Od październikowych dwóch kresek do letnich szczęść
-
WIADOMOŚĆ
-
Agusia_246 życzę Ci, by jak najszybciej się Wam udało 🙂 Z resztą każdej z Was tego życzę - zasługujemy na ten cud☺️
Batylda hahaha też tak robiłam jak starałam się o córkę 😂 i to w pracy na chłodni, gdzie dziesiątki innych ludzi😂 Mam nadzieję, że nikt nie zauważył 🤪
Co do wieku to ja rocznik 83😜 choć tylko w dowodzie, bo duchem i ciałem to tak z 25 bym se dała 😂Batylda lubi tę wiadomość
-
Mi oficjalnie można wpisać 🐵🙄
Następne nadzieję na 2 kreski 3.11, 5.11 mam urodziny oby były to niezapomniane urodziny 💓👩🏻29 🧑🏻32
Starania od 05/2019
08/2020 1 wizyta w klinice niepłodności PARENS
👩🏻
09/2020HSG - niedrożny lewy jajowód
AMH 5,38
🧑🏻
Badanie nasienia 03.2020/ 06.2020
(kuracja NUCLEOX, rzucenie palenia)
Koncentracja 7,2 /6,0
Całkowita liczba 31,9/24,9
Żywotność 42%/63%
Morfologia2%/1%
1 IUI 09/2020
2 IUI 10//2020
11/2020 podjęcie decyzji o IVF
24.01 początek stymulacji
01.02 Punkcja - 9 komórek, 6 zapłodniono, są 4 Mamy 3❄❄❄
08.03.21 Transfer ! ❄
13.03. II kreski 5dpt
15.03. 7dpt Bhcg 49,9 Prog 28,05 TSH 2,31
17.03 9dpt Bhcg 138 Prog 25,09
19.03 11dpt Bhcg 266 Prog 32
31.03 23dpt Pęcherzyk 10mm ciałko żółte 2,8mm
13.04 37dpt Kropek 12mm i 155u/min
20.11.2021 najszczęśliwszy dzień w życiu, CC, zdrowa dziewczynka 2980g, 51cm
08.2023 powrót po ❄
02.11.2023 transfer ! -
Hej, mam pytanie czy ktoś z was mógłby mnie trzepnąć w głowę. Nie uwierzycie ale kupiłam jeden jedyny Pink test płytkowy żeby mnie nie kusiło żebym nie miała wątpliwości i oczywiście co? Zmieniałam torebkę do pracy a tam jakiś north test ze starego cyklu i walczyłam że sobą i walczyłam i oczywiście zrobiłam jak dziecko we mgle wiedząc że to dopiero 6 dpo i jest mi tak głupio ale wam się przyznam 😂 ja nie wiem co ze mną nie tak bo nie dość że się nie mogę opanować to jeszvze wszędzie widzę cienie jak opętana
Ewciia lubi tę wiadomość
-
XWEJAX wrote:Mi oficjalnie można wpisać 🐵🙄
Następne nadzieję na 2 kreski 3.11, 5.11 mam urodziny oby były to niezapomniane urodziny 💓XWEJAX lubi tę wiadomość
-
Dastiny wrote:Hej, mam pytanie czy ktoś z was mógłby mnie trzepnąć w głowę. Nie uwierzycie ale kupiłam jeden jedyny Pink test płytkowy żeby mnie nie kusiło żebym nie miała wątpliwości i oczywiście co? Zmieniałam torebkę do pracy a tam jakiś north test ze starego cyklu i walczyłam że sobą i walczyłam i oczywiście zrobiłam jak dziecko we mgle wiedząc że to dopiero 6 dpo i jest mi tak głupio ale wam się przyznam 😂 ja nie wiem co ze mną nie tak bo nie dość że się nie mogę opanować to jeszvze wszędzie widzę cienie jak opętana
Ja wychodzę z założenia, że jeżeli ktoś nie jest w danej sytuacji, to nie zrozumie drugiej osoby i tego, co na w glowie. Choć lepiej czasem zaczekać z testowaniem, właśnie dla swojego samopoczucia.
ŚciskamNynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, czekam dziś na wysyp kresek😁
Ja dziś 13dpo, 🙈 sie nie rozkrecila, jestem nakrecona przez to, że prawie fruwam, boje sie że spadne mocno na ziemię.
Dodatkowonakreca mnie fakt, że kolega z pracy od kilku dni mi mowi "co Ty taka promienna"😂 moja ciaza mozgowa rośnie 😂
Kto dzis testuje,?Monia66, Ewciia, Sylwia_i_Niki, kokoszka31, Chaos, kredka lubią tę wiadomość
-
Monia66 wrote:To jest chyba po części to, co pisałam wcześniej. Uważam, że lepiej poczekać jak będzie po terminie @ i mile się zaskoczyć, niż rozczarować i sama siebie dolowac. Ja robilam w 5dpt i nawet chwilę się zawahalam czy to nie za wcześnie, ale druga krecha od razu zaczęła się pojawiać.
Ja wychodzę z założenia, że jeżeli ktoś nie jest w danej sytuacji, to nie zrozumie drugiej osoby i tego, co na w glowie. Choć lepiej czasem zaczekać z testowaniem, właśnie dla swojego samopoczucia.
Ściskam -
Oj dziewczyny jak ja lubię was czytać. A ja wychodzę z założenia, że jak się chce, to się testuje kiedy się chce. Z własnego doświadczenia wiem, że łatwiej doczekać @ z nasikanym testem... Nie zależnie od wyniku! Jak się stara o dziecko, nie da się od tego od tak odciąć! Więc co za sens się katowac te kilka dni dłużej!
U mnie dziś najstarsza cora ponad 38 * i wymiotowala w nocy. Co to będzie... Eh biedna moja...
My wczoraj dzialalismy, bo będzie trzeba jeszcze powtórzyć, może za 2 dni. Tak nam się nie chciało bo zmęczeni z działki, rośliny wykopać, cegły wylądować, owoce warzywa zebrać. No ale było takie bez sił, ale jak już było to mąż jakoś tak fajnie się patrzył, nie żałuję, że wykorzystaliśmy resztki sił. Aż mnie dziwi że on tak bez namawiania chce 4...
Dastiny wrote:Ja się nakręciłam ta podwójna owulacja i tak czy siak mam testować 4 dni przed @ po skończeniu dupka ale naczytałam się że przy bliźniakach wychodzi wcześniej no i tak się czuje ze az mnie ściska w dołku jak sobie pomyślę i już sobie chyba urajam. Jak chcecie to wam wrzucę ten test choć nie ma sensu chyba 😂
Ja miałam bliźniaki i mi wyszła 4 dni przed @ druga kreska, bledsza niż kontrolna, ale pewna. Beta w dniu miesiączki 1300.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2020, 08:00
Córka 07.08.2014
Córka 05.04.2016
Córka 28.03.2019
23.10.2020 pozytywny test.
30.10.2020 spadek bety.
1.11. 2020 krwawienie. -
Ja coś widzę!Córka 07.08.2014
Córka 05.04.2016
Córka 28.03.2019
23.10.2020 pozytywny test.
30.10.2020 spadek bety.
1.11. 2020 krwawienie. -
Cześć dziewczyny, bardzo dużo to się zadziało od wczoraj Oby te jasne kreski ciemniały! Ja oczywiście też jestem w klubie tych, które do terminu miesiączki nie wytrzymują, więc zrobiłam dwa testy, jeden wczoraj 12 DPO biało, ale myślałam, że to może po południu i dlatego, dzisiejsza poranna biel nie pozostawia żadnych wątpliwości, nawet najmniejszego cienia 😓 zatem czekam na 🐒🐒🐒 już z negatywnym wynikiem i tak jest jakoś lepiej. Ja mam długą tą fazę lutealna, bo 🐵 przychodzi dopiero w 15 dniu, a temperatura zawsze wysoko do ostatniej chwili, a ta nadzieja z każdym dniem coraz większą i upadek na tyłek też większy.
Więc wpiszcie mi okres. Pozostałym na polu październikowej bitwy życzę powodzenia, oby jak najwięcej takich wyników ⏸ na pierwszej stronie.
Na pewno się pojawię w listopadowym wątku, bo kolejne testowanie dopiero 11 listopada. Pozdrowionka 🤗 -
Ja miałam ⏸️ we wrześniu, ale jakos tak zagościłam w pazdziernikowym wątku 😝 ja np kiedyś mowilam z przekonaniem, że nie zrobię testu wcześniej niż 14pt, bo kiedys @ spóźniala się 10 dni i mimo negatywnych testów, człowiek nadal miał nadzieję.
Z czasem ciesze się, że nie zachodzilam w ciążę, bo tatusiem byłby socjopata. -
Cześć dziewczyny mam nadzieję, że będzie dziś i w następnych dniach wysyp kresek☺️
Dastiny ile jesteś po owu ❓ Coś faktycznie tak jakby zaczęło się wybarwiać - jutro powinno być wyraźniejsze za co trzymam kciuki 🙂
Ja dopiero 7dpo a w cyklu z Zosią miałam w tym dniu spadek tempki ale dziś nie mierzyłam, bo oczywiście stary tak chrapał, że musiałam wstać go spamietać😠 Jeju czemu nie jest tak, że po owu się od razu rzyga i wiadomo wtedy, że się udało 😂😂😂Batylda lubi tę wiadomość
-
Lady_Dior wrote:Cześć dziewczyny mam nadzieję, że będzie dziś i w następnych dniach wysyp kresek☺️
Dastiny ile jesteś po owu ❓ Coś faktycznie tak jakby zaczęło się wybarwiać - jutro powinno być wyraźniejsze za co trzymam kciuki 🙂
Ja dopiero 7dpo a w cyklu z Zosią miałam w tym dniu spadek tempki ale dziś nie mierzyłam, bo oczywiście stary tak chrapał, że musiałam wstać go spamietać😠 Jeju czemu nie jest tak, że po owu się od razu rzyga i wiadomo wtedy, że się udało 😂😂😂