"Odwracacze uwagi"
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja zakladam sluchafony na uszy i ciesze sie biezaca nuta. czasem mrucze pod nosem jak mi cos przypadnie do gustu, a jak sie nakrece to nuce to kilka dni. na ksiazki mi ostatnio nie idzie, czasem seriale obejrze. albo jakis film na tv. a poza tym siedze na tej stronce (jak narkotyk to dziala, przynyjmniej w moim przypadku). poznaje nowe osoby i kresle moj wykres czekajac na zielone i na mojego mezulka.
Amaranta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:No ależ oczywiście! House of cards, Homeland, The killing to moja trzy ulubione seriale na ten moment. Mogę jeszcze dodać Luther, Under the dome i Dollhouse
ooo the killing nie znam, ale chętnie ogarnę zaraz każę mężowi zhakować -
adk_1989 wrote:No ależ oczywiście! House of cards, Homeland, The killing to moja trzy ulubione seriale na ten moment. Mogę jeszcze dodać Luther, Under the dome i Dollhouse
Luther, Under the dome i Dollhouse - nie znam - są dostepne online?
Ja polecam ze swojej strony jeszcze "Nie ma lekko" - swietny - mozna z facetem obejrzeć - jest uniwersalny, a jednoczesnie bardzo kobiecy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:to ja dodam dla lubiacych bajki: "Dawno, dawno temu" i "Grimm"
a moje najlepsze seriale to "IT crowd" i "Black Books"
Ojej bajki filmowe to ja też bardzo lubię, a Nianię McPhee, czy "Gwiezdny pył" jak dziecko mogę oglądać i oglądać... Czekam aż ktoś kiedyś sfilmuje "Tajemną historię Moskwy", albo "Zapomniany ogród"Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2013, 19:36
-
Sex and the City (nie lubię polskiego tłumaczenia tytułu) UWIELBIAM, oglądałam chyba już kilka razy, on jest ponad czasowy a pierwsze odcinki kręcone były w 1998 (miałam wtedy 11 lat...), a filmy super dopełnienie, często są krytykowane, ale nie można zrozumieć filmu jak nie oglądało się serialu...
-
Tak, tak
Wiecie co dla mnie jest niesamowite - tyle czasu minęło od krecenia serialu a moda wciąż na topie poza malymi wyjątkami
Jak byłam w NY to oczy mi wychodziły na ulicach - tam naprawde tak jest - piekne kobiety w pieknych sukienkach, butach - czegos takiego nigdzie na świecie nie widziałam.
P.S. Rewelka - to ile ty masz lat? Ja myslałam, że tu wszystkie jestesmy 35+ -
nick nieaktualnyja dzisiaj lece myc okna w naszym nowym domku, a jest ich tam troche hehe. poza tym jakos ostatnio odpuscilam sobie to myslenie, tak samo poprostu wyszlo. dalej kresle wykres, czekam na mojego meza, tymbardziej ze mam zielone swiatelko.
pozdrowionka dziewczyny -
nick nieaktualny
-