Od październikowych dwóch kresek do letnich szczęść
-
WIADOMOŚĆ
-
Sikałam, Biało....😔
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Cześć dziewczyny , pisze tu pierwszy raz i nie wiem czy dobrze się wstrzeliłam ale może zwyczajnie pomożecie:)
Staramy się z mężem o upragnione dziecko ale wcześniej albo nie zwracałam na to uwagi albo po prostu były inne cykle. Niestety moje ostatnie są chyba dziwne zaraz po dniach płodnych w zasadzie zaczyna bolec mnie brzuch, cykle mam 26 do 28 dni natomiast na przykład w tym cyklu już w 20 dniu boli jak na okres. Ból utrzymuje się długo, piersi bolą testy są negatywne dziś jest 22 dzień i w sumie znowu po nocy boli jak na okres ...
Zauważyłam ze takie cykle mi się powtarzają , ginekolog pokazuje mi na wizycie pęcherzyk po czym po regularnych stosunkach co 2-3 dni oprócz tych cholernych bóli menstruacyjnych przychodzi okres:(
Proszę powiedzcie czy tez tak macie a może miałyście i udało Wam się zajść w ciąże -
Kocięba wrote:Cześć dziewczyny , pisze tu pierwszy raz i nie wiem czy dobrze się wstrzeliłam ale może zwyczajnie pomożecie:)
Staramy się z mężem o upragnione dziecko ale wcześniej albo nie zwracałam na to uwagi albo po prostu były inne cykle. Niestety moje ostatnie są chyba dziwne zaraz po dniach płodnych w zasadzie zaczyna bolec mnie brzuch, cykle mam 26 do 28 dni natomiast na przykład w tym cyklu już w 20 dniu boli jak na okres. Ból utrzymuje się długo, piersi bolą testy są negatywne dziś jest 22 dzień i w sumie znowu po nocy boli jak na okres ...
Zauważyłam ze takie cykle mi się powtarzają , ginekolog pokazuje mi na wizycie pęcherzyk po czym po regularnych stosunkach co 2-3 dni oprócz tych cholernych bóli menstruacyjnych przychodzi okres:(
Proszę powiedzcie czy tez tak macie a może miałyście i udało Wam się zajść w ciąże
Myślę, że większość z nas tak ma. Odkąd staramy się o dziecko jestesmy wyczulone na każde ukłucie, ból, ciągnięcie. Obserwujemy swoje ciało doszukując się znaków, że tym razem się udało.
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Witam, dopisuje się 😊 testuje 05.10, chociaż niewiem Czy 2.10 nie pójdę już na bętę -10dni dpo🤪
justa33 lubi tę wiadomość
👩🏻29 🧑🏻32
Starania od 05/2019
08/2020 1 wizyta w klinice niepłodności PARENS
👩🏻
09/2020HSG - niedrożny lewy jajowód
AMH 5,38
🧑🏻
Badanie nasienia 03.2020/ 06.2020
(kuracja NUCLEOX, rzucenie palenia)
Koncentracja 7,2 /6,0
Całkowita liczba 31,9/24,9
Żywotność 42%/63%
Morfologia2%/1%
1 IUI 09/2020
2 IUI 10//2020
11/2020 podjęcie decyzji o IVF
24.01 początek stymulacji
01.02 Punkcja - 9 komórek, 6 zapłodniono, są 4 Mamy 3❄❄❄
08.03.21 Transfer ! ❄
13.03. II kreski 5dpt
15.03. 7dpt Bhcg 49,9 Prog 28,05 TSH 2,31
17.03 9dpt Bhcg 138 Prog 25,09
19.03 11dpt Bhcg 266 Prog 32
31.03 23dpt Pęcherzyk 10mm ciałko żółte 2,8mm
13.04 37dpt Kropek 12mm i 155u/min
20.11.2021 najszczęśliwszy dzień w życiu, CC, zdrowa dziewczynka 2980g, 51cm
08.2023 powrót po ❄
02.11.2023 transfer ! -
justa33 wrote:Dziewczyny wczoraj popoludniu robiłam Betę i wyszło 1.64.
Dziś rano robilam test i jest bladziutki cień cienia. To chyba nierealne, żeby w ciągu 16 godzin poziom Bety, az tak skoczyl? Raczej test wadliwy?
Robiłaś test czułości 10? Teoretycznie to jest możliwe, powtórz jutro tescik 🤞 ja generalnie, jak i większość dziewczyn nigdy nie wysikuje nawet milimetra cienia.. -
kokoszka31 wrote:Robiłaś test czułości 10? Teoretycznie to jest możliwe, powtórz jutro tescik 🤞 ja generalnie, jak i większość dziewczyn nigdy nie wysikuje nawet milimetra cienia..
Tak, czułość 10, ale wczoraj na Becie wyszło 1,64,więc do 10-ciu dużo brakuje.
Jutro na pewno zrobię dwa testy z roznych firm
Mam nadzieję, ze taktyka z tego cyklu mnie nie zawiedzie
Edycja:
Zrobiłam teraz test z innej firmy i jest cień cienia... Boże mam nadzieję, że to jest to. Jutro rano zrobię dwa różne testy. Poniżej zdjęcie
https://zapodaj.net/283be53bb54e3.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2020, 09:56
Miśka 91, Lady_Dior, Carlina, guerretenshi, Sylwia_i_Niki lubią tę wiadomość
-
Justa ale dlaczego nierealne? Przecież beta nie rośnie równomiernie a skokowo. Dlatego juz wczoraj nie pisałam, ale czulam, że u Ciebie jest coś na rzeczy. Wychwyciłaś jak beta drgnęła, teraz powinna rosnąć.
Daj fotę testu 😁
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Justa żaden cień cienia - to porządna krecha i po cichu gratuluję 😁😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2020, 10:15
-
justa33 wrote:Tak, czułość 10, ale wczoraj na Becie wyszło 1,64,więc do 10-ciu dużo brakuje.
Jutro na pewno zrobię dwa testy z roznych firm
Mam nadzieję, ze taktyka z tego cyklu mnie nie zawiedzie
Edycja:
Zrobiłam teraz test z innej firmy i jest cień cienia... Boże mam nadzieję, że to jest to. Jutro rano zrobię dwa różne testy. Poniżej zdjęcie
https://zapodaj.net/283be53bb54e3.jpg.html
Elegancka ta kreseczka. Musi być coś na rzeczy, miałaś po prostu pecha że wylapalas tą bete na jakimś toralnie początkowym etapie. Powodzenia 💚 -
szczesciara30 wrote:Myślę że powinnaś jednak zrobić się badania żeby wiedzieć na czym stoisz sama piszesz ze rozczarowanie już 10 cykli ale. Może się okazać E coś nie daj Boże jest nie tak to wtedy będziesz zła na siebie że badań wcześniej nie zrobiłaś
szczesciara30 lubi tę wiadomość
-
szczesciara30 wrote:Myślę że powinnaś jednak zrobić się badania żeby wiedzieć na czym stoisz sama piszesz ze rozczarowanie już 10 cykli ale. Może się okazać E coś nie daj Boże jest nie tak to wtedy będziesz zła na siebie że badań wcześniej nie zrobiłaś
-
Esperanza wrote:Choć po przeczytaniu twojego postu jeszcze raz mam wrażenie że odpisałaś na post Maji a nie mój 🙂
Tak, to pewnie chodziło o mnie. Jestem po całej serii badan, mam niskie amh wiec lekarz tu widzi glowny powod niepowodzen. Mam natomiast cudną córkę, którą traktuję jak cud jakiego wszystkim życzę.
Dzisiaj dalszy ciąg moich rozkmin i obaw. To chyba ta pogoda...
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.