oczekujące na hsg- łączmy się
-
WIADOMOŚĆ
-
Kikaaa wrote:Aga a Ty starałas się w cyklu z hsg ? Jak u Ciebie po badaniu, jakieś plemienia i starano będę wdzięczna za info
Kikaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Odświeżam.
Ja mam zamiar iść 15.02
Super się czyta takie wpisy jak Agi gratuluję! -
Dakota wrote:To ja sie dolaczam:) to jedyne badanie jakiego nie zrobilam- ze strachu, teraz jednak mnie to nie ominie. W piatek ide po skierowanie:)
-
Cześć,
ja planuję się zapisać w marcu, bo muszę zrobić posiew i cytologię. Strasznie się denerwuję tym badaniem. Niedrożne jajowody to chyba koniec marzeń o naturalnym poczęciu... muszę się jakoś wziąć w garść, żeby nie zwariować.starania od wrzesień 2016 r.
Aniołek maj 2017 r. (8t2dz) -
informacyjnie:
Obowiązkowe badania na HSG na Karową w Warszawie:
-skierowanie
-posiew z szyjki macicy jałowy: beztlenowo, tlenowo, p.grzybom (inaczej Cię nie przyjmą)
-badanie krwi
-badanie nasienia partnera
-cytologia
-zapisują do 10dc, jesli niby masz dłuższe cykle lub późne owulacje to moooze zapiszą Cię później
-obecnie kiepsko z terminami bo jeden sprzęt mają popsuty więc rzekomo zapisują 1os (dziwne bo z tego co wiem badanie trwa 5min...)
Zapisujesz się w 1dc, wcześniej Cię nie zapiszą....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2017, 13:21
-
Warszawa:
Inflancka: nie robią już
Madalińskiego: nie robią już
Starynkiewicza: (poradnia niepłodności) twierdzą przez telefon ze nie mają umowy z NFZ więc płatne 600zł
Bielański: sprawdzę jutro osobiście (przez telefon wykonują, ale nie umiała mi pow jakie terminy są w rentgenie)
;/;/;/;
-