Partnersko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
co do badan.. to oczywiscie jak wyszly zle wyniki u meza to mowie kurde czy da sie tam pomacac prze faceta.. no sie go pytam czy woli do kobiety czy faceta..a etn do mnie.. hmm.. ciekawe..a nie bedziesz zazdrosna jak inna babka bedzie mnie misziac po klejnotach..a ja mu na to ..no coz to tylko lekarz.. a on no wlasnie wiec i mi jest obojetne po czym sie zaczal smiac i mowi ..no tylko jak juz do jakiejs babki to wez no do jakiejs ładnej zeby mial przyjemnosc
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:co do badan.. to oczywiscie jak wyszly zle wyniki u meza to mowie kurde czy da sie tam pomacac prze faceta.. no sie go pytam czy woli do kobiety czy faceta..a etn do mnie.. hmm.. ciekawe..a nie bedziesz zazdrosna jak inna babka bedzie mnie misziac po klejnotach..a ja mu na to ..no coz to tylko lekarz.. a on no wlasnie wiec i mi jest obojetne po czym sie zaczal smiac i mowi ..no tylko jak juz do jakiejs babki to wez no do jakiejs ładnej zeby mial przyjemnosc
A nas obłapiaja faceci ginekolodzy ;pAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moj zaczal miec zgage i do mnei ztekstem.. to przez te witaminy - to nic ze wczesniej je bral i nic mu nie bylo bo wteyd to byly witaminy na wzmocnienie..a teraz witaminy poprawiajace plodnosc wiec to chyba co innego
-
kwiatuszek789 wrote:A nas obłapiaja faceci ginekolodzy ;p
po czym oczywiscie padlo pytanie ale jaki patyk swoj ?? K** usune mu zebykwiatuszek789, Ida, SunSun, Wiola25, aszka lubią tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:A nas obłapiaja faceci ginekolodzy ;p
"No co ty!Jakbym wiedział to bym mu nic nie pozwolił tam wpychać!"
BooooziiuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 15:30
Ida lubi tę wiadomość
-
Moj jak zaczla brc wit ..to przestal pic..i za kazdy razem mowil nie nie pije bo biore antybiotyl
Ida, SunSun, lenka123321, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny