Partnersko
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Sun sun .. rozumeim ze 8dc bedzie sprawdzal czy jajeczka rosna ??
Dobrze z enic powaznego sie nie dzieje..i ze juz masz sprawe jasna .. na pewno wszytsko sie unormuje i bedzie dobrze
No będzie sprawdzanie czy dochodzi do jajeczkowania.
Szczęście w nieszczęściu bo może nie dochodzi i moglibyśmy stawać na głowie i kupować termometry w wibratorem a tu nic!Ania_84, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
-
Czasami załamuje taka niewiedza. Dla nas to takie oczywiste a dla facetów niekoniecznie. Jakby u nich znacznie wiecej procesów zachodziło w organizmie zwiazanych z ich plodnoscia to zapewne znalybysmy wszystko od A do Z. A w odwrotna strone już gorzej. Niestety
Ja na szczescie nie lubie po sobie zostawiac zadnych sukańców i jeszcze nie natknął sie na nic :)Zostawiłam sobie kiedys pojemniczek ktory byl przy jednym z testow i przydaje sie do kolejnychSunSun lubi tę wiadomość
-
Ja robiłam tak samo.Że w dni płodne staram się tylko sugerować ale nie naciskać.Jednak ekhm któregoś dnia się to skończyło ... była ovu a my się pokłociliśmy-przeze mnie...;)Zero nastroju. Ta następny dzień chodziłam obrażona że to był TEN DZIEŃ a dla nas kłotnie ważniejsze.I gdy jednak za cholerę nie mógł pojąc czemu to był TEN DZIEŃ wyłożyłam kawe na ławe.Od razu mówię:nic nie pomogło!
-
Lulu tak fajnie, ze sam zaczął temat starań milutko
Mój mąz zawzięcie chce sie starac calutki cykl. Jak mi to powiedział to zdębiałam i mówie ze nie podołam I smiałam sie ze kobieta jest płodna 24h w danym cyklu a nie przez całe życe dzien w dzien wiec nie trzeba codziennie -
Widze ze kazdy facet ma poglad na to ze kobiety zawsze moga zajsc w ciaze
Moj ze mna dzielnie chodzil przez jakis czas do lekarza..
U nas niestety problemy meskie wplywaly na czestotliwosc serduszkowania.. a to niestety z aczesm potrafi zabic namietnosc.. ale za to teraz jakjuz wiemy w czym tkwi problem nawet maz sie odblokowal
Lulu - moj tez własnie podczas podrozy poslubnej zaczal temat staran.. jak tylko wpadlismy do apartamentu wypilismy winko bo mielismy na powitanie.. i nagle moj do mnie no to co wrocimy zprezentem.. i fakt faktem.. przez cala podroz wykrzystywal kazdy moment heheh - no ale coz jak ja wtedy okresu nie mialam przez ponad pol roku i nie dalo mu sie wytlumaczyc ze nawet nie ma szans skoro niemamokresuSunSun lubi tę wiadomość
-
A mój mąż jest ekspertem co do płodnego śluzu
Jak rozmawialiśmy o staraniach i tłumaczyłam mu to wszystko,to powiedział tak: U babeczek z tym śluzem jest tak samo jak z krówkami (mąż pracował z weterynarzem przy krowach,pomagał robić operacje i zapładniać krowy)
Zawsze sprawdza i mówi-kochanie to jeszcze nie mój śluz,dzisiaj mamy "wolne" a jutro ostro do robotyEwa99, Ania_84, lenka123321 lubią tę wiadomość
-
Ewcia - no to masz szczescie ze umie to zauwazyc..choc moj po jakism czasie tez zauwazala ten okres własnie po sluzie jak to tweirdzil "jestes bardziej naoliwiona" heheh
Jaskółko- ojj wtedy to mialam przerabane.. ;/ na dodatek moje gin usilnie wmawiala mi ciaze.. co do niej przyszlam i mowie ze dalej nie ma..to ta z tekstem pewnie jest pani w ciazy :)przez 4 miesiace mi tak gadala..ja jej mowilam ze testy negatywne a ta na nowo .. Jaskólleczko a tarczyce masz ok ?? bo mi wlasnie przez odstawinie lekow na tarczyce okres sie calkiem zablokowal ;/
ja dzis robie pierwszy tort od 5 lat na imieniny meza zrobil mi niespodzianke i wzial sobie wolne wiec mam go w domku calego dla siebie.no na wspole z kocica i psemewcia21k, SunSun, lenka123321 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja dzis robie pierwszy tort od 5 lat na imieniny meza zrobil mi niespodzianke i wzial sobie wolne wiec mam go w domku calego dla siebie.no na wspole z kocica i psem
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny