Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zizia wiec moze sie zalapiemy na wspolne zajecia?
Widzialam ze masz wizyte jakos w polowie listopada- oni wam narzucili taki termin? Bo maz akurat ma teraz wolne i mialam nadzieje, ze po telefonie spotkanie bedzie na dniach..zizia_a lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My czekamy już tylko na szkolenie ktore rozpoczynam teraz w poniedziałek panie zadają mnóstwo pytań. Trzeba być gotowym na wszystko... ) ale wiem że warto.... część diagnozujaca nas juz za nami..otrzymaliśmy kwalifikacje więc zostały nam jeszcze tylko warsztaty ))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2017, 15:13
Kinga -
kkinga wrote:My czekamy już tylko na szkolenie ktore rozpoczynam teraz w poniedziałek panie zadają mnóstwo pytań. Trzeba być gotowym na wszystko... ) ale wiem że warto.... część diagnozujaca nas juz za nami..otrzymaliśmy kwalifikacje więc zostały nam jeszcze tylko warsztaty ))
Tego "na wszystko" wlasnie sie boje.. -
nick nieaktualny
-
opu wrote:Jagodzianka czekałam ze 2tyg na spotkanie. Nic chyba nigdzie nie ma na dniach
Szkoda.. czyli wypadnie nam spotkanie pewnie po urlopie meza. Poprosze.. moze Pani sie zlituje i znajdzie czas do tych dwoch tygodni..
A jak wygladala pierwsza rozmowa? Takie ogolniaki tylko? Kim jestesmy, dlaczego adopcja itp? -
nick nieaktualny