Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJuliet wrote:Dziś mi się śniły piękne 3 testy ciążowe, na które z radością sikałam i na których pojawiły się boskie kreseczki 😍 szkoda, że był to tylko sen, bo z radości się obudziłam 😪
Poza tym zaczynają się ze mną dziać dziwne rzeczy. Jestem tzw. Nocnym Markiem więc zawsze siedzę do późna. Ostatnio zdarza mi się zasypiać znacznie wcześniej (22). W wolne i gdy mam na drugą zmianę wstawałam zawsze ok. 12-13, ostatnio zdarza mi się wstawać o 10, a dziś i wczoraj już od 6-8 nie chce mi się spać 😅 to jest dla mnie na prawdę dziwne, bo ja nigdy tak nie miałam. Choć z drugiej strony się cieszę, bo mogę korzystać z dnia 🥰
O jasny gwint!! Miałyśmy taki sam sen!! Mi się śniło, że wstałam rano do łazienki zrobiłam test a tam dwie piękne kreski, wróciłam do sypialni z myślą że to tylko sen i postanowiłam jeszcze raz przetestować po prawdziwym wybudzeniu, wstałam a tam znowu test pozytywny i jeszcze sobie pomyślałam "o cholera zawsze wyobrażałam sobie tą chwilę jak powiedzieć M o ciąży a teraz nie wiem jak to zrobic"!! A później naprawdę się wybudzilam, zrobiłam test i plaskacz z rana... Też się budzę ostatnio wcześniej, z emocji, by móc już testować -
Dziewczyny, nie można się poddawać!!
My staramy się od 11.2015, pierwszy cykl udany jednak w 7tc się kończyło... Od 01.2019 jesteśmy w klinice i dokładnie rok temu 11.2019 udało się ponownie, jednak radość skończyła się w 10tc.
Myślicie że zamierzam się poddać?
NIE MA TAKIEJ OPCJI
Można wypłakać się w rękaw, zrobić miesiąc-dwa przerwy, a później głowa wysoko, cyc do przodu i walczymy dalej! Kto jak nie my ?! 😊😊😊kredka, Lady_Dior, Ewelina26, sandrina22, Nynka lubią tę wiadomość
Ania ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
nick nieaktualny
-
Ja też baaardzo długo czekałam na pozytyw, całe 4 lata. Szkoda że musiało się tak skończyć...
Ale w poprzednim cyklu miałam taka radość oglądać te dwie kreski po ovitrelle, nie mogłam sobie odmówićAnia ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
nick nieaktualny
-
No nareszcie coś się u nas dzieje, super!
Ja czekam pod gabinetem ginekolog. No i jak na złość umyta itp, a tu poszło znowu krwi brązowej. Czuję się nie komfortowo. 1.11 zaczęłam krwawic i od tego czasu leci, coraz mniej ale ciągle.Córka 07.08.2014
Córka 05.04.2016
Córka 28.03.2019
23.10.2020 pozytywny test.
30.10.2020 spadek bety.
1.11. 2020 krwawienie. -
CestLaVie wrote:Wiesiolek do 13dc, a poza tym: wit b, wit C, omega 3, mio-inozytol, wit d3. Naprawdę ten cykl był 100% lepszy od pozostałych... duży pecherzyk, endo- w 9 dc na papierze zauważyłam po raz pierwszy od bardzp dawna sluz płodny...
Drogie, a spotkałyście się z opinią, że duża ilość estrogenów na początku cyklu to więcej śluzu, większy pecherzyk, bo i komórka silniejsza??? Właśnie owy mio-inozytol najbardziej poprawia jakość komórki jajowej.
Te estrogeny to dla mnie zagadka!
U mnie na początku cyklu niemal zero, a teraz śluz normalnie, kłucie w jajnikach normalnie. Jeszcze tylko nie wiem czy owulacja wystąpiła/wystąpi bo to jakoś teraz, ale póki co wszystko normalnie.
Dziwny ten organizm jest!
-
kredka wrote:
Lady_Dior ja to Ci przyznaje medal! Ostoja cierpliwości! Wierze, że ta cierpliwość będzie Ci teraz wynagrodzona!
Tak czekam, już teraz nie ma co wracać bo jutro musiałabym przyjść a już chyba dłużej nie zniosę tej niepewności. Przeczucia mam średnie...
Kredka jednak musisz mi ten medal odebrać 🙈 Nie wytrzymałam i zrobiłam z 3go moczu 😂 Niby są kreski ale tak słabe, że na zdj. ciężko uchwycić 🤷🏼♀️ Czekam zatem do jutra
kredka, futuremama, Niebieska Gwiazda, sandrina22, NataliaGie lubią tę wiadomość
-
Niebieska Gwiazda wrote:Testów nie robię,dopiero ciążowy w dniu @.Sytuacja wygląda tak:Dziś 17 dzień cyklu(cykle nieregularne bo karmie),wczoraj śluz owulacyjny(prawie,taki trochę mieszany),było serduszkowanie,dziś bardziejszy ale...dawce nasienia boli gardło I kaszleć zaczyna.Jednym słowem ma 36.7 I umiera.Zastanawia się czy urlop wybrać czy l4 lepsze.Czy jeśli jutro wieczorem go sprowokuje to jeszcze coś z tego może być?Na prowokacje z jego strony nie liczę bo przecież umiera.
Na przeziębienia i grypy najlepszy okład z gołej Eskimoski 😂 pod sterta futer ☃️
Niebieska Gwiazda lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Kredka jednak musisz mi ten medal odebrać 🙈 Nie wytrzymałam i zrobiłam z 3go moczu 😂 Niby są kreski ale tak słabe, że na zdj. ciężko uchwycić 🤷🏼♀️ Czekam zatem do jutra
Ufffff już się bałam, że Ty nerwów nie masz wcale. 😅
No no no... ale mówisz, że coś jest... i to z trzeciego siku więc wiesz... kiuuuuuki! ❤️
Tu się tyle dzieje, że mój poziom ekscytacji prawie sięga limitu. W dodatku zaraz chyba zacznę zapychać serwer diagnostyki żeby zobaczyli że odświeżam stronę i chce mój wynik na już!!!!! 😅😅😅futuremama, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
_Belladonna wrote:W nas siła damy radę 💪💪💪
Martwi mnie tylko, że w ciągu tych 21 cykli starań ani razu nie zobaczyłam cienia cienia na teście (poza ofc w tym mc ovitrelle), żadnej cb, totalnie nic. Tak jakbym była totalnie bezpłodna ☹️Równo 2 lata starań.
12.03 Laparoskopia - niedrożne jajowody
01.04 ⏸️ beta 272, prog 45💚 ➡️ 06.04 beta 2135 prog 43.9💛 ➡️ 12.04 beta 16254 🧡 ➡️ 16.04 3mm człowieka z bijącym serduszkiem ❤️➡️ 07.05 2cm 3mm 💜 ➡️ 28.05 5cm 7mm ➡️22.07 350g chłopca 👣 04.09 1000g 15.10 2000g🐰 19.11 3000g 10.12.2021 👨👩👦 3240g 8:40
-
Lady_Dior wrote:Kredka jednak musisz mi ten medal odebrać 🙈 Nie wytrzymałam i zrobiłam z 3go moczu 😂 Niby są kreski ale tak słabe, że na zdj. ciężko uchwycić 🤷🏼♀️ Czekam zatem do jutra
Lady,cieszyłam się,że jest ktoŝ kogo znam z innego forum,a ty już na wylocie.Fajosko,że jest dobrze.Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
Sandrina gratulacje, ale wyraźne te krechy! Który dpo? Kredka oczekiwania na wynik dzień 2😁
Lady Dior podnieś trochę te statystyki ❤️
Lady_Dior lubi tę wiadomość
Starania od 03.2020
09.2021 👼🏼 Agatka - trisomia 22.
ONA
Hormony OK
Wymazy OK
ON
Mofrologia 3%
HBA 21%
fDNA 11%
-
sandrina22 wrote:U mnie dziś taka sytuacja
https://naforum.zapodaj.net/75ecd0f82e21.jpg.html
Ale biorąc pod uwagę, że temp leci w dół jeszcze się powstrzymam od optymizmu. -
Cześć wszystkim, jeśli można to dołącze do Was. Staramy się o 2 dziecko 5 cykl, ale w tym tak na poważnie z monitoringiem. Właśnie jestem po usg i pęcherzyk pękł, bo jest dużo płynu. Cokolwiek to znaczy mam zbadać jutro progesteron ale nie jest to konieczne. Nie do końca się na tym znam, czy to bardzo istotne żeby ten progesteron sprawdzić?
Jesli wcześniej nie przyjdzie @ to będę testować 26. 11 o ile wytrzymam 🙈
Gratuluję wszystkich pozytywnych testów i ciąż ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2020, 12:15
Nunakala lubi tę wiadomość
👩🏽💼 27l. 🙋🏽♂️35l. 👧🏼 4l.
-
paula876 wrote:Cześć wszystkim, jeśli można to dołącze do Was. Staramy się o 2 dziecko 5 cykl, ale w tym tak na poważnie z monitoringiem. Właśnie jestem po usg i pęcherzyk pękł, bo jest dużo płynu. Cokolwiek to znaczy mam zbadać jutro progesteron ale nie jest to konieczne. Nie do końca się na tym znam, czy to bardzo istotne żeby ten progesteron sprawdzić?
Jesli wcześniej nie przyjdzie @ to będę testować 26. 11 o ile wytrzymam 🙈
Gratuluję wszystkich pozytywnych testów i ciąż ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2020, 12:34
paula876 lubi tę wiadomość
-
Beta 25,77 mlU/ml 🤩
Dwa dni temu było 7,48...
Czy ja śnię, czy naprawdę się udało?! 🥺sandrina22, Ewelina26, Ślimak, Nunakala, Juliet, MartiMarti, paula876, Otter, Szyszka90, KasiaLukasia, Domistr, Blanka1988, Sylwia_i_Niki, Lady_Dior, Lidia, Paulinaaa, Ewciia, Kamaa, Wiera, futuremama, Monika_1992, Niebieska Gwiazda, Dominika283, NataliaGie, mgielka, Nynka, Luusia, Belie, monnkej lubią tę wiadomość