OVUFRIEND
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, takie pytanko, ile się staracie o fasolkę?
Nie, żartowałam, chciałam Was zapytać co sądzicie o tym portalu.
Zaspokaja on Wasze potrzeby? Jest tym, czego szukałyście?
Stanowi dla Was tylko narzędzie kontrolowania cyklu, czy może jest czymś więcej – miejscem od którego zaczynacie swój dzień, gdzie zawieracie przyjaźnie, dzielicie się radościami i smutkami?
Czy jest coś, co chciałybyście zmienić? Czegoś Wam brakuje, lub coś jest według Was zbędne? Co sądzicie o grafice i funkcjonalnościach?
Wiem, ze w takich sprawach piszecie pewnie wprost do admina, ale pomyślałam, ze fajnie byłoby stworzyć taką platformę do wyrażania naszych opinii na temat ovufriend.pl. Być może okaże się, ze mamy podobne spostrzeżenia?
Na początek zapytam Was – czy podoba się Wam postawa „cichego nieobecnego”, którą prezentuje Ovufriend? Czy może uważacie, że jak najbardziej powinien pojawiać się on okazjonalnie na forach, dajmy na to „plemniczce, staraczce i tyśce”?
Rucia, magdzia26, Libra, kiti, a-koczek, plemniczka, Selena, Blondi22, Ilona, Fedra, AGA 30, mala29_, Spero, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:O, mamy pierwszą rozmówczynię.
Ruciu, skąd jesteś i co chciałabyś nam powiedzieć?
Jestem z kątowni i po ujrzeniu tego wyrazu twarzy uważam że mi zwisa
A jak już chcesz wiedzieć to zaczyna mi przeszkadzać ten różowy kolorWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2013, 13:15
a-koczek, Miriam, magdzia26, Selena, Fedra, mala29_, Izaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Jestem z kątowni i po ujrzeniu tego wyrazu twarzy uważam że mi zwisa
A jak już chcesz wiedzieć to zaczyna mi przeszkadzać ten różowy kolor
Sądziłam, że wyda Ci się znajomy, cóż.
A co sądzisz o kolorkach? Czy róż do Ciebie przemawia?magdzia26, Fedra, Spero, Anoolka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypostawa "cichego" mi się osobiście nie podoba! sama próbowałam zmobilizować do odzewu na "jesteśmy widoczne..." ale mi nie wyszło:/ zresztą czym ja się łudziłam, że ja... ja mogę zwrócić uwagę Guru? Niemożliwe...
jako aktywne udzielanie się OvuFrienda wskazuję na temat "plemniczka..."
hehehe
pozdrowienia dla Olki-Krejzolki;PRucia, a-koczek, a-koczek, a-koczek, magdzia26, Ola_czeka, Selena, Fedra, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Jestem z kątowni i po ujrzeniu tego wyrazu twarzy uważam że mi zwisa
A jak już chcesz wiedzieć to zaczyna mi przeszkadzać ten różowy kolor
OMYGY przyrzekam, że pisałam o różu zanim przeczytałam powyższe.Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:postawa "cichego" mi się osobiście nie podoba! sama próbowałam zmobilizować do odzewu na "jesteśmy widoczne..." ale mi nie wyszło:/ zresztą czym ja się łudziłam, że ja... ja mogę zwrócić uwagę Guru? Niemożliwe...
jako aktywne udzielanie się OvuFrienda wskazuję na temat "plemniczka..."
hehehe
pozdrowienia dla Olki-Krejzolki;P
Z radością witam pierwszy post, który wnosi coś do dyskusji!Rucia, Libra, magdzia26, Selena, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Sądziłam, że wyda Ci się znajomy, cóż.
A co sądzisz o kolorkach? Czy róż do Ciebie przemawia?a-koczek, Rucia, Ola_czeka, magdzia26, Blondi22, Fedra, mauysia, mala29_, gocha04, Anoolka, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny