"Odwracacze uwagi"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja zawsze coś wymyślę, a to ciasto, a to TV, a to sprzątanie domu od A do Z, a to przemeblowanie. Ostatnio malowałam meblei do Ikei pojechalismy na caly dzien. Zakupy to chyba najlepsza odskocznia od staran!!! No i spotkania ze znajomymi, ktorzy albo dzieci nie maja albo którzy o nie sie nie starają. Wyjsc, wybawic sie i wrócic do domu nad ranem to najskuteczniejszy odpychacz od myslenia!
biedronka1982, gruszeczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyyyy nie wiem czy to związane mocno ale zaczynam za dwa tygodnie studia podyplomowe, żeby skupić się na czymś innym niż badania, planowanie bardziej płodnego jedzenia itp. A żeby zabić czas oczekiwania na kolejny test oglądam seriale w oryginale - najczęściej rosyjskie (przy okazji może podszlifuję języki
MalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyrewelka wrote:Rosyjski to język przyszłości, znam kilka osób które go znają bardzo dobrze, i teraz dzięki temu nieźle zarabiają
Ja tam nie znam nikogo kto by się dorobił na rosyjskim, w mojej pracy potrzebny jest niemiecki (znam na tyle podstawy żeby jako tako się dogadać), ale, rosyjski jest taki pociągający... Zresztą jakoś tak ciągnie mnie na wschód... Marzy mi się podróż do Sankt Petersburga, albo wycieczka koleja transyberyjską...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2013, 13:18
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanula23 wrote:Rosja to ostatnie miejsce na Ziemi gdzie chcialabym pojechac. dosyc ze zimno to jeszcze taki dziwny ustroj. cos powiesz nie tak i zaraz cie zamykaja.
Oj Anula, ja bym tam nie jechała ustrój obalać tylko zwiedzać...
Celia, Bardzo ciekawa to podyplomówka/kurs. Na pewno poszerzy wiedzę, jeżeli interesujesz się psychologią... -
mój sposób to seriale, filmy, gry - potrafie sie wciagnać , pozatym mały piesek i juz kompletnie nie ma na nic czasu a tym bardziej na myślenie o dzidzi
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Seriale są najlepsze - polecam House od Cards - dostepny online Utonęłam w nim
A co do rosyjskiego, to jezyk przyszłości - oni bardzo wiele wydaja a w naszym kraju pieniędzy. To jeden z najbogatszych krajów na świecie. Zalezy oczywiscie co chce sie robic w przyszłości, gdzie mieszkać etc. Good choice!jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGotowanie, sprzatanie, zakupy, cokolwiek, byle sie czyms zajac. No wiec idzze babo wreszcie do garow, a nie w kolko na owu klikasz! To ja sama siebie opieprzam. Poczatki schizofrenii, moje gratulacje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 14:30
-
LouLou wrote:Seriale są najlepsze - polecam House od Cards - dostepny online Utonęłam w nim
A co do rosyjskiego, to jezyk przyszłości - oni bardzo wiele wydaja a w naszym kraju pieniędzy. To jeden z najbogatszych krajów na świecie. Zalezy oczywiscie co chce sie robic w przyszłości, gdzie mieszkać etc. Good choice!
House of cards!! Ten serial rządzi Nie mogę się doczekać następnego sezonu. Ja zawsze kiedy nie mogę spać w nocy siedzę i oglądam zagraniczne seriale. Mogę coś polecićMalutkaEve lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny