Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaga1987 wrote:Super, ogromne gratulacje, rośnijcie zdrowo.
U mnie jeszcze 2 dni oczekiwania czy przyjdzie @ czy nie. Cykle mam regularne..ale ten byl zupełnie inny niz wszystkie..
Bo ten się zakonczy II, dlatego inny 💓💓
Trzymam kciuki z calych sil. -
Endzi wrote:Kredka i adu czekam jutro na relacje z wizyty❤️🙏
Ja już byłam na mojej wizycie... dziś w nocy we śnie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tyle godzin jeszcze, jak ja to wytrzymam. 🥴
Adu trzymam kciuki i czekam na info! ☺️adu, Lady_Dior, Nunakala, futuremama, Endzi lubią tę wiadomość
-
kredka wrote:Ja już byłam na mojej wizycie... dziś w nocy we śnie 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tyle godzin jeszcze, jak ja to wytrzymam. 🥴
Adu trzymam kciuki i czekam na info! ☺️Endzi lubi tę wiadomość
👧 07.2021 -
Martyna33 piękna kreska-na pewno nie musisz się martwić i mam nadzieję, że teraz rozumiesz, że moje zamartwianie nie było bezpodstawne...
Kredka, Adu powodzenia na wizytach 😁 Będę czekać na dobre wieści 😀
Nie najgorszy ten listopad nie 😁❓ Oby grudzień był jeszcze lepszy-niech uszczęśliwi jak największe grono kobiet😀futuremama, CestLaVie, Endzi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję Wam baaardzo gorąco!!! ;* trzymajcie za Nas kciuki w grudniu
kredka, adu lubią tę wiadomość
[/url]
ja 33, on 33 - starania od maja 2020, główne od października 2020
NAPROTECHNOLOGIA-start paź 2021
|| 15.01. 2022 (9dpo) 20cs !!!
17.01. bHCG 96,84, prog 62,50 (11dpo)
19.01. bHCG 285,35 prog 63,50 (13 dpo)
21.01. bHCG 672,42 (15 dpo)
26.01. 4t+6 pęcherzyk ciążowy 5mm z pęcherzykiem zółtkowym
16.02. 8t+2 z usg, dziecko z serduszkiem, 1,84 cm
16.03. 12t+2 - 5,84 cm dziecka prenatalne ok, niskie ryzyko wad genetycznych
13.04. 16t+2 - 10,1 cm, to chłopiec !
13.05. 20t+4 - 352 g, połówkowe ok
08.06. 24t+2 - Cezary ma 709 g !
07.07. 28t+2 - III prenatalne ok, 1209 g
10.08. 33t+2 - Czarek waży 2500g -
Czy Was na samym początku ciąży też bolą piersi? Jeśli tak to czy w każdy dzień tam samo intensywnie? Czy macie jakieś bóle czy kłucia
w podbrzuszu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2020, 07:39
-
EveB wrote:Czy Was na samym początku ciąży też bolą piersi? Jeśli tak to czy w każdy dzień tam samo intensywnie? Czy macie jakieś bóle czy kłucia
w podbrzuszu?
Jeżeli chodzi o piersi to z tego co zauważyłam u mnie jest różnie z intensywnością. A podbrzusze boli ale to normalny objaw.
PS. Żal post.
Jakoś mi dziś źle i mam złe przeczucia że znowu coś pujdzie nie tak. Aż mi się płakać chce a w robocie jestem 😱😔 chyba za dużo hormonów. Bo jeszcze mój stary podchodzi do tego wszystkiego tak lekceważąco trochę... Ja myślałam że on będzie bardziej uważał na mnie po tym poronieniu a on mi co róż wymyślą jakieś roboty. Ale każe mu się puknąć w czoło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2020, 07:52
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
CestLaVie wrote:Dziewczyny gratuluję Wam baaardzo gorąco!!! ;* trzymajcie za Nas kciuki w grudniu
My nie tylko będziemy trzymać za Was kciuki, ja tu dziś po wizycie mam zamiar rozsiewać ciążowego wirusa także bądźcie gotowe! 🥰😅😅
EveB z tymi cyckami to różnie, raz jest tak że się ich dotknąć nie da bo mam wrażenie że eksplodują a czasem są obolałe i lekko nabrzmiałe ale nie aż tak tragicznie. Co do podbrzusza to na początku czułam takie dziwne naciąganie i lekkie kłucie a teraz mam wrażenie twardszego podbrzusza, które sprawia wrażenie jakby było nie moje. 🤯😂Monika87 lubi tę wiadomość
-
Endzi takie rozmyślanie i wahania nastrojów to niestety norma. W jeden dzień ekstaza bo ciąża a na drugi jazda w głowie, że pewnie pozamaciczna, że się nie rozwija itp... ciężko odgonić takie myśli zwłaszcza jak już się swoje przeszło.
Musi być dobrze, ja w to mocno wierze chociaż też się boję.
A staremu powiedz żeby uważał na to co wymyśla bo przez najbliższy rok wszystko to co wymyśli będzie robił sam, także niech uważa żeby się nie zajechał. 😂Endzi, Otter, Niebieska Gwiazda lubią tę wiadomość
-
Ja zmianę w piersiach zauważyłam dopiero po porodzie 😂😂😂
Otter lubi tę wiadomość
-
kredka wrote:Endzi takie rozmyślanie i wahania nastrojów to niestety norma. W jeden dzień ekstaza bo ciąża a na drugi jazda w głowie, że pewnie pozamaciczna, że się nie rozwija itp... ciężko odgonić takie myśli zwłaszcza jak już się swoje przeszło.
Musi być dobrze, ja w to mocno wierze chociaż też się boję.
A staremu powiedz żeby uważał na to co wymyśla bo przez najbliższy rok wszystko to co wymyśli będzie robił sam, także niech uważa żeby się nie zajechał. 😂
Może i masz rację.. Jeszcze zaczęło mnie mdlić ehh w dodatku chyba mnie przeziębienie jakieś bierze.
Mam nadzieję że da mi jutro to zwolnienie. Bo jak nie to będę musiała iść do swojego poprzedniego lekarza prywatnie.💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
EveB wrote:
Widzę że nie tylko mi na głowę siada. Ale mdłości to i ja miałam od 12dpo teraz miałam dwa dni spokoju i znowu. Trzymam za nas kciuki aby jednak było dobrze tym razem.
Bierzesz jakieś leki?💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
EveB wrote:
Moge tylko powiedzieć Gratulacje 😍 moj rest wlasnie tak wygladal jak bylam w pierwszej ciąży.
Trzymam kciuki zeby hcg wzrastal regularnie 👆👆👆