Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzizia_a wrote:Stork zaczynamy juz od przyszłego tygodnia warsztaty . A jak sie czujesz i Twój bąbelek? Mówiliście juz w oa o tej cudownej wieści?
Mag podobnie ale ile stresu ;)no wy juz też kończycie..super..teraz najlepszy okres będziecie mieli..oczekiwanie na dzieciątko..ehh..mam nadzieje że kwalifikacja po szkoleniach to tylko czysta formalność
Zizia jak warszataty? Opowiadaj! -
Co tu taka cisza..?
Ja jutro koncze szkolenia, a potem czekam mam nadzieje ze ok tygodnia na glowna kwalifikacje.. mam stracha wielkiego
STORK, asiastokrota, zizia_a, gosia81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 super już kończycie, bardzo szybko Wam poszło. My jesteśmy po 3 sesji, gdzieś na koniec czerwca dopiero skończymy. Na pewno dostaniecie kwalifikacje, podobno jak mają jakieś wątpliwości to wspominają wcześniej. Przynajmniej u nas tak jest.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Co tu taka cisza..?
Ja jutro koncze szkolenia, a potem czekam mam nadzieje ze ok tygodnia na glowna kwalifikacje.. mam stracha wielkiego
Opowiesz jak to wyglądało? czy jesteś zadowolona? Jak wrażenia?
Trzymam mocne kciuki za kwalifikacje. To tylko formalność, będziesz mega mamą! -
Hej
my jesteśmy na półmetku szkoleń: bardzo fajne te szkolenia..dużo rzezy się dowiadujemy. Pracujemy w grupach, robimy rożne krótkie zadania grupowe, referaty, jest spoko:). przed nami jeszcze 3 spotkania i jutro mamy indywidualną rozmowę z psychologiem. warsztaty kończymy 10.04. później oczekiwanie na kwalifikacjesylvuś, STORK, Asiula86, gosia81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzizia_a wrote:Hej
my jesteśmy na półmetku szkoleń: bardzo fajne te szkolenia..dużo rzezy się dowiadujemy. Pracujemy w grupach, robimy rożne krótkie zadania grupowe, referaty, jest spoko:). przed nami jeszcze 3 spotkania i jutro mamy indywidualną rozmowę z psychologiem. warsztaty kończymy 10.04. później oczekiwanie na kwalifikacje
Super i kciukam za pozytywną kwalifikację.
Wesołych Świąt dziewczyny! -
asiastokrota wrote:Yoselyn82 super już kończycie, bardzo szybko Wam poszło. My jesteśmy po 3 sesji, gdzieś na koniec czerwca dopiero skończymy. Na pewno dostaniecie kwalifikacje, podobno jak mają jakieś wątpliwości to wspominają wcześniej. Przynajmniej u nas tak jest.
to dlugo macie te szkolenia ze dopiero skonczycie prawie na wakacje ile razy w tygodniu?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mamy raz w tygodniu we wtorki. Ma być 10 sesji. Jesteśmy po 3 teraz mamy dwa tygodnie przerwy że względu na święta. Potem w maju będą spotkania w domu to też się przeciąganie. Powiedziano nam że na koniec czerwca wszystko się skończy łącznie z ostateczną kwalifikacyjną.Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5fa417f0ed7.jpg
Wszystkiego najlepszego kochane!! Zdrowych i Pogodnych ŚWIAT
niech sie spelnia wszystkie nasze zyczenia i marzeniazizia_a lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
asiastokrota wrote:Mamy raz w tygodniu we wtorki. Ma być 10 sesji. Jesteśmy po 3 teraz mamy dwa tygodnie przerwy że względu na święta. Potem w maju będą spotkania w domu to też się przeciąganie. Powiedziano nam że na koniec czerwca wszystko się skończy łącznie z ostateczną kwalifikacyjną.
to jeszcze troche, musisz uzbroic sie w cierpliwosc w kazdym badz razie dlugo jeszcze przed tobaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Opu jak tam sytuacja u ciebie?
Hope co tam u ciebie slychac?asiastokrota lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:to jeszcze troche, musisz uzbroic sie w cierpliwosc w kazdym badz razie dlugo jeszcze przed tobaAsia
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:Ja jestem bardzo cierpliwa Każdy kolejny tydzień przybliża nas do upragnionego dziecka. Do czerwca już nie daleko:-)
z kazdym dniem, tygodniem, co raz blizej do celuasiastokrota, sylvuś lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Opu jak tam sytuacja u ciebie?
Hope co tam u ciebie slychac?
Yos u mnie nic się nie dzieje - teraz tylko czekamy i nawet nie ma o czym pisać.
Organizujemy czas wolny korzystając z tego, że to ostatnie wakacje we dwójkę, a mam nadzieję że z końcem roku będziemy już w 3 lub 4
Czekam teraz na Ciebie i Mag - bo już za chwilę dołączycie oficjalnie do czekających
chociaż Zizia idzie jak burza i też już kończy warsztaty superYoselyn82 lubi tę wiadomość
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
MAMY GŁÓWNĄ KWALIFIKACJE!!!
zizia_a, Alrauna1987, asiastokrota, amygdala, Asiula86, gosia81, STORK, sylvuś lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Opu jak tam sytuacja u ciebie?
Hope co tam u ciebie slychac?
Hej yos ! Gratulacje !! Kolejna szczesciara, mozez odetchnac juz
My oczekujemy na kwalifikacje na szkolenia. Jestesmy juz po rozmowach
Yoselyn82, STORK lubią tę wiadomość