Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz z nami też może być trochę inaczej bo Pani pedagog powiedziała że wbiliśmy się idealnie w terminy bo kursy się zaczynają teraz i mogą nas dokoptować.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
opu wrote:Zaczynamy za dwa tygodnie
Dziś zgromadziliśmy wszystkie papiery. Muszę wywołać fotkę i życiorys napisać
czyli macie rozmowy juz tak? to trzymam mocno kciuki! a wtedy szkolenia kiedy bys miala?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zizia_a wrote:to ja sie tez pochwalę..dostałam dziś telefon z kwalifikacja na szkolenia
od przyszłego tygodnia zaczynamzizia_a, gosia81 lubią tę wiadomość
-
Stork zaczynamy juz od przyszłego tygodnia warsztaty . A jak sie czujesz i Twój bąbelek? Mówiliście juz w oa o tej cudownej wieści?
Mag podobnie ale ile stresu ;)no wy juz też kończycie..super..teraz najlepszy okres będziecie mieli..oczekiwanie na dzieciątko..ehh..mam nadzieje że kwalifikacja po szkoleniach to tylko czysta formalnośćsylvuś, opu, gosia81, STORK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzizia_a wrote:Stork zaczynamy juz od przyszłego tygodnia warsztaty . A jak sie czujesz i Twój bąbelek? Mówiliście juz w oa o tej cudownej wieści?
No to super, koniecznie zdaj relacje
Ja się czuję w porządku, mam tylko duży problem z zaparciami.
Nasza procedura w OA jest wstrzymana od sierpnia w związku z żałobą po mamie, więc nic nie mówiliśmy. Póki co gwiazda rośnie, co tydzień jestem kontrolowana, więc czuję się bezpiecznie.sylvuś, Anatolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzizia_a wrote:Stork zaczynamy juz od przyszłego tygodnia warsztaty . A jak sie czujesz i Twój bąbelek? Mówiliście juz w oa o tej cudownej wieści?
Mag podobnie ale ile stresu ;)no wy juz też kończycie..super..teraz najlepszy okres będziecie mieli..oczekiwanie na dzieciątko..ehh..mam nadzieje że kwalifikacja po szkoleniach to tylko czysta formalność
Ostatni beda pierwszymi
zizia_a lubi tę wiadomość
-
Pilnie poszukuje Mag
Mag85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny pochwalę się - skończyliśmy warsztaty i dostaliśmy ostateczną kwalifikację. Teraz zaczynamy tak naprawdę ciążę adopcyjną
Mag85, asiastokrota, STORK, Yoselyn82, Bella93, zizia_a, opu, sylvuś, Anatolka, gosia81 lubią tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
asiastokrota wrote:83Hope super gratulacje, życzę Wam krótkiej ciąży
My dopiero zaczęliśmy szkolenie.
Dziękuję Wy nie dopiero tylko już . My niestety na warsztaty czekaliśmy prawie 1.5 roku. Bardzi szybko zlecą - ja najchętniej dalej bym na nie chodziła - dużo informacji, zmiana myślenia i fajna atmosfera .asiastokrota lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
83HOPE wrote:Dziewczyny pochwalę się - skończyliśmy warsztaty i dostaliśmy ostateczną kwalifikację. Teraz zaczynamy tak naprawdę ciążę adopcyjną
To teraz czekamy razem z Toba na Ten magiczny telefon, oby jak najszybciej83HOPE, gosia81 lubią tę wiadomość
-
83HOPE wrote:Dziewczyny pochwalę się - skończyliśmy warsztaty i dostaliśmy ostateczną kwalifikację. Teraz zaczynamy tak naprawdę ciążę adopcyjną
mega gratulacje mam nadzieje ze juz nie długo tez dostanę ostateczna kwalifikacje.
Oby telefon zadzwonił jak najszybciej83HOPE, sylvuś lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️