Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Mili ❤️ wrote:Dziewczyny, nie sledze Was na biezaco, ale chcialam powiedziec, ze zdarzyl sie cud. Zaszlam w ciaze w 38dc....💓 Wszystko jest mozliwe.
Który to tydzień ciąży u ciebie ?
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Mili ❤️ wrote:Dziewczyny, nie sledze Was na biezaco, ale chcialam powiedziec, ze zdarzyl sie cud. Zaszlam w ciaze w 38dc....💓 Wszystko jest mozliwe.
https://zapodaj.net/27a136741da02.jpg.html8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
mgielka wrote:Będzie lepiej, naprawdę. Wiem po sobie. To niesamowite jak naprawdę czas leczy wszystko! A najlepszym lekarstwem okazało się.. wystawienie na kolejna próbę.
Całusy 💕futuremama wrote:Teraz na pewno ciężko ale masz czas na regenerację fizyczną i psychiczną Nie musisz przecież teraz decydować. Zobaczycie za te kilka miesięcy jak się wszystko ułoży
Tylko mnie dodatkowo wszyscy lekarze i pielęgniarki zniechęcają. Zmeczyly mnie tłumaczenia, że chce podjąć ryzyko czwartej ciąży bo po prostu marzę o dużej rodzinie. Niby mówili że to moja decyzja, Ale mam wrażenie, że gdzieś tam w duchu myśleli co ze mnie za człowiek, matka, że chce zajść w 4 ciążę która będzie rozwiązana 4 cesarskim cięciem... Jestem wykończona psychicznie.futuremama, mgielka lubią tę wiadomość
Córka 07.08.2014
Córka 05.04.2016
Córka 28.03.2019
23.10.2020 pozytywny test.
30.10.2020 spadek bety.
1.11. 2020 krwawienie. -
A ja na pewno zaszlam 7.11. Ostatni raz kochalismy sie 22.10, potem nie.... W 40dc biel... Okresu nie ma. Bylam u gina. Dostalam tabletki na wywolanie, na usg nic nie widac, ciazy brak.
Zrobilam potem test tak po prostu. Na usg nie moglo byc nic widac, bo bylam na wizycie 9 dni od zaplodnienia... Ale ta wizyte mialam zaplanowana 1.5.miesiaca temu i tak sie zbieglo akurat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2020, 18:39
-
Martyna33 wrote:Hej:) może poprostu spóźnia Ci się odrobine okres, jeśli nie przyjdzie za dwa dni to może powtórz test
Mnie np zawsze boli brzuch „okresowo” w fazie luteinowej.
Mnie jak wspomniałam nigdy rak nie bolalo orzed okresem, ani jajniki ani tak dlugo przed@ takze jestem dobrej nadzieji -
Ewciia wrote:Tylko mnie dodatkowo wszyscy lekarze i pielęgniarki zniechęcają. Zmeczyly mnie tłumaczenia, że chce podjąć ryzyko czwartej ciąży bo po prostu marzę o dużej rodzinie. Niby mówili że to moja decyzja, Ale mam wrażenie, że gdzieś tam w duchu myśleli co ze mnie za człowiek, matka, że chce zajść w 4 ciążę która będzie rozwiązana 4 cesarskim cięciem... Jestem wykończona psychicznie.
Ewciia na razie powinnaś się skupić na odzyskaniu równowagi psychicznej i emocjonalnej bo niestety przeszłaś ciężką drogę. Decyzja jaką podejmiesz powinna być przede wszystkim decyzją Twoją oraz męża. Niemniej jednak uważam, że w takiej sytuacji należy mocno brać pod uwagę wskazania/przeciwwskazania medyczne i przynajmniej mocno się nad nimi zastanowić. Jesteś mamą trójki dzieciaczków, które potrzebują Cię całej i zdrowej i podejmując decyzję pomyśl też o nich.
Jakąkolwiek decyzje podejmiesz wierzę, że podejmiesz zgodnie z własnym sumieniem.
A teraz życzę Ci spokoju i sił bo tego na pewno najbardziej Ci potrzeba. 💙Domistr, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
Ewciia wrote:Tylko mnie dodatkowo wszyscy lekarze i pielęgniarki zniechęcają. Zmeczyly mnie tłumaczenia, że chce podjąć ryzyko czwartej ciąży bo po prostu marzę o dużej rodzinie. Niby mówili że to moja decyzja, Ale mam wrażenie, że gdzieś tam w duchu myśleli co ze mnie za człowiek, matka, że chce zajść w 4 ciążę która będzie rozwiązana 4 cesarskim cięciem... Jestem wykończona psychicznie.
Zależy na jaki szpital i na jakich lekarzy się trafi.
Jak byłam w szpitalu wciąży to leżała dziewczyna rodząc czwarte przez cc i wszyscy byli pozytywnie nastawieni.Znam też przypadek,że macica nie wytrzymała trzeciego cc.
Ważne jest by ocenić stan blizny przed ciążą. -
https://zapodaj.net/27a136741da02.jpg.html
U mnie jeszcze 2 dni oczekiwania czy przyjdzie @ czy nie. Cykle mam regularne..ale ten byl zupełnie inny niz wszystkie..Baśka 89, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Zrobiłam dziś ostatni test paskowy, żeby sprawdzić czy przyrasta 🙏🏼 (został mi jeszcze jeden 20 na pamiątkę do zrobienia).
Chyba martwić się nie muszę bo kreska coraz ciemniejsza❤️
https://zapodaj.net/1bde6cc6ff52a.jpg.htmladu, futuremama, Lady_Dior, Paulinaaa, kredka, Otter, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia