Ośrodki adopcyjne
-
WIADOMOŚĆ
-
83HOPE wrote:No coś z tym transferem mi właśnie nie wychodzi .... od listopada podchodzę, a to endo nie uroslo, a to sie polip zrobił, a to w szpitalu mnie wystawili i nie zrobili zabiegu, a tym razem jestem chora - od pon lecze zapalenie krtani i tchawicy- przesunelam zabieg z piątku na pon - czyli dzisiaj, a potem ns tą środę- jdk nue będę zdrowa to mnie nie uśpia i znowu miesiąc stracony, bo powinno sie zabieg robić w 1 fazie cyklu. A to właśnie ciągle odsuwa moj transfer....
no kapa
No tak, jak nie urok to ...
Ale wiesz, lepiej się wykurować, żeby potem nie było jakiś komplikacji. Z transferem jeszcze zdążysz, przecież szkolenie prawie za rok dopiero -
Wiem, wiem, ale już taki ze mnie psychol mały i niecierpliwy w dodatku
3majcie kciuki - może jutro obudze się juz bez kataru
bo z resztą juz dobrze
Niepłodność idiopatyczna,
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
zizia_a wrote:Mag trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę
daj znać kiedy sie umówiłaś na wizytę domową, bo ja tez sie teraz bede umawiała. Ps. o czym gadacie z psychologiem??
Obejrzałam te reportaże sen o mamie i tacie i dom bez mamy i taty..i jak Amygalda sobie myślę..ale jaja, nie uroniłam ani jedej łezki..jestem jakas dziwna..jakaś zimna sucz..a jak zaczęła mówic Emilka o swoim bracie to wyłam jak bóbr. Na filmy później przyjdzie pora
Ja mam wizytę w czwartek, wtedy co Justine warsztaty:) może sie miniemy gdzieś na korytarzu. ps. o której zaczynacie warsztaty?
Julita gratulacje! faktycznie ekspresowe tempo:)
Miłego dnia!
He he Zizia- jaka zimna sucz - no coś Ty - ja na tych reportazach sie wyruszyłam , a płakałam na filmach. Poza tym nie łzy mówią o wrażliwości- czasami jest jakaś blokada, która nie pozwala uronic lzy - to jeszcze trudniejsze, bo płacz uwalnia te wszystkie skrywane emocje, a co jak co ale ich miałyśmy jak dotąd bardzo dużo...zizia_a lubi tę wiadomość
2 insemki,4 in vitro-Gyn Kce,Invimed Wawa,Artvimed Krakow. Adopcja-kwalifikacja IV 2018...VI 2020 jestem Mamą.. nie z brzucha, ale z serducha -
amygdala wrote:Mag jak tam po rozmowie? Umowiliście się na wizytację?
-
Mag85 wrote:Jestem wykonczona dzisiaj powiem Wam szczerze. Rozmowa mysle, ze ok. Bylo o dziecinstwie, relacjach z rodzicami. Odpowiadalismy kazdy osobno. Potem byl test 175 pytan. Wydaje mi sie, ze dosc podobny do tych co poprzednio. Na wizyte sie nie umowilismy, bo juz byla 19. Mam dzwonic jutro o 8. Mam nadzieje, ze bedzie na poczatku marca.
To Was wymęczyliNajgorsze już za Wami
-
Mag85 wrote:Jestem wykonczona dzisiaj powiem Wam szczerze. Rozmowa mysle, ze ok. Bylo o dziecinstwie, relacjach z rodzicami. Odpowiadalismy kazdy osobno. Potem byl test 175 pytan. Wydaje mi sie, ze dosc podobny do tych co poprzednio. Na wizyte sie nie umowilismy, bo juz byla 19. Mam dzwonic jutro o 8. Mam nadzieje, ze bedzie na poczatku marca.
He he - nas też ye spotkania z psychologami tak psychicznie wykanczalyfajnie, zw już po - wizyta w domu to juz przyjemność
nick nieaktualnyWizyta w domu mnie przeraza bo zachndunemy pani hardkor bo prawdopodobnie bedziemy w seodku remontu a remoncik konkretnh - lazienki kuchnia salon klucie kafelek zakladanie podlogi nowej, szlifowanie i lakierowanie schodow podwieszenie sufifw - ciezka budowlanka jednym slowem ... A wy sie martwicie o pylki kurzu hehehe
-
nick nieaktualny
-
Mag85 wrote:Mamy wizyte w domku dopiero 15 marca, to byl najblizszy termin popoludniowy niestety
no ale nic jakos przeleci mysle. Mam przynajniej czas na wysprzatanie chaty i wychowanie psa, zeby sie zachowywal a nie szalal
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
Agi83 wrote:Hehe! Jak uda Ci sie wychować psa w tak ekspresowym tempie to ze swoim do Ciebie przyjadę
Agi83 lubi tę wiadomość
-
Wlasnie dzwonili do mnie ze maja dla nas zarodek 3 dniowy 8 komorkowy :)i beda trzymac dla nas przez 3 miesiace
Mag85, zizia_a, Justine, Agi83, gosia81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Jeszcze nie wiem dokladnie, musze pogadac z dr Pasnikiem, poukladac sobie wszystko bo mam duzo na glowie, praca, kurs, staz itpMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Justine a przy 3 dniowym zarodku podaja klej i naciecie jest robione jak to zamrozone jest czy jak?
te 1000 zl to jest za co? za sam transfer? czy cos jeszcze wchodzi w cene?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2017, 16:05
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Justine a przy 3 dniowym zarodku podaja klej i naciecie jest robione jak to zamrozone jest czy jak?
te 1000 zl to jest za co? za sam transfer? czy cos jeszcze wchodzi w cene?
Przy 3dniowym nie ma nacięć. Nacinają tylko blastki. Możesz oczywiście sobie zażyczyć nacięcie chyba za 500pln. Klej też sobie możesz wziąćCena 300pln.
1000pln to jest koszt samego transferu. Nic więcej.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualny
-
opu wrote:Tak ? W Gyn decyzje o nacieciu podejmuje embriolog i jak otoczka gruba - nacinaja. Tam na zyczenie nie ma. Zawsze jest to do decyzji fachowca, moj trzydniowiec byl nacinany
Wiadomo, że jest to do konsultacji z embriologiem, ale maluchy nacinają na życzenie. W "cenie" jest tylko nacinanie blastki.
Dopytam z resztą jutroProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/