Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Opu, oczywiście, że będzie! Wierzę bardzo, że będziecie naprawdę szczęśliwymi rodzicami Jeśli już czujecie się lepiej po zmianie OA to ja już się cieszę Pierwszy krok do przodu, po co się katować tam gdzie wcześnie, zwłaszcza, że taki proces trochę czasu trwa. Mam nadzieję, że pfu pfu mi się uda i nie będę musiała prosić Cię o wskazówki i namiary, ale gdyby coś to profilu nie kasuj i zaglądaj od czasu do czasuStarania od 2016. Endometrioza IVst., niedoczynność tarczycy, IO, APS.
2017 operacja pochwowo-laparoskopowa
2018 laparoskopia
2021 start Angelius Provita
2021 histerolaparoskopia - odcięcie jajowodów
26.07.21 IVF/8komórek/5dojrzałych/3zaplodnione-> 5A z 2doby, 4BB z 6 doby
Transfer 15.10.21 dwudniowiec 5A
Transfer 23.02.22 4BB
03.,07.,10.2023 histeroskopia -
nick nieaktualny
-
zizia_a wrote:hej
co tu tak cicho??
wracam do gry: umówiłam sie do OA spotkanie za miesiąc ale trzymajcie juz kciuki !!zizia_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Opu i Zizia trzymam mocno kciuki !!
zizia_a lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
lipcowka86 wrote:Czyli dobrze pamiętałam
Z tego co piszecie nasuwa się wniosek, że "przereklamowany" jest ten OA w Sosnowcu...
to czekanie jest najgrosze...nie wiadomo kiedy zadzwoni telefon.. w takim normalnie zawieszeniu sie jest tyle miesiecy...!!
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Hej dziewczyny kiedyś pisałam pa początku wątku potem jakoś umarło.
Obecnie jesteśmy dziś po wizycie w domu, po testach i rozmowach z psychologiem oficjalnie mamy kwalifikację na kursy zaczynamy 22.11.
Jakoś poszło jestem pełna nadzieji jednak długa droga przed nami oczekiwanie w Poznaniu to średnio 2 lata, jak pytałam pań ile robią adopcji to rocznie mają około 50. czyli średnio 4 na miesiąc.
Jesteśmy najmłodsza parą w ośrodku na ten moment.
amygdala, asiastokrota, zizia_a, gosia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzizia_a wrote:Dziękuję dziewczyny :*
Jedziemy do Wodzisławia, zobaczymy jak tam będzie..
My też tam sie udaliśmy ) ale fajnie ziziu ! może tam nam się uda Kiedy to pierwsze spotkanie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2017, 16:24
zizia_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lipcowka86 wrote:Amygdala, Joafer jak tam u Was??
U mnie na razie wszystko ok, serduszko bije, zaczęłam 8 tc. I nadal w to nie wierzę... ☺Yoselyn82, opu, Mag85, Bella93, lipcowka86, zizia_a, sylvuś, asiastokrota, Asiula86, gosia81, Justine, Agi83 lubią tę wiadomość
-
opu wrote:My też tam sie udaliśmy ) ale fajnie ziziu ! może tam nam się uda Kiedy to pierwsze spotkanie ?
Amygdala. Joafer trzymam kciuki za Wasze serduszka!amygdala, Joafer lubią tę wiadomość