Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Basiu daj znać jak się czujesz kochana.
Martyna robiłaś już betę?
Annamaria piękny ten kolor Twojej koszuli 😍 No i pięknie wyglądasz 🥰
Martoszka no jak trzeba się oszczędzać to trzeba. Zdrówka dla wszystkich 🙂Annamaria lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Mam nadzieję, że Basia się odezwie........ trochę się martwię o nią
kredko, ta pościel brudny róż fajna! I te falbanki.... ja do łóżeczka mam miodow-musztardową, a w salonie będzie jeszcze łóżeczko wiklinowe na kółeczkach, i tam będzie maleńka różowa pościel właśnie
o taka:
i DZIEKUJĘ ci kredko za polecenie tego Fairy!
Mam z głowy dylemat i bardzo ładnie pachnie, ale najbardziej jestem zakochana w płynie do prania ubranek delikatnych i z wełny.. Mam trochę ubranek z merynosa i wziełąm, i wiesz co, ten zapach jest NAJPIĘKNIEJSZY!!!!!!!!! Na drugi raz chyba wezmę tylko ten, ze dwie sztuki cuuuuuudo! Spróbuj koniecznie, jak nie miałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2021, 08:18
kredka, Endzi lubią tę wiadomość
-
Endzi wrote:Basiu daj znać jak się czujesz kochana.
Martyna robiłaś już betę?
Annamaria piękny ten kolor Twojej koszuli 😍 No i pięknie wyglądasz 🥰
Martoszka no jak trzeba się oszczędzać to trzeba. Zdrówka dla wszystkich 🙂
Dziś oddałam krew 😘 wieczorem powinien być wynik 🤞🏻🤞🏻 Dam znać!Monika87, kredka, Endzi, sandrina22 lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Też czekam z niecierpliwością na wiadomość od Basi....
Martynka 🤞🤞🤞
Nie wiem jak Wy ale ja spać nie mogę ani wieczorem zasnąć czasem nie idzie a rano po 6 pobudka 🥴
Potem chodzę na rzęsach ale chyba zacznę uskuteczniać drzemkę w ciągu dnia ...
Jadę dziś na shopping, muszę odebrać spodnie ogrodniczki które zamówiłam w H&M i jeszcze Ikea mnie czeka bo chce kupić te strunowe woreczki i pojemniki do przechowywania do komody synka, więc zaraz się ogaraniam i na otwarcie na 10 będę 😁
Miłego dnia dziewczyny 😘Endzi lubi tę wiadomość
-
Jejku też się martwię o Basię, mam nadzieje że jest po prostu zajęta i wszystko ok...
Annamaria cieszę się, że jesteś zadowolona z płynu. Obyś była jeszcze bardziej jak zaczniesz prać. 😄 A tego różowego to nigdy nie widziałam, muszę go mieć!!! 😅
A ta pościel do kołyski to po prostu cudeńko! 😍😍 to chyba muślin, prawda? Piękna! Gdyby nie fakt że mam sporo kocyków po starszaku i że kupiłam otulacz bambusowy to pewnie już bym zamawiała. 😅😅
Martynka, ogromne kciukiiii! Wierzę, że teraz będzie dobrze! Zasługujesz na to po tej ciężkiej drodze jaką przeszłaś. ❤️ Czekamy na wiadomości.
Monika miłych i udanych zakupów. 😊
Annamaria, Endzi, Monika87 lubią tę wiadomość
-
kredka wrote:A ta pościel do kołyski to po prostu cudeńko! 😍😍 to chyba muślin, prawda? Piękna! Gdyby nie fakt że mam sporo kocyków po starszaku i że kupiłam otulacz bambusowy to pewnie już bym zamawiała. 😅😅
kredko, tak to muślin.. odkąd pierwszy raz dotknęłam muślinu, to już chyba nie wrócę do bawełny przy noworodkach... Muślin swoją miękkością po prostu powala na kolana, i koniec
aaaa, i uszyłam wczoraj pierwszy materacyk do przewijaka!
ręcznie, jakoś nie mam gdzie maszyny rozstawić.
i od spodu
Endzi, sandrina22, kredka, Jagodowa Mama, Monika87, Snowflake lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim 😘
Basiu odezwij się kochana bo wszystkie się martwimy o Ciebie 😔
Monia kup i dla mnie tych woreczków 😅 Też muszę odwiedzić Ikea aby właśnie kupić woreczki, karnisze i dla mamy talerze i sztućce. Udanych zakupów życzę 🙂
Martyna kciuki kochana za betę ✊ Przesyłam dużo wiruskow aby już wszystko było dobrze do końca 🦠🦠🤰🤰👣👣
Annamaria przepiękna ta pościel 🥰 A te materacyki 😍 Masz talent powiem Ci🙂 Też bym tak chciała ale ja to niekoniecznie. Super ze podobają Ci się płyny polecane przez kredkę. Zamawiałaś na allegro?
Lecę robić sobie śniadanko 🙂 dzisiaj muszę odebrać ten wynik gr krwi mam nadzieję że już jest i zadzwonię jutro aby się umówić na zastrzyk. A później mam jeszcze szkole rodzenia i będzie temat bodajże karmienia dzisiaj. Zobaczymy co tam ciekawego powie położna.Monika87 lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Nawet nie nadrabiam, mamy taki rozpierdol, że brzydko powiem, że aż brak słów.. jak tak dalej pójdzie to nie będę miała gdzie wracać po macierzyńskim. No aż sie nie chce tego wszystkiego komentować co się dzieje przez ostatnie 3 dni czego jak czego, ale mojej pracy bylam pewna, tych ludzi, klimatu.. No wyje cały czas. Ja naprawdę uwielbiam swoją pracę i tak i smutno przez te wydarzenia:(
Monia, widzialam, że pytałaś o sesje - robimy w Grójcu, ale babeczka dojeżdża dojeżdża Warszawy tez. 450 za 10 zdjec. Monika Wicinska się nazywa.
Przepraszam, że tylko tak o, ale po prostu jestem na maksa przytłoczona.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2021, 10:24
👧 07.2021 -
sandrina, ale fajne ubranka! Śliczne!
A Fairy jest z gatunku bardzo delikatnych, łagodnych. Ten przezroczysty na najsłodszy zapach, kojarzy mi się dziewczynkowo i landrynkowo delikatnie, choć jest po prostu słodko-dzidziusiowy
Endzi, tak, na allegro kupiłam, wpisałam w okienko u góry "szukaj wielu" , wpisałam wszystkie produkty jakie chcę i znalazło mi jednego sprzedawcę, który ma wszystkosandrina22, Endzi, kredka lubią tę wiadomość
-
adu, rozumiem, że to w pracy się sypie coś? Kurcze ,współczuję.. ma to związek z twoim pójściem na L4? Wtedy zaczeły wyłazić problemy?
-
Hejo 😉
Wizytę mam jak zwykle po południu 14-15.
Nie mam już tyle tego co wcześniej tylko troszkę na wkładce widzę.Napisze zaraz po wyjściu z gabinetu.
Wczoraj zamówiłam w końcu koszule do karmienia 🤭😂 na allegro.
Klapki dwie pary,sandały na royalfashion.pl POLECAM świetne buty i ubrania w niskich cenach 😁👌❤️
Byłam w aptece zrobiłam zakupy dla siebie i młodego.
Podkłady poporodowe,Tantum rosa 3saszetki do pielęgnacji krocza,podpaski Bella mama-wzielam 3 paczki 🤭 niewiem czy nie za dużo,najwyżej w okres będę w nich po domu chodzić bo niewiem jaki będzie po porodzie czy normalny czy będzie lecieć że mnie jak z kranu tak jak kiedyś więc się nie zmarnuje a na noc mogą być 😁
Wczoraj byłam w lumpku i nakupowalam sobie koszulek ciazowych-w sensie luźnych,po urodzeniu też się zmieszczę 😁
Maść do sutków kupujecie ?
Wasze posty nadrobię w poczekalni u gina 😉
Aaaaaa ❤️ wczoraj zaczęliśmy malować już pokój dla młodego 😁😁😁 myślę że dzisiaj będzie skończony maxymalnie jutro końcówka 😍😍😍 jupiiii 😁 a w sobotę przyjadą nam meble do salonu i narożnik 😍 w końcu koniec 😁 tylko posprzątać i poskręcać meble 😁 no i mogę w końcu prac i prasować ubranka hahahah 😍 i urządzić pokój do końca ❤️❤️❤️
Mój wziął kilka dni urlopu żeby wszystko szybko skończyć także pomoże mi sprzątać itd.
Do usłyszenia później 😘😘😘Annamaria, Endzi, Jagodowa Mama, Monika87, Snowflake lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Baśka, ufff, to dobrze, że mniej leci! Podpowiem ci tylko, do gina nie zakładaj przed samą wizytą nowej wkładki, musisz mieć taką , którą możesz mu pokazać, kolor wydzieliny jest dla lekarza b. cenną wskazówką. Tak smao robi się w szpitalu na oddziale, lekarz ogląda nietypowy kolor plamienia lub wód na wkładce i trzeba to zostawiać do pokazania. Ty sobie możesz iść czyściutka i pachnąca, ale wkładkę jakąś ogarnij, żeby pokazać.
Może to tylko jakiś stan zapalny, a nie wody...? Daj znać po.Endzi, Jagodowa Mama lubią tę wiadomość
-
Normalnie wezmę kiedyś i zamknę w piwnicy tą męża babcie. Rano poszłam do niej bo wgl nic nie było słychać żeby chodziła czy coś. A ona leży w łóżku bo taka chora i się źle czuje. No dobra niech sobie leży. Ale z godzinę temu jak nie więcej poszła gdzieś i nawet słowem się nie odezwała gdzie idzie 😡 No i do tej pory jej nie ma. Gorzej niż z dzieckiem a ostatnio dostała już zjebe od męża że gdzieś poszła i nic nie powiedziała. A wtedy akurat mieliśmy jechać sprawdzić coś z granicami działek.
Ohh wróciła jaśnie Pani. Wpierdziel i do lochu!!Martyna33 lubi tę wiadomość
💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Daje znać: 14dpo betahcg= 467 😍🥰
adu, sandrina22, Monika87, Endzi, Snowflake, Baśka 89, Jagodowa Mama, kredka lubią tę wiadomość
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia