Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika87 wrote:
AnnaMaria - ja też poproszę o te zdjęcia z ksiażki
Już są 2 posty wyżej
adu, a właśnie, wiesz, że mi się nie otworzyła ta strona z fotelem, tylko strona sklepu samego. To pokaż jak już będzie na chacie fotel, uwielbiam uszaki Sama mam chyba coś w tym stylu z Homli, taki miodowy fotel pluszowy -
Annamaria wrote:Już są 2 posty wyżej
adu, a właśnie, wiesz, że mi się nie otworzyła ta strona z fotelem, tylko strona sklepu samego. To pokaż jak już będzie na chacie fotel, uwielbiam uszaki Sama mam chyba coś w tym stylu z Homli, taki miodowy fotel pluszowy -
Po wizytach ok. Dziecko jest większe o 11dni. Ale starsza też była większa cały czas o około 7 dni, a urodziła się wagowo taka średnia.
Pessar dobrze leży, ale muszę się oszczędzać. A w weekend mam urodziny chrześnicy, ale chyba na obiad pójdę, choć na godzinę. Na pewno moją delegację wyślę i tak.M&M -
Hejo.
Na szczęście po nospie przeszło.Lezalam i leżę cały czas.Mdlosci minęły,ból żołądka również.
Już wybraliśmy łóżeczko które będziemy zamawiać dzisiaj lub jutro.Hehehe 😁
https://naforum.zapodaj.net/77bda02293e9.jpg.html
Mam zamiar jeszcze warkocz zamówić błękitny do łóżeczka.Lozeczko 209zl. na allegro.Kolezanka je ma i polecała.Endzi, Annamaria, kredka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kredka, dokładnie tak, rzucić kurwa, to wiele by pomogło;)) ehhh, są ludzie i parapety 🤷♀️
Martyna, wspaniale wiadomości! Rośnijcie zdrowo!! 🥰
Baśka, matko, jak Cie męczy:( faktycznie jeździe na IP sprawdzić..
Annamaria, ja właśnie mam takie przemyślenia, że dziecko szybko wyczai różnice i na pewno nie będzie chciala tam mala przebywać. Tez sam fakt traktowania mnie przez nich dziecko przeciez tez zauważy. A wiecie co jest najśmieszniejsze? Że moja tesciowa robi dokładnie to samo co jej! Narzeka na tamta, a zachowuje się tak samo, jeśli nie gorzej, jak ona. 🤷♀️ To mój mąż wczoraj powiedział, doszedł do takiego wniosku.
Dzięki za te zdjęcia z olejkiem, muszę zapisać! Lez kochana, bo napraede to już nie czas na takie wojaze:))) Dobrze, ze wróciła Ci ochota na slodkie 😁 mi niestety nigdy nie przeszła 🙊😅
Monika, ja to zostałam postawiona przed faktem dokonanym, że będzie ten baby shower, mam się zmyc z mieszkania na godzinę a dziewczyny wszystko naszykuja 😅 głupio mi okrutnie, bo ja nie umiem przyjmować takich prezentów, ale to takie mile! Apropos sesji - nasza juz za tydzień! Musze jutro pójść do sklepu z bielizną jupic gladki biustonosz, bo tamte za duże odesłałam i gapa jestem, nie zamowilam nowych, a boje się, że nie dojdzie juz przez swieto. Kupie wiec jeden gladki bezowy, bez to zawsze pasuje do wszystkiego.
Kurde, kusisz mnie tymi warsztatami, może jeszcze nie jest za późno i faktycznie sobie xos wykupie? Ja taka zielona jestem!!
Baśka, uff, dobrze, ze przeszlo! Sliczne łóżeczko. Ja mam nadzieję, że moje w koncu przyjdzie, bo są opóźnienia.
Martoszka, najważniejsze, że wszystko dobrze!
A wiecie, że od tygodnia biorę zlecony przez lekarza magnez 3x1 i acard 2x75 (wcześniej tylko 1x) I moje ciśnienie juz nie wariuje. Nie mam już skoków powyżej 140. Coś więc musi być w tych tabsach, ewidetnie one pomogły.
-
Cześć! 😄
Ale ja miałam wczoraj zakręcony dzień. 😂
Martyna super wiadomości! ❤️ Trzymam kciuki za spokojną ciąże i żeby maluszek zdrowo rósł. 6 tyg to kawał czasu, zwłaszcza na początku więc dla własnego spokoju dobrze byłoby ogarnąć albo ten detektor właśnie albo dodatkową wizytę. ☺️
Snowflake super, że jesteś zadowolona z płynu i że pomógł na problemy skórne! 💪🏻
Adu właśnie słyszałam kiedyś o suplementowaniu magnezu przy problemach z ciśnieniem że bywa pomocne. No i oczywiście acard też robi swoje. Najważniejsze że się uspokoiło. Teraz tylko wytrwać do lipca i będzie git! 😄
Annamaria dzięki za te foty z książki, poczytam sobie i mam nadzieje że się zmotywuje do robienia masażu. Chociaż powiem Wam, że trochę się boje dotknąć mojej pussy bo ona jest normalnie jak tykająca bomba. 🙈😂 Od kilku tygodni mam takie parcie na bzyki, że ciagle mi się śnią... 🙈 Mój stary działa na mnie w nocy jak lep na muchy i chyba zacznę spać w innym pokoju żeby nie mieć go blisko. 😂 Chociaż zastanawiam się czy ja jeszcze pamietam jak się takie rzeczy robi skoro od listopada u nas zakaz i totalna posucha. Chce mi się płakać nad losem moim i mojej Bożeny. 🥺😩😂 -
Dzieńdoberek,
Ja już po badaniach laboratoryjnych, czekam pod gabinetem ginekologicznym na te całe posiewy.
Kredka, powiem Ci, że ja od dobrego tygodnia jak nie dłużej mam straszne parcie na seksy a tu akurat nie można 😩😩😩.
Snowflake... Dziękuję, kochana z Ciebie dziewczyna 😘😘😘. Na szczęście babcia trochę się poczuła w obowiązku więc nie jest najgorzej z opieką, nawet jej jakieś rosołki inne frykasy przywozi. Tylko nie mam pojęcia co zrobić z nocami... Mój M wcale nie słyszy Jagódki mało tego - nie słyszy też mnie. Dziś mnie taki skurcz łydki złapał akurat jak wstawałam do małej, że aż mnie rzuciło z powrotem na łóżko a ten nic! Ja sycze z bólu, Jagoda zaczyna płakać na pan mąż śpi jak kamień 🙄. No nie mam pomysłu nawet co z tym zrobić.
Wow, już widać konkrety! Kurcze, taki dom od zera stawiany to chyba jest trochę jak kolejne dziecko, trzeba się urobić i wszystko dopieścić ale już serio nabiera realnych kształtów! -
Snowflake ta antresola z książkami to będzie sztos! 🔥
Już sobie to wyobrażam i aż zazdroszczę! 😄
Jagodowa super, że masz trochę pomocy. A co do męża to ja wiem, że faceci generalnie mniej w nocy słyszą (albo nie chcą słyszeć...) ale żeby aż tak?! Chyba trzeba zastosować brutalną metodę za fraki go i krzyknąć mu do ucha „dziecko płacze wstawaj!” 🤔😂Jagodowa Mama, Snowflake, Endzi lubią tę wiadomość
-
Jagodowa, oj, mojego też musiałam mocno budzić, ta sama sytuacja. Nie wiem jak to jest, że oni NIE słyszą w nocy, tylko śpią...! Dobrze, że babcia pomaga i się poczuła, odpoczywaj!
Kiedy wyniki posiewu, jutro będziesz mieć? Czy za kilka dni?
Snowflake, piękny ten wysoki sufit! Czad! Bardzo podoba mi się ta czarna ściana, z dodatkami będzie MEGA, no widzę to jak nic!
Za to sufit w pomarańczu mnie zszokował, ale inaczej ciekawe, jak to będzie z oswietleniem.. trochę to chyba zmniejsza optycznie sypialnię, ale może być też przytulnie Co do antresoli, zrobicie jakieś zabezpieczenia i będzie git Można takie mocne linki od góry do dołu zrobić, barierki, no cokolwiek.. zawsze to dodatkowe miejsce, nawet na spanko dla gości Superowy macie ten domek
Pokażę wam leżaczek a'la fotel bujany, co do którego w końcu się dogadałam co do ceny z panią z netu. Zdjęcia z pokoju sprzedającej jeszcze, ale no nie mogę się napatrzeć... zakochałam się w nim wgapiam się w niego i zacieszam.. Chciałam drewno i kwiaty i się udało
Snowflake, Jagodowa Mama, kredka, Endzi, Baśka 89 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja tylko wpadam się przywitać.
Nawet nie próbuję nadrabiać,bo nie mam kiedy.
Złożyliśmy meble, teraz czekamy jeszcze na reklamacje i facetów od zamków.
Starego i mamę rozłożyły drugie dawki szczepionek, mały złapał rotę w żłobku a dziś całą noc go katar męczył- spałam na materacu przy łóżeczku 🤦
Ledwo żyję, jak się ogarniemy to ponadrabiam.
Trzymajcie się wszystkie zdrowo 😘😘😘😘
-
Wyniki posiewów to na pewno za kilka dni. Ale nawet nie zapytałam szczerze mówiąc 🙄.
Sandrina, myślałam o Tobie ostatnio i tak się domyślałam, że masz jakiś niezły zamęt i Armagedon. Kochana, ty nic nie nadrabiaj tylko jak masz chwilę to odeśpij tą noc... Koniecznie!
Annamaria, te leżaczki wyglądają bosko i wydają się mega wygodne. Super zakup!
My bo badaniach skoczyliśmy jeszcze wszyscy do Lidla na szybkie zakupy, zjadłam na szybko śniadanie, ogarnelismy trochę dom i o, patrzcie juz prawie 11.00. Trzeba kłaść Jagodę na drzemkę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2021, 10:54
-
Snowflake, my się kiedyś też skusiliśmy na takie intensywne oranże. Z jasnymi meblami i dużą ilością zieleni w doniczkach wygląda super i owszem daje poczucie przytulności, tylko że ja po roku czasu miałam już po prostu ochotę trochę odpocząć od tak intensywnego koloru i przemalowaliśmy.
Antresola to moje niespełnione marzenie, taki azyl do wyciszenia się to super sprawa! Wejście na takie cos to pikuś, ale zejście... Jakie tam będzie rozwiązanie?Ja mimo, że od kilkunastu lat regularnie łażę po naprawdę trudnych szlakach w Tatrach i nigdzie nie mam raczej problemów, to zwykłej drabiny nie ogarniam 😲😁. No wleźć wleze ale zejście.... No way!
Ok, co do rozwiązania wejścia doczytałam, wskoczył nowy post jak pisałam 👍Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2021, 11:07
-
Hej dziewczyny!
Piszę pracę magisterska na temat wpływu żywienia i wybranych parametrów stylu życia na płodność. Proszę jedynie o wypełnienie, krótkiej ankiety, która jest przedmiotem badań mojej pracy mgr. Sama ankieta zawiera pytania dotyczące głównie żywienia 😊 Ankieta jest ANONIMOWA, a jej wyniki posłużą mi jedynie do dogłębnego zbadania tematu i napisania pracy mgr! Z góry dziękuję za poświęcony czas
Niestety nie da się kliknąć tutaj w link Trzeba skopiować
https://forms.gle/ciBiWBNwCtK3boix7 -
Hej dziewczyny ja tak na szybko podrzucam Wam link do filmiku z dziejszego warsztatu z dobrego porodu.
Ja się milon razy na tym filmiku poryczałam. Oby nasze porody wyglądały podobnie wiem, że tak pewnie nie będzie ale ogólnie takie wsparcie od partnera od położnej, pozycje itp. ehhh...
Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka
https://m.youtube.com/watch?v=hadGYdzK6_o&feature=share -
Snowflake, ale kolory! Ale ladnie! Powiem Ci, ten kolorowy sufit to jest coś, jeśli to będzie fajnie zaaranżowane to kot! A ta biblioteczka to jak z marzeń 🥰
Sesje mamy w poniedzialek A xo do pracy.. jako tako spokojnie, ale nie wiem gdzie wrócę - właśnie dziś się dowiedzieliśmy, że wypowiedziano umowę biura i bedzie gdzieś jakieś małe, a reszta zdalnie. Szok!
Jagodowa, no to Twój mąż to jak prawdziwy niedźwiedź z tym spaniem!
Annamaria, ale piekne! I totalnie mi do Ciebie pasuje 🥰
Sandrina, zdrowia!!!!
W Warszaqie w jednym szpitalu przywraxaja odwiedzin! Kurcze może jest nadzieja, że w lipcu to i w innych, że chociaz godzinę dziennie maz będzie mógł byc.