Partnersko
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ide nastawic zupke kalafiorowa szkoda ze na ovu nie ma funkcji gotuj albo rabaty do 90% na jedzenie na zamowienie
kwiatuszek789, SunSun lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa na poczatku jak patrzyłam czy jest owulka to zrobilam siku do takiego kubeczka, ktory w sumie stoi jako ozdoba ale mozna oczywiscie (po wymyciu) np sie z niego napic herbaty itd. No i zrobiłam siku do kubeczka, postawiłam w lazience i zapomniałam, a moj przynosi ten kubeczek i mowi, o zrobilas multwiwitamine dla mnie?(ale nie wypil a ja mowie nie, to cos innego... a on a co, a ja mowie:moje siku
Ania_84, polkosia, lenka123321, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój wszystko łyka, ale pod warunkiem, że ja mu przygotuję, bo on to "nie wie co, jak i gdzie" Na początku pytał o każdą tabletkę co to jest, ale potem już mu przeszło.
Co do innych spraw, to często zagląda do mojego kalendarzyka w komórce przejrzeć kiedy dni płodne, ale to pewnie też dlatego, że ja mogę uprawiać seks raz na miesiąc i mi starczy, a on by chciał co najmniej 2-3 razy w tygodniu I jak są dni płodne, to się przypomina, że TRZEBA
Ostatnio zaczęłam mierzyć temperaturę i chociaż staram się to robić bezszelestnie, on zawsze wie kiedy i prawie przez sen bąka: "I jak? Ile masz?" A jak siedzę na forum, to zagląda mi przez ramię i patrzy co piszę A najlepsze jest to, że jak czegoś nie rozumie (np.: ostatnio coś wspominałam o implantacji), to włazi na Google i szuka informacji, a potem mnie jakimiś ciekawostkami zarzuca
Ogólnie jestem zadowolona. Na razie nie ma problemu z tym, że ja ciągle odpalam OF i wpisuję, że a to mnie cycki bolą, a to mam wzdęcia etc., ale może dlatego, że jestem tu dopiero 2 cyklkwiatuszek789, Wiola25 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Aszka my mielismy podobnie tylko ze byl taki kubeczek ktorego nigdy nie widzialamzeby maz uuzywal.. jak myje zeby no i co ja inteligentna zapomniala sobei kupic wiec mowei a i tak jest nie uzywany to dawaj no i jakos mi sie zapomnialo.. a moj akurat wtedy chcial sobie zrobic płukanie gardziolka.. i nagle słysze co jest ku**** a mi odrazu przeslzo przez mysl.. o cholera zpaomnialam wylac ddo kibelka i pewnie zobaczyl ze stoi kolo kibelka .. i mowie luzz to tylko siku wylej do kibla.. a ten mi..k*** terz mi mowisz mialem tym wyplukac gardllo tylko zaspany mowie kurde juz sobe przygotowalem ..bo kolor podobny juz nigdy wiecej nie tkal kubka
aszka, kwiatuszek789, Wiola25 lubią tę wiadomość
-
co do nformacji moj nie raz wyszuka ale jakos woli zadawac pytania lekarzom i woli poczytac o cyzm my tu piszmey..szczegolnie jak gdzies wklejalysmy z dziewczynami rozne lizki wkształcie penis a albo cos wtym stylu mial ubaw po pachy
polkosia lubi tę wiadomość
-
SunSun wrote:Polkosia to faktycznie wręcz idealnie.Najbardziej zazdroszczę tego zaglądania w google i zarzucania ciekawostkami!
-
nick nieaktualny
-
wiemmale jego mina byla bezcenna.. i stwierdzil z emusi mi zrobic drugei wc zebym miala gdzie trzymac kubezki na siusiki
aszka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Juz po wizycie ??
-
Ania_84 wrote:wiemmale jego mina byla bezcenna.. i stwierdzil z emusi mi zrobic drugei wc zebym miala gdzie trzymac kubezki na siusiki
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Sun sun .. rozumeim ze 8dc bedzie sprawdzal czy jajeczka rosna ??
Dobrze z enic powaznego sie nie dzieje..i ze juz masz sprawe jasna .. na pewno wszytsko sie unormuje i bedzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2014, 19:04