X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
Odpowiedz

Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤

Oceń ten wątek:
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2021, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem. 🙂

Czy Wy też macie taki leniwy dzień?
    Ja próbuje ogarniać dom ale jedyne co zrobiłam to pranie plus zmywarka i wyniosłam pudla na strych. No i pościel zmieniłam 🙈 Nie mam po prostu weny do robienia czegokolwiek. A jutro mamy mieć gości i nie chciałam zostawiać sobie wszystkiego na jutro. 🤨

Basiu łączę się z Tobą w lenistwie 😅

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Jagodowa Mama Autorytet

Wysłany: 7 maja 2021, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka!

Leniwy dzień powiadacie.... Marzenie ściętej głowy 😁. Dobrze, że mój ma teraz kilka dni wolnego to trochę mi pomaga ale i tak czuję już po brzuchu, że podobnie jak wczoraj, trochę przegięłam z wysiłkiem. Zaraz idę odpoczywać.

Annamaria, jeśli Cię to urządza, wszystkie produkty Dzidziusia są dostępne od ręki na Allegro, chociaż cenowo to nie wychodzi dobrze chyba... Nawet nie wiem. Od kiedy jestem w ciąży i jest ten cały wirus, to mąż jeździ na zakupy.

Aaaaa.... Przyjaciółka dziś rano urodziła w końcu 😍😍😍. Jupi!!! Cieszy się, że ma to już za sobą a ja się cieszę, że wszystko poszło szybko i bez komplikacji. No i że śliczna córeczka jest już w objęciach mamusi ❤️ cała i zdrowa.

A ja mam już też chyba wszystko, po weekendzie pakuje torby i zamykam temat 👍. Pozostanie przywieźć z kawalerki wanienkę, fotelik, kołyskę i gondolę do wózka i w zasadzie też będziemy gotowe.

Uciekam bo ledwo siedzę, tak mnie kość ogonowa boli...

Miłego wieczoru ❤️

Baśka 89 lubi tę wiadomość

• Annamaria Autorytet

Wysłany: 7 maja 2021, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzi wrote:

Czy Wy też macie taki leniwy dzień?

Endzi, Baśka, och, raczej dzień nie w humorze.. te pomylone półki o poranku jakoś mnie wybiły. Sprzedawca wklepał sobie od dziś urlop na Allegro i nie odbiera tel, ale od czego jest Allegro Smart. Po prostu odklikałam ZWROT na allegro i nadałam je z powrotem paczkomatem i koniec :) pewnie przez ten urlop poczekam chwilę na zwrot należności, ale mam z głowy kłopot.

Snowflake, pokaże ci jutro jak mam przechowywanie zabawek, cyknę fotkę, choć to nic nadzwyczajnego. Tony Duplo są w zwykłych materiałowych koszach z uchwytami, lego w takim Ikeowskiem stoliku z dwoma pudłam wpuszczanymi w blat i chowanymi pod płaskim wierzchem stolika.. Zwierzątka gumowe w jednym koszyku, klocki sensoryczne z groszkami i piaskiem w drugim, i na półkach trochę zabawek. A, no i regał pełen książek. I koniec :)

Jagodowa, osiągnęłaś mój cel, chciałabym do 30 tc być spakowana, super!! :)

I taki offtop... dopiero jak zamówiłam materiał i półprodukty do uszycia materacyka , to WTEDY znalazłam też takie gotowe na Ali!

H5c6d88fd81d640259229498315bd05eff.jpg

H77ce54d7d5d54126a39b22a1cc339bffQ.jpg

Zamiast się wkurzyć, po prostu wzięłam oba, będą na zmianę :)

Jagodowa Mama, Endzi lubią tę wiadomość

2007 synek
    2008 (* 9 tc)
    2010 synek
    2015 synek
    2018 synek
    2020 (* 11tc i *13tc)
    2021 córeczka

MTHFR_677C T i PAI-1 4G hetero

:) wegemama :)

NHRLp2.png
  • sandrina22 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2021, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżu leniwy dzień to ja nie wiem kiedy miałam.
    Belzebubiusz daje czadu, stary w robocie od rana do wieczora,nawet jutro idzie. Padam na twarz.

Jeszcze dziś zrobiliśmy szybki objazd po meblowych i jest dramat. Nigdzie nie ma ciemnych klasycznych mebli 😭 a jak jest coś ładnego to się staremu nie podoba.

Wyciągnęłam też ubranka po starszaku i część się jednak nie nadaje. Muszę coś na olx upolować a nie mam gdzie trzymać.

Plus boli mnie dupa, brzuch i łydki.

Się pożaliłam i już mi lepiej.
    Nie mam kiedy was nadrobić 😭😭😭

Annamaria piękne 😍😍 a z materiałów też mi się 1 jak dziewczynom podobał.
    A w biedrze nie ma Dzidziusia?

Baśka też mi się te naklejki z królikami podobają.

A co do przechowywania zabawek - u nas super się sprawdza ikea trofast. Fakt widok tych plastikowych misek rani me oczy, ale nic na wierzchu nie leży i mały tego nie zdewastuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2021, 22:08

l22n8rib4ir19qsz.png

dqpr9vvjd8qbaglu.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2021, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annamaria ten z Ali pierwszy też mi szwagierka zamówiła do kosza i jakąś pieluszkę muslinowa w podobnym stylu. Także wzór piękny 😁 Co do smarta to też mam i to najlepsza rzecz jaka może tylko być a ile pieniędzy zaoszczędzonych 🙈 Więc skoro masz smarta to polecam zakupy płynu na allegro najwyzej dobierz sobie coś z chemii do domu 😉

Sandrina trzymaj się kochana. Spokojnie leniwe dni to i niedługo u nas nie będzie 😅 Wszystko w swoim czasie 🙂

Ja byłam dzisiaj w luxmedzie zrobić badania no i zobaczymy jak te wyniki wyjdą. Niestety o 5 się obudziłam na siku i nie było że nie trzeba było pójść zrobić. Ale od 5 do 8 też się jeszcze nazbierało 😉 Niestety dzisiaj nie dało się inaczej 🙂 Ja dzisiaj będę próbowała domyć okna z tynku. Mąż mi je zdejmie i będą się moczyć na leżąco mam nadzieję że jakoś to zejdzie.

Miłego dnia wszystkim życzę 🙂

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • kredka Autorytet

Wysłany: 8 maja 2021, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! ☺️
    Ale naskrobałyście przez dwa dni. 😄 Ja nadrabiam rodzinne zaległości a później poczytam co tam pisałyście. 😉
    Miłego i słonecznego weekendu. ☺️☺️

Jagodowa Mama, Endzi lubią tę wiadomość

klz9jw4z9obz7e1d.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2021, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reanimowałam jedno okno z tynku trochę czasu mi to zajęło 🙈 A jeszcze do końca nie jest czyste bo został taki delikatny tynk na szybach. A to drugie to aż się boję co to będzie z nim. Ale w poniedziałek nadają ładną pogodę to trzeba będzie wynisc na dwór i moczyć na dworze. Ale jakieś światełko w tunelu jest. Dzisiaj mam jakiś przypływ energii bo i w łazience na podłodze fugi umyłam i łazienkę posprzątałam 🙈 Pewnie jutro mi to wyjdzie bokiem i nie będę mogła się ruszyć.

A tak po za tym to zamówiłam sobie jeszcze jedną koszule z formomy taką różową z napisem love i dwa biustonosze do karmienia też od nich. Ciekawe jak to będzie wyglądać na żywo 😉

kredka lubi tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Annamaria Autorytet

Wysłany: 8 maja 2021, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzi wrote:
    zamówiłam sobie jeszcze jedną koszule z formomy taką różową z napisem love i dwa biustonosze do karmienia też od nich. Ciekawe jak to będzie wyglądać na żywo 😉

Endzi, bo nagroda za sprzątanie musi być :) pokaż jak przyjdą :)

U mnie dzis też intensywnie, od rana dostawą pudel plastikowych z Ikei, na szybko przestawiałam w piwnicy znów, coś tam po wrzucałam, powyrzucałam kilkanaście kartonów w których były jakieś inne rzeczy, ale segregacją jeszcze tego nie można nazwać.
    Jak dzieci będa w placówkach to widzę szanse na tu by to zacząć pomału ogarniać..

Potem starówka, bo był dziś Pchli Targ i dzieci chciały zajrzeć (maja tam stoiska z różnymi ludzikami Lego, dziś kupiliśmy dwa :) i encyklopedię Star Wars za 15 zł :)

Najmłodszy padł w wózku, szybki obiad.. I teraz czuję wszystkie miesnie.. Można powiedzieć, że to koniec moich sił na dziś. Albo M zrobi im dziś kolacje, albo nie wiem..

2007 synek
    2008 (* 9 tc)
    2010 synek
    2015 synek
    2018 synek
    2020 (* 11tc i *13tc)
    2021 córeczka

NHRLp2.png

Wysłany: 8 maja 2021, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annamaria i co z kolacją? Mąż chyba nie dał Ci umrzeć z głodu, co? 😉 Ja dziś też intensywnie ale dałam radę 💪.

Kredka, zdaje się, że sił powolutku nabierasz? To bardzo dobrze 👍. Ojjjj..... zaległości rodzinno - towarzyskie to i ja mam 🙄.

Endzi, no oby faktycznie ten nagły przypływ sił nie złożył Cię jutro. A może to już wicie gniazda, co? U mnie chyba właśnie się zaczyna. Ze szmatą i żelazkiem to ja się już właściwie nie rozstaję 😁. Ale też muszę przystopować, ostatnie 2 - 3 dni bardzo boleśnie odczuwam każdy ruch Malucha, może domaga się żebym w końcu odpoczeła?? Tylko kurczaczek...jak i kiedy...

Jutro niedziela, mój ma wolne i PODOBNO czas dla nas 😁. No, to się jeszcze okaże. Ma być piękna pogoda a to mi już pachnie jakimś wypadem rowerowym i powiem szczerze, że nie będę miała sumienia mu zabronić. Też coś mu się należy. Trochę pojeździ, trochę z nami pobędzie i git. Głowę przewietrzy to może i imię jakieś wymyśli 😁.

Miłego wieczoru dziewczyny!

• Baśka 89 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/8355dc169520.jpg.html

https://naforum.zapodaj.net/6f17615c8db7.jpg.html

https://naforum.zapodaj.net/9477058ec8f1.jpg.html

https://naforum.zapodaj.net/b19fed2ab12d.jpg.html

Hejo i troszkę zdjęć 😜 Matka poszalala w Pepco hehhe 😁 ręczniczek,dwa kocyki,skarpetki(w końcu 😜) pieluchy tetrowe,i pieluchy flanelowe,ten balon 🎈 to pozytywka 😍 zakochałam się 😍 były też chmurki i serduszka także różowe dla dziewczynek 😍

Wczoraj miałam mega intensywny dzień zakupowy ☺️
    Od dzisiaj malowanie zaczynamy 😍 po intensywnym malowaniu dodam fotki ☺️

Snowflake, sandrina22, Endzi, Jagodowa Mama, kredka, Monika87 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]f2w3rjjgrwd03fqx.png[/link]
  • Snowflake Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2021, 08:19

Jagodowa Mama lubi tę wiadomość

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png
  • adu Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annamaria, te rzeczy z alie sliczne! Ale miałaś intensywny dzień.. odpoczywaj trochę! :)

Endzi, daj znać koniecznie jak te biustonosze. :) musze w końcu i ja kupic, ale chyba w czerwcu. Teraz w maju to muszę kupić czarny i bezowy, zeby mieć na sesję, więc takie ładniejsze a nie miękkie.

Jagodowa, dobrze wyczułas z pogoda, bo zapowiada nam się piekny dzień!

Baśka, ale super zakupy 😊

Snowflake, nie mów takich rzeczy, że ti juz zaraz 😂 nie jestem gotowa :D

My dziś pojedziemy do moich rodziców, chyba jakiś grill się zrobi, bo w majówkę nie było pogody do tego. Mieliśmy jechać w najbliższy weekend do Gdańska, ale zapowiadają deszcz, więc przesuwamy na jakiś inny. Liczę, że się uda pojechać w ogóle 🙄 bardzo bym chciała.

W ogóle musimy kupic jakas obudowę na grzejnik kupic, bo nasz deweloper to debil. :p jak można powiesic tak grzejnik albo zrobić go za małego nie pos całe okno. Obecnie to jest jedyna rzeczy, która widzę w tym pokoju 😂

https://naforum.zapodaj.net/e9cfb1c87dc7.jpg.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2021, 10:58

👧 07.2021
    03.12 bhcg 123
    03.01 mamy dwa ♥️♥️🙈 2k2o
    04.0 prenatalne 7,1 i 5,8 cm ludzików 🥹
    preg.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adu jak kupiłam ten biustonosz

https://allegro.pl/oferta/biustonosz-do-karmienia-ciazowy-oddychajacy-85f-10161642458?snapshot=MjAyMS0wNS0wN1QxOTo1NzoxNC4zMzZaO2J1eWVyO2VlNGFlMjY2MmYwMzI0NmJlNDgwYWE0OTYzMjA0ZjM3M2U2YTViZDgyZWFlMjE1YmYxOWU0ZjdmNTE4MTI1Y2Q%3D

I drugi taki właśnie czarny ale z tego co widzę to chyba już tego rozmiaru nie ma. Pewnie we wtorek będzie dopiero w paczkomacie więc jak przyjdą to wstawię zdjęcia.. On jest bez fiszbin i o to mi chodziło. Miałam w sumie ochotę na te z hm co kredka wstawiła ale wzięłam takie jak na razie.
    Hehh ten grzejnik to faktycznie śmiesznie wygląda 😅
    Jagodowa jak tam niedziela? Mąż dzisiaj z Wami cały dzień czy jeździ trochę? :)

Basiu super zakupy 😍 Takie małe rzeczy a cieszą 😍

Snowflake masz rację ja dzisiaj weszłam w 28tc i mówię do męża że za 10 tygodni w sumie już bezpiecznie możemy się rozpakowywać a on z przerażeniem patrzy że pokój jeszcze nie gotowy 😅 Mówi że musi przyspieszyć z remontem 😁 No i oczywiście że ten czas tak bardzo szybko leci.

Ja też jadę niedługo do teściowej robić paznokcie jej szwagierce. No i może będzie coś dobrego do jedzenia miała 😅 A mój małż jedzie po 15 z kolegą w pole na motocyklach. A dzień piękny i mogłoby już tak zostać całkiem 😍

Miłego dnia wszystkim 😘

Jagodowa Mama, Baśka 89 lubią tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Annamaria Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adu, a wiesz, że mnie ten grzejnik w ogóle nie razi? Wręcz zastanawiałam się, o co chodzi... co takiego brzydkiego mam szukać na zdjęciu, hihi :) Pokoik Piękny będzie, i te zasłonki, fajowo :)

Baska, ale poszalałaś zakupowo, czad.. I SKARPETKI!!! Wiedziałam, że o czymś zapomniałam! No nie mam ani jednej pary!

Snowflake, ja tak na szybko zanim będzie znów sajgon u nich.. Pamiętałam dziś o twoim pytaniu o przechowywanie zabawek, u mnie to mniej więcej tak wygląda:

39a14219c31b.jpg

2d3920dee1e2.jpg

Tu mają zwierzatka

8171430dca34.jpg

Tu druga strona na przeciwko pietruska, u góry w koszykach na kuchence jest samo jedzenie pluszowe

3819211977ee.jpg

A w tym muchomorku koszu chowamy części od kulodromu, w worku z materiału jest sto milionów szklanych kulek jakby się kto pytał ;)

49da95d9f557.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2021, 12:46

Jagodowa Mama, Endzi, Baśka 89, Snowflake, kredka, Monika87 lubią tę wiadomość

2007 synek
    2008 (* 9 tc)
    2010 synek
    2015 synek
    2018 synek
    2020 (* 11tc i *13tc)
    2021 córeczka

NHRLp2.png
  • sandrina22 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adu yyy no ja nie widzę co jest nie tak z tym grzejnikiem 😂 serio...

Baśka faljne te zakupy. Też muszę nalot na Pepco zrobić, może w tym tyg się uda🤔
    Póki co czekam na bodziaki z vinted.

Uwaga mamy imię!!!
    Będzie Adrianna 😁

Miłej niedzieli wszystkim, zmykam obiad robić i Belzebulio do piaskownicy wynieść...

Annamaria udaje Ci się taką ilość zabawek utrzymać w jednym pokoju? Chętnie przyjmę patent jak to osiągnąć, ewentualnie od jakiego wieku jest to realne 😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2021, 12:47

Jagodowa Mama, Annamaria, Baśka 89, Snowflake, Lady_Dior, kredka, Monika87 lubią tę wiadomość

l22n8rib4ir19qsz.png

dqpr9vvjd8qbaglu.png

Wysłany: 9 maja 2021, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Snowflake, tak, zauważyłam że to już 30 tygodni minęło i powiem tak: ekscytacja miesza się z przerażeniem, że to już tak niedługo...

Endzi, na razie małż siedzi z nami, czeka na obiad. A poza tym Jagodzianka daje od samiutkiego rana popalić i potrzebowałam asysty 🙄☹️. Najpierw o 6 rano awantura o skarpetki (tata założył, nie mama) a koło 10.30 wojna o sprzątanie zabawek. To nie jest mój dzień chyba.

Pogoda piękna, korzystajcie ile możecie.

Annamaria, jak fajnie i kolorowo 👍.

Sandrina, sukces!😁 Mi się Adrianna podoba 👍👍😊.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 maja 2021, 12:44

• Annamaria Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sandrina22 wrote:
    Annamaria udaje Ci się taką ilość zabawek utrzymać w jednym pokoju? Chętnie przyjmę patent jak to osiągnąć, ewentualnie od jakiego wieku jest to realne 😂

Duplo regularnie ląduje w salonie, bo mamy duży i nawet wywalone w całości na podłogę nie przeszkadzają, jak "gotują" coś na kuchence, to też jest wszystko dookoła, i tu trzeba morza cierpliwości, żeby dyrygować sprzątaniem tak, żeby się udało. To chyba jest robota na lata, ileśset razy zrzędzisz i mówiszo to samo, sprzątacie razem, a potem nagle jest ten moment, że już potrafią.. Od 3 lat to już się da, żeby taki maluch samodzielnie ładnie posprzątał.. :)

a reszta to się bawią w pokoju i tam rozwalają :) W salonie mają mini zjeżdżalnię drewnianą i tam w sumie bardziej ruchowo szaleją jak już :) a ten pierdolnik mały zabawkowy na szczęście się ogranicza do ich pokoju, więc nie jest źle :)

Gratki imienia, bardzo ładne :) :) :) Adusia będzie :)

2007 synek
    2008 (* 9 tc)
    2010 synek
    2015 synek
    2018 synek
    2020 (* 11tc i *13tc)
    2021 córeczka

NHRLp2.png
  • adu Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja widzę tylko ten grzejnik, nienawidzę takich rzeczy 😂 ale ja jestem czepliwa i mam nerwice natręctw:P moj maz na szczęście to rozumie i sam mowi, ze jakiś kretyn musiał to tak zamontować zamiast na środku:) poszukamy zabudowy.

Endzi, ooo to jestem ciekawa opini bardzo. Co do tego czasu to dziś mowilam mężowi, że tak naprawdę 8 tygodni i mala może wychodzić. A on do mnie, żebym jeszcze nie rodziła, bo nie jest gotowy. 😂 Ja zaczynam panikować. :D

Annamaeia, ale super pokoj!

Sandrina, jako Adrianna juz współczuję Twojej córce powtarzania, że dwa "n" i ze nie jest Adriana😂 niestety ludzie dookoła tworzą swoje imiona 🤣 ale imię ogólnie ładne jest tak sobie myślę. :) lubię jak ktoś mówi do mnie Ada, Aduśka, a nienawidzę Adzia. 🤣

👧 07.2021
    03.12 bhcg 123
    03.01 mamy dwa ♥️♥️🙈 2k2o
    04.0 prenatalne 7,1 i 5,8 cm ludzików 🥹
    preg.png
  • Endzi Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adu ja też widzę ten grzejnik 😁 Nie tylko Ty masz nerwice natręctw. U nas też wszystkie grzejniki są na środku okna. Ale to mój mąż wszystko montował w tym domu także jest po naszemu 😉 Co do zdrobnień to moje siostry mówiły na mnie Ada jak były małe bo Angelika to im jednak ciężko było wymówić. No i moja mama do tej pory mówi na mnie Ada a siostry Andzia 😁 Hehe mój też dziś był przerażony jak mu mówiłam że za 10 tygodniu mogę już rodzić 😅

Annamaria podziwiam za ten porządek ale w sumie tak jak mówisz wszystkiego się da dzieci nauczyć. Mam nadzieję że i mi się uda je nauczyć porządku 😉 Dzisiaj mąż stwierdził że jak Zuzka będzie miała z 5 lat to nauczy ją robic nam śniadanie do łóżka 😅

Sandrina imię bardzo ładne 🙂 Może Wam się już nie zmieni do porodu.

Jagodowa kciuki za lepszy dzień dzisiaj ✊ Dobrze że mąż został z Wami. 🙂

Baśka 89, Jagodowa Mama lubią tę wiadomość

💔05.2017
    💔04.2020r. 11tc
    ❤️ Listopad 2020 Cud
    relgdf9hd2smmklw.png
  • Snowflake Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2021, 08:19

Endzi, Baśka 89 lubią tę wiadomość

BaEUp1.png

oIFmp1.png

IsHfp2.png
‹‹ 322 323 324 325 326 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ