Od listopadowego testowania do letniego rozwiązania ❤
-
WIADOMOŚĆ
-
Otter wrote:Ohh, nie wiedziałam 😊
Stwierdziłam że jestem osłabiona i pewnie dlatego. A pamiętasz czy miała tak od początku?
Nie mam krwotokow, ale ciągle zalega mi coś w nosie i wydmuchuje krew...
Otter ja miałam kiedyś tak samo. Byłam nawet u lekarza bo strasznie długo to trwało. Tez właśnie nie było krwotoków tylko brudna od krwi chusteczka lub dosłownie kilka kropli i powiedziała mi wtedy że to może być osłabienie żyłek i żeby suplementować witaminę C. Mi faktycznie po niej przeszło ale czy to aby na pewno było to, to trudno powiedzieć. -
Dziewczyny w którym dniu się bada proga żeby potwierdzić owulke ?
Jezu jak mnie sen zmorzył, dawno nie spałam w dzień pewnie pogoda a nie cionżaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2020, 14:30
8.2019 👦
10 cs o rodzeństwo🛑 i 3 mc-ch
Niespodziewanie ⏸ 17.06
❤️7.07
11.08 będzie 👧 test panorama 👌
-
Nunakala wrote:Dziewczyny w którym dniu się bada proga żeby potwierdzić owulke ?
Jezu jak mnie sen zmorzył, dawno nie spałam w dzień pewnie pogoda a nie cionża
Najlepiej zrobić 7 dni po owulacji progesteron.
A co do spania to ja po owulacji mogłabym spać cały czas tylko w nocy się budzę jak nawiedzona 🤣💔05.2017
💔04.2020r. 11tc
❤️ Listopad 2020 Cud
-
Otter wrote:Ohh, nie wiedziałam 😊
Stwierdziłam że jestem osłabiona i pewnie dlatego. A pamiętasz czy miała tak od początku?
Nie mam krwotokow, ale ciągle zalega mi coś w nosie i wydmuchuje krew...
Od początku miala . Ale widzę,że Twoje objawy dobrze rokują. W pierwszej ciazy to właśnie bol piersi dawal ko znać,ze jestem w ciąży. I tez bolal mnoe brzuch tudzien przed okresem. Ja noe wiedziałam ,że mogę być w ciąży i leki btalam przeciwbolowe. Talze trzymam kciuki i czekamy na kreseczki 🤩Endzi, Otter lubią tę wiadomość
-
EveB wrote:Lekko głową. No i właśnie jestem też mega spiata. Pół przytomna. Ile dni bierzesz luteinę w 1 cyklu?
25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
U mnie dzisiaj beta 428. ❤
10 dpo 24 prog 17,6
12 dpo 77
15 dpo 428 prog 23,3
Martwi mnie ten nie za wysoki progesteron, ale mam nadzieje, ze tam wszystko u kurczaczka dobrze ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2020, 15:03
Martyna33, Endzi, Gosia33, paula876, futuremama, Lady_Dior, KasiaLukasia, Nunakala, mgielka, kredka, sandrina22, Wiera, Karolina33, Monika87, Nalia, Nynka lubią tę wiadomość
-
EveB wrote:Kurcze. Wzięłam 1 tabl dupka. I wyjść z łóżka nie mogę. Nie czuję się dobrze, senność, nawet mdłości. Miała tak któraś z Was kiedyś? Czy to mija? Moze lepiej brać wieczorem?
Eve jak ja kiedyś brałam, to miałam mdłości, ból brzucha, cyce jak balony i o depresję się otarłam.
Brałam 2 x dziennie przez ponad pół roku. Przeszło jak odstawiłam.
Mi lekarz proponował zamiast łykać dupka brać luteinę dopochwowo, że niby mniej się to odczuwa.
-
Otter wrote:Odezwę się na pewno w weekend gdy będę testowała 😊 staram się podchodzić na luzie, żeby później nie przeżywać kolejnego nieudanego cyklu, ale to nie takie łatwe. Dziękuję mimo wszystko za miłe słowa 😁
Otter lubi tę wiadomość
-
Adu gratuluję pięknej bety i proga również 😁
Robiłaś dziś test❓ Jestem ciekawa jaka kreska może wyjść przy takiej becie 🙂 -
Jest super mocna 😁😁😁
adu lubi tę wiadomość
-
U mnie dziś beta
23 dpo - 1177,39 mlU/ml
Niby mieszczę się w tej dolnej granicy ale bez szału chociaż podejrzewam, że implantacja była 9 dpo więc dość późno.adu, Gosia33, futuremama, Juliet, Luusia, Lady_Dior, sandrina22, paula876, mgielka, Lolipop, Chaos, Nalia, CestLaVie, Morgana, Paulinaaa, Nynka lubią tę wiadomość