Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
Julitkaaa zazdroszczę, że już macie córeczkę. Ja dopiero kończę warsztaty i pewnie z rok przyjdzie jeszcze czekać, a ja już bym chciała... Boję się a zarazem nie mogę się doczekać
Fajnie, że pokonaliscie trudności i jesteście już w komplecie. Super, że się odezwałaś, bo jesteś pierwszą mamą na tym wątku!!!!!! Czyż to nie brzmi dumnie?! ))Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 13:49
-
Dokładnie !!! Masz rację. Jestem bardzo dumna, a z drugiej strony cieszy mnie fakt, że nie muszę już myśleć o tym strasznym in vitro, stymulacjach, zastrzykach itd. Życzę Wam powodzenia i zobaczycie, że jak już zostaniecie mamami wszystko zmieni się o 360 stopni, a zwłaszcza priorytety życiowe. Pozdrawiam i życzę, żebyście wszystkie czuły się tak szczęsliwe jak ja
amygdala, Mag85, 83HOPE lubią tę wiadomość
julitkaa -
julitkaa wrote:Dokładnie !!! Masz rację. Jestem bardzo dumna, a z drugiej strony cieszy mnie fakt, że nie muszę już myśleć o tym strasznym in vitro, stymulacjach, zastrzykach itd. Życzę Wam powodzenia i zobaczycie, że jak już zostaniecie mamami wszystko zmieni się o 360 stopni, a zwłaszcza priorytety życiowe. Pozdrawiam i życzę, żebyście wszystkie czuły się tak szczęsliwe jak ja
Prawdziwa Szczesciara z Ciebie - jeszcze raz gratuluję- zostań z nami i pisz na bieżąco, Twoje rady i wskazówki będą dla nas niezwykle cenne i pomocne.Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
Dziewczyny dzwoniłam właśnie do Wodzisławia- niestety u nich jest podobnie, pani potwierdziła, ze od 2016 roku wiele się zmieniło kurcze ... chcialam tam tez zlozyc dokumenty , ale w takim razie to bez sensu ....Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
nick nieaktualny
-
83HOPE wrote:Dziewczyny dzwoniłam właśnie do Wodzisławia- niestety u nich jest podobnie, pani potwierdziła, ze od 2016 roku wiele się zmieniło kurcze ... chcialam tam tez zlozyc dokumenty , ale w takim razie to bez sensu ....
-
nick nieaktualny
-
opu wrote:Czemu jak mam tak dzwonic boli mnie brzuch z nerwow??
Opu ale czym Ty sie stresujesz? Przeciez spelniacie wszystkie warunki- to tylko formalnoścNiepłodność idiopatyczna,
Mag85 wrote:Bardzo jestem ciekawa czy te 500+ faktycznie sklania matki do walki o dziecko bo maja za co je wyzywic, czy walcxa o kase na wodke...
O wódkę, a raczej spirol lub jakieś dragi niestetyNiepłodność idiopatyczna,
Mag85 wrote:No wlasnie tez pomyslalam zeby tam uderzyc dodatkowo. A co pani mowila? Warsztaty bylyby u nich kiedy?
Zadzwoniłam i powiedziałam, ze zlozylam dokumenty w listopadzie w Scu, ale ze bardzo dlugo czeka się na szkolenie i ze dopiero niedawno dowiedziałam się, ze zacznę dopiero w przyszłym roku, a pani ns to, ze u nich jest podobnie, to ja powiedziałam, ze słyszałam ze w 2015 r czekało się krócej, ona potwierdziła i powiedziała, ze teraz wszędzie niestety tak jest
Moja Mama ciągłe mi powtarza, żebym cierpliwie czekała, ze tak widocznie ma byc ale lata lecą , a ja już nie chcę żyć bez dziecka, przeżyć kolejnych świąt i wegetowac jak teraz:( bo tylko o tym myślę i to wypełnia każdy moj dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2017, 15:22
Niepłodność idiopatyczna,
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
opu wrote:No dobra Dzięki, że pchnęłyście mnie do tego telefonu ) Więc pierwsze spotkanie 20 marca, ostatnie 11 kwietnia
No suuuperMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
amygdala wrote:Hope, wszystkie tak czujemy i wszystkie czekamy ale doczekamy się w końcu, zobaczycie!!!
A podczas czekania nie planujesz swoich blastek transferować? Zobaczysz jak wtedy szybko ten czas zleci
No coś z tym transferem mi właśnie nie wychodzi .... od listopada podchodzę, a to endo nie uroslo, a to sie polip zrobił, a to w szpitalu mnie wystawili i nie zrobili zabiegu, a tym razem jestem chora - od pon lecze zapalenie krtani i tchawicy- przesunelam zabieg z piątku na pon - czyli dzisiaj, a potem ns tą środę- jdk nue będę zdrowa to mnie nie uśpia i znowu miesiąc stracony, bo powinno sie zabieg robić w 1 fazie cyklu. A to właśnie ciągle odsuwa moj transfer.... no kapaNiepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha