Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnulka piękne krechy
Malalotya będzie ciemnialo napewno
u mnie plamienie się rozkręca mimo brania dupka:( będę z Wami do końca października a później znikam bo wyjeżdżam i nie chce się nakręcać niepotrzebnie jak którakolwiek jeszcze w listopadzie zostanie to zobaczymy się pewnie pod koniec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2018, 09:01
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:A NA WŁĄSNĄ RĘKĘ KUPOWAC B12?
B6 BIORE Z MAGNEZEM, NIE WIEM CZY JESZCZE MOGE B12 ?
Nona, zbadaj homocysteinę i wit. B12 i będziesz wiedziała czy brać.
Ja mam Homocysteinę 8 ale bardzo niską b12, po za tym przy trombofilii trzeba brac dużo b12 i biorę taki suplement dr Enzmann, on ma b12, biotynę, b6, folian 0.8 na każdy zepsuty gen inie pamiętam co jeszczeNona lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Czarnulka,Makalotia super krechy
Kozgo...czekamy na Ciebie!!! I udanego wyjazdu,odpocznij na maxaaaa i zbieraj sily na dzwiganie brzucha!
Ja już jak coś bede listopadowa i tak korci ten watek by mi nie "ukradly" ;pczarnulka24, Anhydra lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Czarnulka,Makalotia super krechy
Kozgo...czekamy na Ciebie!!! I udanego wyjazdu,odpocznij na maxaaaa i zbieraj sily na dzwiganie brzucha!
Ja już jak coś bede listopadowa i tak korci ten watek by mi nie "ukradly" ;p
Zakładaj !speakyourmind93, przedszkolanka:), Beata81 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny, moge dolaczyc do starań październikowych? To moj 3 cs o 3 dziecko. W tym cyklu mam zbadać progesteron, prokaktyne i androsterodion Ok 6-7 dni po owu. Tylko ze dzis juz 18 dc a skoku tempki nie bylo, za to na teście owulacyjnym piekna gruba kreska, wiec mam nadzieje ze owulka w koncu nadejdzie. Bede testowała pod koniec pazdziernika.
Nona, Słoneczko12, przedszkolanka:), Majaaa lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
makalotia wrote:U mnie dalej cień cienia.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0c4949e705b.jpg27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Nona wrote:A ta homocysteina i b12 to w dowolnym dniu cyklu? Sana na to wpadłas czy gin?
Bo można by badań poziom magnezu, testosteronu, wsszyyystjiego
W dowolnym dc.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Agagusia wrote:Czesc dziewczyny, moge dolaczyc do starań październikowych? To moj 3 cs o 3 dziecko. W tym cyklu mam zbadać progesteron, prokaktyne i androsterodion Ok 6-7 dni po owu. Tylko ze dzis juz 18 dc a skoku tempki nie bylo, za to na teście owulacyjnym piekna gruba kreska, wiec mam nadzieje ze owulka w koncu nadejdzie. Bede testowała pod koniec pazdziernika.
-
czarnulka24 wrote:Ile dni po?
czarnulka24 lubi tę wiadomość
-
kalcia64 wrote:przedszkolanka dobre oznaki oby na owulacje;) umnie dzis spadek temperatury:(
U mnie też i to o całą krechę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a09b0acc751e.jpg -
przedszkolanka:) wrote:Ok,namówiłyscie mnie
Speaky widze Cie:p
To na spokojnie pozniej
Aaaa brzuch mnie muli malpowo owulacyjny jakos
Hihi, widze co piszesz, mowie Ci ze u Ciebie ovu na dniach! Objawy juz nadchodza, wiec super
Ja mialam pozytywy w sb i nd, wiec ciezko stwierdzić kiedy byla owu? W nd? Wczoraj? Juz tego pieknego sluzu nie mamprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
speakyourmind93 wrote:Hihi, widze co piszesz, mowie Ci ze u Ciebie ovu na dniach! Objawy juz nadchodza, wiec super
Ja mialam pozytywy w sb i nd, wiec ciezko stwierdzić kiedy byla owu? W nd? Wczoraj? Juz tego pieknego sluzu nie mam
U Ciebie stawiam na niedziela/poniedziałek to w sumie podobnie testujemy?speakyourmind93 lubi tę wiadomość