Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny,
po kilku latach nieudanej walki o dzieciątko, dwóch nieudanych IVF dojrzeliśmy chyba do decyzji o adopcji. Powoli godzę się z tym, że nie poczuję bicia serca pod moim sercem. Chcę być mamą, i skoro moje dziecko nie może rozwijać się w moim brzuchu, to chcę by narodziło się w moim sercu.
Mam do Was prośbę. Jakie ośrodki adopcyjne z ręką na sercu możecie mi polecić?
Czy jest tu ktoś z woj. śląskiego?
Ściskam Was mocno i trzymam kciuki za to, żeby każda z nas została szczęśliwą mamą
gosia81 lubi tę wiadomość
-
Olinka większość Dziewczyn tutaj starają się o adopcję na śląsku. Znaczna część w Sosnowcu, ale są też z Wodzisławia
Ja tez narazie czytam dziewczyny zza krzaków
Też jesteśmy zdecydowani na adopcję, ale jakoś ciężko się nam wybrać na tą pierwszą wizytę, ciągle nie możemy się zdecydować czy to ma być ośrodek w Bielsku czy w Sosnowcu, co prawda jesteśmy z Małopolski ale jakoś na Śląsk nam bardziej po drodze.
Jeśli mogę zapytać to gdzie robiliście procedury?? -
Olinka witaj:)
Dariaa to trzymam kciuki:)
Lipcówka86 helloł..wychodz zzaa krzaków
Bielsko odradzam bo tam się długo czeka na dziecko. Ja tez z małopolski jestem i do BB mam rzut beretem, a poleciłabym albo Sosnowiec, albo Wodzisław. W tym drugim własnie czekam na ostatnia kwalifikacje.gosia81 lubi tę wiadomość
-
My jesteśmy po 5 sesji 08 maja mamy domówkę jako pierwsi z grupy. Już coraz bliżej naszego upragnionego szczęścia
zizia_a, gosia81 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asiastokrota..to super! ile Wam jeszcze szkoleń zostało?? a Domówka fajna sprawa szczególnie jak trzeba dowieźć i odwieźć panie do OA
Lipcowka aa myślałam ze juz coś zaczynasz działać. Rozmowy mieliśmy w grudniu. Juz jestem po szkoleniu własnie i czekam na decyzje z OA czy nie nadajemy na rodziców -
Zizia_a jeszcze tylko 5 spotkań nam zostało. Wczoraj mieliśmy połowinki My nie musimy Pań przywozić i odwozić Powiedziały, że same dojadąAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
Lipcowka86 - pytasz gdzie robiliśmy procedury ivf? W Katowicach, w Angeliusie.
My chcemy mieć już tą pierwszą wizytę jak najszybciej za sobą. Mężu za rok kończy 40stkę, a bardzo zależy mi na małym dzieciątku.
Dziewczyny, czytałam niefajne opinie na temat OA w Sosnowcu - potwierdzacie czy nie zgadzacie się? Myślę o Wodzisławiu Śląskim, tylko tam mam daleko. Ale jeśli warto to nie będę marudzićlipcowka86 lubi tę wiadomość
-
Olinka85 witaj wsrod nas.. jesli chodzi o osrodek w sosonowcu to na pewno nie dostaniecie malego maluszka skoro twoj maz ma 40 lat. U mnie maz ma ponad 38 i nam proponowali dziecko od 3 lat. Jesli moge zapytac ile ty masz lat? odnosnie opini to zalezy ktory osrodek w sosonowcu masz na mysli, bo sa dwa.. Na pewno w osrodku na krzywej czeka sie dlugo na szkolenie bo jest duzo par. Ja czekalam od pierwszej wizyty rok na nie. Jest jeszcze osrodek katolicki na skautow.Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
opu wrote:Ej dziewczyny a co u Mag ???
U Mag wszystko dobrze, tez dostala glowna kwalifikacje razem zemna
A co u ciebie?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
opu wrote:Na informacje czy sie dostalam na szkoleniu
trzymam kciuki za pozytywne wiesci
A ja tam u reszty nasszych dziewczyn? co tam u was?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny