zwiazanego okres mi sie po prostu spozni chociaz przyznam, ze mega rzadko mi sie spoznia! -
No to jest duża szansa Ja natomiast mam 4 dni do @ a w ogóle nie czuję piersi, jakby ich nie było co jest dziwne bo zawsze je czuję. Większość dziewczyn pisała że właśnie piersi były pierwszym objawem. No cóż mam nadzieję że u mnie będzie inaczej
-
Sa takie przerozne objawy, ze mysle ze najwazniejsze jest to co sie zmienia w cyklu u danej kobiety (a nie porownywanie sie do objawow innych kobiet) bo to moze swiadczyc, ze ten cykl bedzie 'inny' od wiekszosci
Czyli jesli zazwyczaj bola cie cycki a teraz nie to moze akurat to bedzie to!
Mnie zazwyczaj bola kilka dni przed okresem a w tym cyklu zaczely mnie pobolewac (nie jest to jakis mocny bol) juz kilka dni po owulacji i tak jest do teraz.. I to jest najbardziej zauwazalna odmiana w moim cyklu.
No ale okaze sie niedlugo czy rzeczywiscie to jest to czy tylko moj organizm sie ze mna bawi
-
hehe może nie uwierzycie ale jak tak czytałam posty "złotowłosej" to zakuł mnie lewy jajnik ogólnie to ja od zeszłego tygodnia mam zgagę,mdłości czasami budzą mnie w nocy i mam takie wrażenie jak bym pawia miała zaraz puścić :p niestety od ok. 2 tyg. robię sobie w dzień drzemki bo naprawdę jestem bardzo zmęczona,dodatkowo dzisiaj w sklepie samoistnie mi się odbiło a nigdy nie potrafiłam sobie beknąć nie wiem czy to ma coś wspólnego dzisiaj mierzyłam tempkę i jest 36,7 więc może przesadzam ale widzę że w ciągu tych 2 tyg. organizm mi się zmienił ^^