X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
Odpowiedz

Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤

Oceń ten wątek:
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2021, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem. 🙂

Czy Wy też macie taki leniwy dzień?
    Ja próbuje ogarniać dom ale jedyne co zrobiłam to pranie plus zmywarka i wyniosłam pudla na strych. No i pościel zmieniłam 🙈 Nie mam po prostu weny do robienia czegokolwiek. A jutro mamy mieć gości i nie chciałam zostawiać sobie wszystkiego na jutro. 🤨

Basiu łączę się z Tobą w lenistwie 😅

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Jagodowa Mama Autorytet

Wysłany: 7 maja 2021, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka!

Leniwy dzień powiadacie.... Marzenie ściętej głowy 😁. Dobrze, że mój ma teraz kilka dni wolnego to trochę mi pomaga ale i tak czuję już po brzuchu, że podobnie jak wczoraj, trochę przegięłam z wysiłkiem. Zaraz idę odpoczywać.

Annamaria, jeśli Cię to urządza, wszystkie produkty Dzidziusia są dostępne od ręki na Allegro, chociaż cenowo to nie wychodzi dobrze chyba... Nawet nie wiem. Od kiedy jestem w ciąży i jest ten cały wirus, to mąż jeździ na zakupy.

Aaaaa.... Przyjaciółka dziś rano urodziła w końcu 😍😍😍. Jupi!!! Cieszy się, że ma to już za sobą a ja się cieszę, że wszystko poszło szybko i bez komplikacji. No i że śliczna córeczka jest już w objęciach mamusi ❤️ cała i zdrowa.

A ja mam już też chyba wszystko, po weekendzie pakuje torby i zamykam temat 👍. Pozostanie przywieźć z kawalerki wanienkę, fotelik, kołyskę i gondolę do wózka i w zasadzie też będziemy gotowe.

Uciekam bo ledwo siedzę, tak mnie kość ogonowa boli...

Miłego wieczoru ❤️

Baśka 89 lubi tę wiadomość

• Annamaria Autorytet

Wysłany: 7 maja 2021, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzi wrote:

Czy Wy też macie taki leniwy dzień?

Endzi, Baśka, och, raczej dzień nie w humorze.. te pomylone półki o poranku jakoś mnie wybiły. Sprzedawca wklepał sobie od dziś urlop na Allegro i nie odbiera tel, ale od czego jest Allegro Smart. Po prostu odklikałam ZWROT na allegro i nadałam je z powrotem paczkomatem i koniec :) pewnie przez ten urlop poczekam chwilę na zwrot należności, ale mam z głowy kłopot.

Snowflake, pokaże ci jutro jak mam przechowywanie zabawek, cyknę fotkę, choć to nic nadzwyczajnego. Tony Duplo są w zwykłych materiałowych koszach z uchwytami, lego w takim Ikeowskiem stoliku z dwoma pudłam wpuszczanymi w blat i chowanymi pod płaskim wierzchem stolika.. Zwierzątka gumowe w jednym koszyku, klocki sensoryczne z groszkami i piaskiem w drugim, i na półkach trochę zabawek. A, no i regał pełen książek. I koniec :)

Jagodowa, osiągnęłaś mój cel, chciałabym do 30 tc być spakowana, super!! :)

I taki offtop... dopiero jak zamówiłam materiał i półprodukty do uszycia materacyka , to WTEDY znalazłam też takie gotowe na Ali!

H5c6d88fd81d640259229498315bd05eff.jpg

H77ce54d7d5d54126a39b22a1cc339bffQ.jpg

Zamiast się wkurzyć, po prostu wzięłam oba, będą na zmianę :)

Jagodowa Mama, Endzi lubią tę wiadomość

2007 synek
    2008 (* 9 tc)
    2010 synek
    2015 synek
    2018 synek
    2020 (* 11tc i *13tc)
    2021 córeczka

MTHFR_677C T i PAI-1 4G hetero

:) wegemama :)

NHRLp2.png
  • sandrina22 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2021, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżu leniwy dzień to ja nie wiem kiedy miałam.
    Belzebubiusz daje czadu, stary w robocie od rana do wieczora,nawet jutro idzie. Padam na twarz.

Jeszcze dziś zrobiliśmy szybki objazd po meblowych i jest dramat. Nigdzie nie ma ciemnych klasycznych mebli 😭 a jak jest coś ładnego to się staremu nie podoba.

Wyciągnęłam też ubranka po starszaku i część się jednak nie nadaje. Muszę coś na olx upolować a nie mam gdzie trzymać.

Plus boli mnie dupa, brzuch i łydki.

Się pożaliłam i już mi lepiej.
    Nie mam kiedy was nadrobić 😭😭😭

Annamaria piękne 😍😍 a z materiałów też mi się 1 jak dziewczynom podobał.
    A w biedrze nie ma Dzidziusia?

Baśka też mi się te naklejki z królikami podobają.

A co do przechowywania zabawek - u nas super się sprawdza ikea trofast. Fakt widok tych plastikowych misek rani me oczy, ale nic na wierzchu nie leży i mały tego nie zdewastuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2021, 22:08

l22n8rib4ir19qsz.png

dqpr9vvjd8qbaglu.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2021, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annamaria ten z Ali pierwszy też mi szwagierka zamówiła do kosza i jakąś pieluszkę muslinowa w podobnym stylu. Także wzór piękny 😁 Co do smarta to też mam i to najlepsza rzecz jaka może tylko być a ile pieniędzy zaoszczędzonych 🙈 Więc skoro masz smarta to polecam zakupy płynu na allegro najwyzej dobierz sobie coś z chemii do domu 😉

Sandrina trzymaj się kochana. Spokojnie leniwe dni to i niedługo u nas nie będzie 😅 Wszystko w swoim czasie 🙂

Ja byłam dzisiaj w luxmedzie zrobić badania no i zobaczymy jak te wyniki wyjdą. Niestety o 5 się obudziłam na siku i nie było że nie trzeba było pójść zrobić. Ale od 5 do 8 też się jeszcze nazbierało 😉 Niestety dzisiaj nie dało się inaczej 🙂 Ja dzisiaj będę próbowała domyć okna z tynku. Mąż mi je zdejmie i będą się moczyć na leżąco mam nadzieję że jakoś to zejdzie.

Miłego dnia wszystkim życzę 🙂

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • kredka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2021, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! ☺️
    Ale naskrobałyście przez dwa dni. 😄 Ja nadrabiam rodzinne zaległości a później poczytam co tam pisałyście. 😉
    Miłego i słonecznego weekendu. ☺️☺️

Jagodowa Mama, Endzi lubią tę wiadomość

klz9jw4z9obz7e1d.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2021, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reanimowałam jedno okno z tynku trochę czasu mi to zajęło 🙈 A jeszcze do końca nie jest czyste bo został taki delikatny tynk na szybach. A to drugie to aż się boję co to będzie z nim. Ale w poniedziałek nadają ładną pogodę to trzeba będzie wynisc na dwór i moczyć na dworze. Ale jakieś światełko w tunelu jest. Dzisiaj mam jakiś przypływ energii bo i w łazience na podłodze fugi umyłam i łazienkę posprzątałam 🙈 Pewnie jutro mi to wyjdzie bokiem i nie będę mogła się ruszyć.

A tak po za tym to zamówiłam sobie jeszcze jedną koszule z formomy taką różową z napisem love i dwa biustonosze do karmienia też od nich. Ciekawe jak to będzie wyglądać na żywo 😉

kredka lubi tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Annamaria Autorytet

Wysłany: 8 maja 2021, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzi wrote:
    zamówiłam sobie jeszcze jedną koszule z formomy taką różową z napisem love i dwa biustonosze do karmienia też od nich. Ciekawe jak to będzie wyglądać na żywo 😉

Endzi, bo nagroda za sprzątanie musi być :) pokaż jak przyjdą :)

U mnie dzis też intensywnie, od rana dostawą pudel plastikowych z Ikei, na szybko przestawiałam w piwnicy znów, coś tam po wrzucałam, powyrzucałam kilkanaście kartonów w których były jakieś inne rzeczy, ale segregacją jeszcze tego nie można nazwać.
    Jak dzieci będa w placówkach to widzę szanse na tu by to zacząć pomału ogarniać..

Potem starówka, bo był dziś Pchli Targ i dzieci chciały zajrzeć (maja tam stoiska z różnymi ludzikami Lego, dziś kupiliśmy dwa :) i encyklopedię Star Wars za 15 zł :)

Najmłodszy padł w wózku, szybki obiad.. I teraz czuję wszystkie miesnie.. Można powiedzieć, że to koniec moich sił na dziś. Albo M zrobi im dziś kolacje, albo nie wiem..

2007 synek
    2008 (* 9 tc)
    2010 synek
    2015 synek
    2018 synek
    2020 (* 11tc i *13tc)
    2021 córeczka

NHRLp2.png

Wysłany: 8 maja 2021, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annamaria i co z kolacją? Mąż chyba nie dał Ci umrzeć z głodu, co? 😉 Ja dziś też intensywnie ale dałam radę 💪.

Kredka, zdaje się, że sił powolutku nabierasz? To bardzo dobrze 👍. Ojjjj..... zaległości rodzinno - towarzyskie to i ja mam 🙄.

Endzi, no oby faktycznie ten nagły przypływ sił nie złożył Cię jutro. A może to już wicie gniazda, co? U mnie chyba właśnie się zaczyna. Ze szmatą i żelazkiem to ja się już właściwie nie rozstaję 😁. Ale też muszę przystopować, ostatnie 2 - 3 dni bardzo boleśnie odczuwam każdy ruch Malucha, może domaga się żebym w końcu odpoczeła?? Tylko kurczaczek...jak i kiedy...

Jutro niedziela, mój ma wolne i PODOBNO czas dla nas 😁. No, to się jeszcze okaże. Ma być piękna pogoda a to mi już pachnie jakimś wypadem rowerowym i powiem szczerze, że nie będę miała sumienia mu zabronić. Też coś mu się należy. Trochę pojeździ, trochę z nami pobędzie i git. Głowę przewietrzy to może i imię jakieś wymyśli 😁.

Miłego wieczoru dziewczyny!

• Baśka 89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/8355dc169520.jpg.html

https://naforum.zapodaj.net/6f17615c8db7.jpg.html

https://naforum.zapodaj.net/9477058ec8f1.jpg.html

https://naforum.zapodaj.net/b19fed2ab12d.jpg.html

Hejo i troszkę zdjęć 😜 Matka poszalala w Pepco hehhe 😁 ręczniczek,dwa kocyki,skarpetki(w końcu 😜) pieluchy tetrowe,i pieluchy flanelowe,ten balon 🎈 to pozytywka 😍 zakochałam się 😍 były też chmurki i serduszka także różowe dla dziewczynek 😍

Wczoraj miałam mega intensywny dzień zakupowy ☺️
    Od dzisiaj malowanie zaczynamy 😍 po intensywnym malowaniu dodam fotki ☺️

Snowflake, sandrina22, Endzi, Jagodowa Mama, kredka, Monika87 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgrwd03fqx.png[/link]
  • Snowflake Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2021, 08:19

Jagodowa Mama lubi tę wiadomość

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png
  • adu Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annamaria, te rzeczy z alie sliczne! Ale miałaś intensywny dzień.. odpoczywaj trochę! :)

Endzi, daj znać koniecznie jak te biustonosze. :) musze w końcu i ja kupic, ale chyba w czerwcu. Teraz w maju to muszę kupić czarny i bezowy, zeby mieć na sesję, więc takie ładniejsze a nie miękkie.

Jagodowa, dobrze wyczułas z pogoda, bo zapowiada nam się piekny dzień!

Baśka, ale super zakupy 😊

Snowflake, nie mów takich rzeczy, że ti juz zaraz 😂 nie jestem gotowa :D

My dziś pojedziemy do moich rodziców, chyba jakiś grill się zrobi, bo w majówkę nie było pogody do tego. Mieliśmy jechać w najbliższy weekend do Gdańska, ale zapowiadają deszcz, więc przesuwamy na jakiś inny. Liczę, że się uda pojechać w ogóle 🙄 bardzo bym chciała.

W ogóle musimy kupic jakas obudowę na grzejnik kupic, bo nasz deweloper to debil. :p jak można powiesic tak grzejnik albo zrobić go za małego nie pos całe okno. Obecnie to jest jedyna rzeczy, która widzę w tym pokoju 😂

https://naforum.zapodaj.net/e9cfb1c87dc7.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2021, 10:58

👧 07.2021
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adu jak kupiłam ten biustonosz

https://allegro.pl/oferta/biustonosz-do-karmienia-ciazowy-oddychajacy-85f-10161642458?snapshot=MjAyMS0wNS0wN1QxOTo1NzoxNC4zMzZaO2J1eWVyO2VlNGFlMjY2MmYwMzI0NmJlNDgwYWE0OTYzMjA0ZjM3M2U2YTViZDgyZWFlMjE1YmYxOWU0ZjdmNTE4MTI1Y2Q%3D

I drugi taki właśnie czarny ale z tego co widzę to chyba już tego rozmiaru nie ma. Pewnie we wtorek będzie dopiero w paczkomacie więc jak przyjdą to wstawię zdjęcia.. On jest bez fiszbin i o to mi chodziło. Miałam w sumie ochotę na te z hm co kredka wstawiła ale wzięłam takie jak na razie.
    Hehh ten grzejnik to faktycznie śmiesznie wygląda 😅
    Jagodowa jak tam niedziela? Mąż dzisiaj z Wami cały dzień czy jeździ trochę? :)

Basiu super zakupy 😍 Takie małe rzeczy a cieszą 😍

Snowflake masz rację ja dzisiaj weszłam w 28tc i mówię do męża że za 10 tygodni w sumie już bezpiecznie możemy się rozpakowywać a on z przerażeniem patrzy że pokój jeszcze nie gotowy 😅 Mówi że musi przyspieszyć z remontem 😁 No i oczywiście że ten czas tak bardzo szybko leci.

Ja też jadę niedługo do teściowej robić paznokcie jej szwagierce. No i może będzie coś dobrego do jedzenia miała 😅 A mój małż jedzie po 15 z kolegą w pole na motocyklach. A dzień piękny i mogłoby już tak zostać całkiem 😍

Miłego dnia wszystkim 😘

Jagodowa Mama, Baśka 89 lubią tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Annamaria Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adu, a wiesz, że mnie ten grzejnik w ogóle nie razi? Wręcz zastanawiałam się, o co chodzi... co takiego brzydkiego mam szukać na zdjęciu, hihi :) Pokoik Piękny będzie, i te zasłonki, fajowo :)

Baska, ale poszalałaś zakupowo, czad.. I SKARPETKI!!! Wiedziałam, że o czymś zapomniałam! No nie mam ani jednej pary!

Snowflake, ja tak na szybko zanim będzie znów sajgon u nich.. Pamiętałam dziś o twoim pytaniu o przechowywanie zabawek, u mnie to mniej więcej tak wygląda:

39a14219c31b.jpg

2d3920dee1e2.jpg

Tu mają zwierzatka

8171430dca34.jpg

Tu druga strona na przeciwko pietruska, u góry w koszykach na kuchence jest samo jedzenie pluszowe

3819211977ee.jpg

A w tym muchomorku koszu chowamy części od kulodromu, w worku z materiału jest sto milionów szklanych kulek jakby się kto pytał ;)

49da95d9f557.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2021, 12:46

Jagodowa Mama, Endzi, Baśka 89, Snowflake, kredka, Monika87 lubią tę wiadomość

2007 synek
    2008 (* 9 tc)
    2010 synek
    2015 synek
    2018 synek
    2020 (* 11tc i *13tc)
    2021 córeczka

NHRLp2.png
  • sandrina22 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adu yyy no ja nie widzę co jest nie tak z tym grzejnikiem 😂 serio...

Baśka faljne te zakupy. Też muszę nalot na Pepco zrobić, może w tym tyg się uda🤔
    Póki co czekam na bodziaki z vinted.

Uwaga mamy imię!!!
    Będzie Adrianna 😁

Miłej niedzieli wszystkim, zmykam obiad robić i Belzebulio do piaskownicy wynieść...

Annamaria udaje Ci się taką ilość zabawek utrzymać w jednym pokoju? Chętnie przyjmę patent jak to osiągnąć, ewentualnie od jakiego wieku jest to realne 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2021, 12:47

Jagodowa Mama, Annamaria, Baśka 89, Snowflake, Lady_Dior, kredka, Monika87 lubią tę wiadomość

l22n8rib4ir19qsz.png

dqpr9vvjd8qbaglu.png

Wysłany: 9 maja 2021, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snowflake, tak, zauważyłam że to już 30 tygodni minęło i powiem tak: ekscytacja miesza się z przerażeniem, że to już tak niedługo...

Endzi, na razie małż siedzi z nami, czeka na obiad. A poza tym Jagodzianka daje od samiutkiego rana popalić i potrzebowałam asysty 🙄☹️. Najpierw o 6 rano awantura o skarpetki (tata założył, nie mama) a koło 10.30 wojna o sprzątanie zabawek. To nie jest mój dzień chyba.

Pogoda piękna, korzystajcie ile możecie.

Annamaria, jak fajnie i kolorowo 👍.

Sandrina, sukces!😁 Mi się Adrianna podoba 👍👍😊.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2021, 12:44

• Annamaria Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrina22 wrote:
    Annamaria udaje Ci się taką ilość zabawek utrzymać w jednym pokoju? Chętnie przyjmę patent jak to osiągnąć, ewentualnie od jakiego wieku jest to realne 😂

Duplo regularnie ląduje w salonie, bo mamy duży i nawet wywalone w całości na podłogę nie przeszkadzają, jak "gotują" coś na kuchence, to też jest wszystko dookoła, i tu trzeba morza cierpliwości, żeby dyrygować sprzątaniem tak, żeby się udało. To chyba jest robota na lata, ileśset razy zrzędzisz i mówiszo to samo, sprzątacie razem, a potem nagle jest ten moment, że już potrafią.. Od 3 lat to już się da, żeby taki maluch samodzielnie ładnie posprzątał.. :)

a reszta to się bawią w pokoju i tam rozwalają :) W salonie mają mini zjeżdżalnię drewnianą i tam w sumie bardziej ruchowo szaleją jak już :) a ten pierdolnik mały zabawkowy na szczęście się ogranicza do ich pokoju, więc nie jest źle :)

Gratki imienia, bardzo ładne :) :) :) Adusia będzie :)

2007 synek
    2008 (* 9 tc)
    2010 synek
    2015 synek
    2018 synek
    2020 (* 11tc i *13tc)
    2021 córeczka

NHRLp2.png
  • adu Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja widzę tylko ten grzejnik, nienawidzę takich rzeczy 😂 ale ja jestem czepliwa i mam nerwice natręctw:P moj maz na szczęście to rozumie i sam mowi, ze jakiś kretyn musiał to tak zamontować zamiast na środku:) poszukamy zabudowy.

Endzi, ooo to jestem ciekawa opini bardzo. Co do tego czasu to dziś mowilam mężowi, że tak naprawdę 8 tygodni i mala może wychodzić. A on do mnie, żebym jeszcze nie rodziła, bo nie jest gotowy. 😂 Ja zaczynam panikować. :D

Annamaeia, ale super pokoj!

Sandrina, jako Adrianna juz współczuję Twojej córce powtarzania, że dwa "n" i ze nie jest Adriana😂 niestety ludzie dookoła tworzą swoje imiona 🤣 ale imię ogólnie ładne jest tak sobie myślę. :) lubię jak ktoś mówi do mnie Ada, Aduśka, a nienawidzę Adzia. 🤣

👧 07.2021
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adu ja też widzę ten grzejnik 😁 Nie tylko Ty masz nerwice natręctw. U nas też wszystkie grzejniki są na środku okna. Ale to mój mąż wszystko montował w tym domu także jest po naszemu 😉 Co do zdrobnień to moje siostry mówiły na mnie Ada jak były małe bo Angelika to im jednak ciężko było wymówić. No i moja mama do tej pory mówi na mnie Ada a siostry Andzia 😁 Hehe mój też dziś był przerażony jak mu mówiłam że za 10 tygodniu mogę już rodzić 😅

Annamaria podziwiam za ten porządek ale w sumie tak jak mówisz wszystkiego się da dzieci nauczyć. Mam nadzieję że i mi się uda je nauczyć porządku 😉 Dzisiaj mąż stwierdził że jak Zuzka będzie miała z 5 lat to nauczy ją robic nam śniadanie do łóżka 😅

Sandrina imię bardzo ładne 🙂 Może Wam się już nie zmieni do porodu.

Jagodowa kciuki za lepszy dzień dzisiaj ✊ Dobrze że mąż został z Wami. 🙂

Baśka 89, Jagodowa Mama lubią tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Snowflake Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2021, 08:19

Endzi, Baśka 89 lubią tę wiadomość

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png
‹‹ 322 323 324 325 326 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ