Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Kredka, boziu, ale Cie męczy. Zdrówka kochana!! Niech Ci szybko odpusci. No i w takich momentach widać, że to nie jest kuzwa ściema, bo składa to tyle ludzi, że masakra.
Monika, jeszcze kilka kilka i chillujemy!!🤣
Sandrina, on wiedział jaki chce, to może łatwiej. Nas ograniczały pieniądze, a ten się trafił duuuuzo tańszy niż w Polsce.
Jagodowa kciuki za wizytę!
Ja już wypiłam napój bogow, miałam cytrynową, bardzo smaczne to 🤣 tylko gorzej, że z ciepła woda ale spoko. Siedzę sobie na końcu korytarza to zdjęłam maseczkę z nosa, bo co ja się będę męczyć. Nadia szaleje od razu po tym słodkim 🤣
U mnie na plusie 5 kg.
A co do naszego auta to powiem wam, ze no jeśli jeszcze przegląd potwierdzi, że ok to naprawdę xhyba dobey zakup. Samochód ma mały przebieg, bo 50 tys i swiezy, bo 2017. Więc posłuży nam baaaardzo długo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 07:27
-
adu wrote:
Ja już wypiłam napój bogow, miałam cytrynową
adu, właśnie przypomniałaś mi, że zamówiłam w aptece i nie odebrałam!!!! Dobra, dziś idę tam..
kredko, dobrze, że się odezwałaś... och, niech ci już będzie lżej.... cieżko przechodzisz, strasznie się to czyta.. a ja od razu mam przed oczami tych moich szwagrów, jak się śmieją ze mnie i mojego strachu o ciążę i dzieci... do nich nic nie dociera.
Jeszcze wczoraj 2 tygodniowa córeczka koleżanki przestała oddychać, w domu 1 dorosły i dziecko z covidem. Robili jej sztuczne oddychanie do czasu przyjazdu karetki, ale udało się, mama pojechała z nią i jest ok, są pod obserwacją, ale faktycznie też złapało maleństwo.. a te dwa gnojki potrafią się śmiać w twarz, że wirusa nie ma... nóż się w kieszeni otwiera. Można negować sposób prowadzenia lockdownu, decyzje rządu, ale żeby podważać istnienie nowej choroby, jak każda inna, to trzeba być debilem jednak..
adu, jeszcze co do auta, zapytam po kobiecemu, jaki ma kolor?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 08:21
-
Annamaria, o to koniecznie odbierz, bo xhyba jednak cytrynowa lepsza - nie mam porównania, ale byla naprawdę ok. a ta historia z dzieckiem straszna u mnie moja siostra to typowy foliarz, wiadomo dla niej to plandemia itp, a już jak słyszy o szczepionkach to tak się drze, że dramat. Ona jest antyszczepionkowcem, bo przrciez powodują autyzm. )) zal gadać. A auto ma kolor szary, ale w zależności od światła to jest tak różny, że ciężko powiedzieć. 😅
-
adu, szary jest praktyczny, bo chyba najmniej widać, jak się brudzi
u nas kwestia samochodu będzie pod koniec roku pewnie, mój M chce zmieniać z 7-osobowego na 8-osobowy, ale wtedy już się nie zmieścimy na miejscu parkingowym pod blokiem.. trzeba bedzie parkować na ulicy normalnie chyba.. dobrze, że jeszcze sporo czasu..
O nieee, deszcz za oknem? no nic, i tak musze leciec -
Cześć dziewczyny 😘
Co do auta to i my się zastanawiamy nad kupnem nowego. Mężowi podoba się albo ww Passat taki już nowszy albo taki 7 osobowy Touran czy jak to się piszę🤔 Ogólnie ja bym chyba wolała tego 7 osobowego bo jest krótszy. A przyzwyczaiłam się już do naszej skody fabi więc różnica jest spora w długości samochodu. Ale to też pewnie kwestia przyzwyczajenia. Chyba że weźmiemy się za remont skody ale to już raczej jest bez sensu...
Niedługo jadę z babcią na wizytę do przychodni co by ją lekarz obejrzał. Bo ostatnio zapomniała mu powiedzieć o oku a coś jej się tam zrobiło. I tak jeździć w kółko z nią trzeba🤦♀️ No ale ja tu marudzę na nią a sama zapomniałam wczoraj się zapytać Gin o tą moją nogę. Bo ona już nie tylko jest zdrętwiała ale również tak jakby parzyła mnie od srodka🤷♀️ Nie wiem co się z nią dzieje. Najwyżej napisze później do niej na WhatsApp bo tam odpisuje 😁
Adu widzisz Ty mogłaś sobie kupić cytrynową a mi dziewczyny w przychodni kazały taką zwykłą glukoze kupić. Trzymam kciuki za wyniki ✊
Annamaria z covidem nie ma żartów niestety😔 Każdego może złapać i różnie można przejść tak jak teraz widać na moim przykładzie i kredki. Uważajcie na siebie dziewczyny 🤗💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Dziewczyny jadę do szpitala. Wezwaliśmy karetkę bo mam okropny ból w lewej stronie brzucha, trzy razy złapał mnie skurcz i ogólnie mam bóle w dole brzucha jak na mocną miesiączkę i nie czuje małej...
nie wiem czy to już od kaszlu czy co ale wole to sprawdzić. 😔
Trzymajcie kciuki za nas....Baśka 89 lubi tę wiadomość
-
Kredko, mocne kciuki, mam nadzieję, że to tylko spięta macica , a z ruchami sama wiesz jak jest, czasem długo musimy na nie czekać.. myślę o was i kciuki zaciśnięte!
-
Kredka oby to tylko ból i zakwasy od naciągniętych mięśni od kaszlu!! A mała się pewnie odwróciła i kopie po kręgosłupie!
Nie może być inaczej.
Też będę czekać z niecierpliwością na wieści od Ciebie, ale najważniejsze żeby się Tobą dobrze zaopiekowali i żebyś w końcu ulgę poczuła.
-
Kredko jeju tak bardzo trzymam kciuki, żeby w końcu było u Was dobrze😥 Aż mi łezki lecą jak czytam, że tak źle się czujesz😥 Oby wszystko było dobrze 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Zdrowiej Kredko 😟
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2021, 13:23
-
Dziewczyny jesteście przekochane. Daje tylko szybko znać, że leżymy pod tlenem i kardiomonitorem bo duszności były okropne. Ogólnie ten tlen daje mi ogromną ulgę. Od tygodnia pierwszy raz złapałam głębszy oddech, cudowne uczucie!
Dostałam trzy zastrzyki, kroplówkę, małej zrobili usg i próbowali ktg jak tam z tętnem i czy piszą się skurcze ale ciężko ją złapać tak dokładnie, jednak jest jeszcze za mała. Dół brzucha jeszcze boli. Może uda mi się chwile zdrzemnąć bo nie spałam calutką noc i czuje się jak wrak człowieka.
Później poczytam co u Was, jak tylko złapie trochę sił.
Trzymajcie się zdrowiutko kochane! ❤️
I dziękuje Wam za troskę.Baśka 89, Monika87, sandrina22 lubią tę wiadomość
-
Uffff, leż i śpij ! Jak dobrze, że zerknęli do małej, bo rozumiem, że tętno na chwilę złapali, no nie?
To odpoczywaj i nabieraj sił..