Objawy ciąży?
-
WIADOMOŚĆ
-
szuszu wrote:hej ja dziś powinnam dostać @ ale na szczęście jeszcze jej nie ma. Po owulacji bolało mnie podbrzusze oraz jajniki a nigdy tak nie miałam a dziś kiedy powinna być @ już mnie tak nie boli a dziwne bo zawsze mnie dość mocno bolało i do tego zauważyłam białawy śluz, sutki i piersi mi bardzo spuchły jeszcze się powstrzymam od zrobienia testu bo nie chce się nakręcić i rozczarować, nawet nie wspominam nic mężowi o moich przypuszczeniach ale mam cichą nadzieję.
Pozodzenia i 3 mam kciuki
-
JusWik wrote:szuszu łądnie mi to pachnie, dokłądnie takie same objawy miałam w pierwszej ciąży. Oby to fasolka była. I chyba bym nie wytrzymała żeby nie zatestować. Ja niecierpliwiec jestem straszny.
Pozodzenia i 3 mam kciuki
Ja też jestem niecierpliwa ale w tamtym miesiącu było mi tak bardzo przykro gdy zrobiłam test i zaraz @przyszedł że nie chce tego przechodzić znowu ;( poczekam chociaż do jutra -
Rozgadana, ja mam termin @ na poniedziałek...właśnie o to chodzi, że bóle pojawiły się od razu po owulacji i nie ustępują do dziś. Już nie mogę się doczekać poniedziałku. Dobrze, że jest długi weekend. Jadę na weekend trochę sie odstresować, a od poniedziałku testujemy:)
Ewa99, a jak tam u Ciebie?Ankara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa razie cisza, ostatnio @ przyszła popołudniu, to teraz też tak się spodziewam
Tak bardzo nie chcę się nakręcać, bo bardzo dobrze zrobiły mi te dwa wyluzowane cykle, ale oczywiście akurat teraz coś jest inaczej. Gdyby było wszystko tak jak zawsze to nawet bym nie zwracała uwagi i dalej żyła "wyluzowana"
Ale nie miałam mojej nerwicy przed @ (na to mąż zwrócił uwagę ), nie mam wysypu trądziku i cycki nie bolą wcale, normalnie jestem taka jakaś szczęśliwa
Ale pewnie maksymalnie do jutra ;P
Ty jak się trzymasz bez testowania?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2014, 13:56
-
Moja twarz zawsze przed @ wygląda jak pole minowe;-) tym razem też nie mam trądziku. Jakiś czas brałam dostinex, bo miałam lekko podwyższona prolaktynę, więc @ jeśli będzie, to powinna byc terminowo. W tamtym miesiącu była jak w zegarku. Więc jak w poniedziałek nie dostanę @ to na pewno się nakręcę, że może już nie przyjdzie... Przez cały cykl byłam taka wyluzowana, a jak zbliża się @ to widzę po sobie, że zaczynam już panikować.
-
Joanka466 wrote:Rozgadana, ja mam termin @ na poniedziałek...właśnie o to chodzi, że bóle pojawiły się od razu po owulacji i nie ustępują do dziś. Już nie mogę się doczekać poniedziałku. Dobrze, że jest długi weekend. Jadę na weekend trochę sie odstresować, a od poniedziałku testujemy:)
Ewa99, a jak tam u Ciebie? -
nick nieaktualny
-
Ja mam dostać @ w pn lub wt. Do bólu podbrzusza i kłucia prawego jajnika doszedł ból lędźwi. Nie wiem czy tak może być. Trochę się martwię. Temperatura się utrzymuje, więc mam cichą nadzieję, że jednak przegonię @.
[img][/img]Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2014, 08:11
16.02.15 8tc. *
31.07.2015 9tc. * -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test 2 grube krechy mega świetne uczucie jutro ide na badania beta. Ja miałam tak że po ovu bolało mnie podbrzusze i jajniki, takie kłucie, rozciąganie. gdy miał nadejść okres to wszystko ustąpiło, jedynie zostały powiększone i opuchnięte sutki i piersi. Dodam że wcale nie miałam tak jak opisuje większość dziewczyn wielkie ilości śluzu mlecznego, miałam sucho tylko może 1-2 dni był taki śluz.
pirelka, Ewa99, werni, respondeca, Emy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyszuszu super wieści ale się cieszę Twoim szczęściem :*
Mnie też boli podbrzusz czasami i lekko kłują jajniki, ale to momentami, nie non stop.. śluzu tak sobie raczej rano/popołudniu, ale to chyba po dupku
Trzymam kciuki za betę :*szuszu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:szuszu super wieści ale się cieszę Twoim szczęściem :*
Mnie też boli podbrzusz czasami i lekko kłują jajniki, ale to momentami, nie non stop.. śluzu tak sobie raczej rano/popołudniu, ale to chyba po dupku
Trzymam kciuki za betę :*
Liczę że niebawem Tobie też się uda;) To uczucie kłucia i bólu podbrzusza było u mnie inne niż jak zawsze przed@, przeczuwałam że coś tam się dzieje, po prostu inne jednak uczucie jak przed @ przynajmniej u mnie, bo ból zawsze miałam ale nigdy jajniki. -
nick nieaktualny
-
pirelka wrote:A to ja nic innego chyba u siebie nie widzę, chyba zawsze mnie lekko pokłuwały po owu.. ale sama teraz nie wiem. Nie chcę sobie wkręcać bo dużo objawów mam po dupku ;/
wiem najgorzej się wkręcać ale nadzieja zawsze jest dopóki nie zjawi się @, każda z nas reaguje inaczej także trzymam za Ciebie kciuki