Partnersko
-
WIADOMOŚĆ
-
co do swedzocych piersi albo bolacych ..to jak mu mowilam wiesz co dziwnie nmnie bola cyce..to ten do mnei ..no ja nie wiem kto ci je tłamsil bo napewno wieczorem nie ja no chyba ze kocica sie dossala do twojego cyca.. albo ugniaala zeby mleka cos polecialo ( z tego sie smieje bonasze kocie to adopowana odstawiona w 3 tyg od matki.i zwwze do mnei przychodzila i mnie ssala za ucho - taki odruch za wczesnie odstawionego kociaka )
-
Ostatnio zachorowałam i zdecydowaliśmy się kupić inhalator. W tym celu udaliśmy się do apteki i pani przedstawiała nam różne rodzaje. Wybraliśmy jeden, a później mąż przyznał, że chciał właśnie ten, bo miał smoczek do inhalacji małych dzieci, chwalił się że myśli przyszłościowo
Wiola25, SunSun, Ania_84, kwiatuszek789, Ewik lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Aniu - jeśli chodzi o Twoją sprawę, to mnie osobiście bardziej przekonuje nasienie dawcy niż adopcja... Ale to tylko moje zdanie.
wiem.. ale do tego musze emocjonalnie dorosnac
moj M powiedzialze nie widzi problemu..bo to bedzie nasze dziecko.. a czy adptowane czy urodzone przezemnie tylko z dawcy nasienia.. o i tak je pokochamy .. - i tu sie zgodze.ale jednak .. poki co mam opor..mze dlateo ze widze jeszcze zszanse w biopsji jaderek >>>
A swoja droga ostatnio moj M powiedzial no dobra dla dobra naszego dziecka dam sobie wbic igly w jajcenta
wiec mysle ze kazdy z nasyzch facetow tymi nie raz moze nie madrymi tekstami chce nas troche odciazyc psychicznie bo zobaczcie ile mamy z tego ubawuWiola25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehe termometr tez byl przerabiany tyle ze ja w ustach mierze. budzik dzwoni moj wstaje ja za termometr i do buzi a moj JEJU KOCHANIE GLODNA JESTES? ZOSTAW TEN TERMOMETR BO SIE JESZCZE MOZE PRZYDAC. dwa dni oozniej to samo tylko tekst inny TY TO JAKAS ZBOCZONA JESTES.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Z kolei moj czasami chce pokazac ze sie interesuje i zadaje śmieszne pytania. Np. wczoraj przychodzi do kuchni jak gotowałam obiad i pyta: Kochanie jak tam ta Twoja temperatura? Mierzyłaś dziś?" Hehehe tak jakby wynik mu coś powiedział :p zaczelam sie smiac
Ania_84, Ewa99 lubią tę wiadomość
-
moj jak kupowalismy inhalator i jak robilm oinhalacje to sie pytal czy jak cos jest to bezpieczne dla malucha . ... siedzial w smyku i patrzyl jak sie montuje foelik.. nie raz mowi.. ze projektuje kolyske dla melego.. bo jest stolarzem i wlasnie takie nie raz madre teksty utwierdzaja mnie w przekonaniu ze faceci mysla.. o dziecku.. tyle ze na swoj sposob
Wiola25, Ida, SunSun lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiola25 wrote:Z kolei moj czasami chce pokazac ze sie interesuje i zadaje śmieszne pytania. Np. wczoraj przychodzi do kuchni jak gotowałam obiad i pyta: Kochanie jak tam ta Twoja temperatura? Mierzyłaś dziś?" Hehehe tak jakby wynik mu coś powiedział :p zaczelam sie smiac
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
mj raz sie zapytal czy ciesnienia mi nie trzeba podniesc co bym miala lepiej ukrwiona macice
Ida, SunSun, lenka123321 lubią tę wiadomość
-
Hahaha no siedze i sie smieje do lapka
Ania my tez mamy takiego kocurka, znalazlam go jak jeszcze uszka mial niewyksztalcone i prawuie nic nie wiedzial. Dmuchaliśmy, chuchaliśmy i jest już prawie dorosłym facetem a jaki kochany rano przychodzi do mnie na łózko, uderzy pyszczkiem moja twarz - wita sie, a moj meżul mówi - 'do matki przyszedl'
A jak powieksza sie piersi przed @ to "mleko sie zbiera"
Ida to poczuł się tak wiesz, dojrzale, odpowiedzialnie, niczym głowa rodzinyIda, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Kiedy powiedziałam mężowi, że być może będzie musiał się kiedyś udać na badanie nasienia, to powiedział, że ma nadzieję, że mają tam duuuuuuże pojemniki
Ida, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
-
Wiola25 wrote:HAHAHA !! ALE JAJA :d:d:d
SunSun, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoj, jak kiedys no jakies pare miesiecy temu wspomnialam o bad.nasienia to sie obrazil. ale teraz jak najbardziej sie zgadza. ale umowilismy sie ze najpierw ja zrbie badania zeby w razie czego mu oszczedzic. chociaz tak czy siak go wysle,ale on poki co o tym nie wie
Wiola25 lubi tę wiadomość
-
Mój M jak mu powiedziałam ,że musimy zrobić badania(posiewy,wymazy itp)i jak się dowiedział że babka mu będzie wkładać TAM patyczek to mi powiedział żeby lepiej to dziecko w wieku nastoletnim nie powiedziało że nas nienawidzi bo nie ręczy za siebie!
Wiola25, lenka123321 lubią tę wiadomość