Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania95 wrote:Hej. U mnie 10 dpo i negatywny test. Eh
Jeszcze się nie dołujAndii, Ania95 lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:46
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Progesteron już tylko 5
To by było tyle w temacie.
Na razie znikam z forum, chcę odpocząć od tematów starań. Może wpadnę pod koniec listopada, mam nadzieję, że zobaczę niewiele znajomych osób.
Kciuki za was wszystkieprzedszkolanka:), Andii, Anhydra, Nona lubią tę wiadomość
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Dziewczyny odebrałam wyniki badań i jestem spokojniesza Trochę martwi mnie cukier ale pójdę do innego labo zbadać jutro,bo wyszło mi 102 a norma 105 Ja zawsze mam cukier w granicy 80-90 więc się martwię...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17a243add383.jpgAndii, przedszkolanka:), Beti82 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Teczova ja naie pomogę,ale fajnie Cię tu widzieć
Najmłodsza_staraczka jestem w szoku jak to spadło..trzymam za Was kciuki i odezwij się czasem..
Mam nadzieję ,że to nie jest jakaś nieprawidłowość. Dzisiaj mam 11 dpo, modlę się o okres najwcześniej w czwartek. Pogadam o tym spadku z ginekologiem, zobaczymy.
Pewnie coś tam się odezwę, ale myślę, że dopiero w 2 fazie cyklu. Na razie mam dośćNona lubi tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Progesteron już tylko 5
To by było tyle w temacie.
Na razie znikam z forum, chcę odpocząć od tematów starań. Może wpadnę pod koniec listopada, mam nadzieję, że zobaczę niewiele znajomych osób.
Kciuki za was wszystkie
Taki odpoczynek na pewno dobrze Ci zrobiStarania o drugie dziecko -
Hej dziewczyny dziś odebrałam wynik TSH: 5,160 ☹ rozumiem, że ten cykl starań powinnam spisać na straty? Dziś 25 dc, przy cyklach 26-28 dniowych... jestem zielona w sprawach tarczycowych, nie widzialam u siebie żadnych negatywnych objawów, a tu takie zaskoczenie...24.10.18 r. bHCG: 329 mlU/ml,
26.10.18 r. bHCG: 829 mlU/ml
16.11.18 r. (7t0d) mamy ❤
-
Lady wspaniała beta
Najmlodsza daj nam znac co lekarz powie na ten spadek bo jestem ciekawa..
Aktywna Mama spokojnie,ja z takim zaszłam ale koniecznie od razu do endokrynologa i prawdopodobnie euthyrox dostaniesz. Przed wizyta zrób jeszcze reszte tarczycowych. -
tęczova wrote:Cześć dziewczyny, nie wiem czy któraś z Was mnie pamięta, bo od jakiegoś miesiąc robię sobie przerwę od forum. Przyznam, że całkiem nieźle to na mnie wpływa z jednej strony się cieszę, a z drugiej żałuję, że widzę znajome nicki, powinnyśmy już wszystkie być po staraniach... u nas już 13cs
Piszę bo jesteście nieocenioną skarbnicą wiedzy, a wizyta u gin-endo-androloga dopiero za 2 tyg. Mąż się w końcu przebadał i wyniki ma niezłe (morfologia 8% wow i mnóóóstwo plemniczków) ale dwie rzeczy ma poniżej lub ledwo ledwo w normie - koncentracja 11,2 mln/ml (norma powyżej 15) i ruch postępowy 32,3% przy normie powyżej 32%. Wiecie może jak można poprawić koncentrację i ten ruch? Fertilmana bierze już kilka miesięcy.
Standardowo moooocno trzymam za Was kciuki!
Tak na serio to moim zdaniem bardzo duży wpływ na jakość nasienia poza dieta i suplementacja ma palenie fajek i picie alko.... tak więc przy braku efektów zalecana jest zmiana trybu życia-w sensie więcej ruchu, sportu, koniecznie rezygnacja z używek!
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
przedszkolanka:) wrote:Lady wspaniała beta
Najmlodsza daj nam znac co lekarz powie na ten spadek bo jestem ciekawa..
Aktywna Mama spokojnie,ja z takim zaszłam ale koniecznie od razu do endokrynologa i prawdopodobnie euthyrox dostaniesz. Przed wizyta zrób jeszcze reszte tarczycowych.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
24.10.18 r. bHCG: 329 mlU/ml,
26.10.18 r. bHCG: 829 mlU/ml
16.11.18 r. (7t0d) mamy ❤
-
Lady_Dior wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki badań i jestem spokojniesza Trochę martwi mnie cukier ale pójdę do innego labo zbadać jutro,bo wyszło mi 102 a norma 105 Ja zawsze mam cukier w granicy 80-90 więc się martwię...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17a243add383.jpg -
tęczova wrote:Cześć dziewczyny, nie wiem czy któraś z Was mnie pamięta, bo od jakiegoś miesiąc robię sobie przerwę od forum. Przyznam, że całkiem nieźle to na mnie wpływa z jednej strony się cieszę, a z drugiej żałuję, że widzę znajome nicki, powinnyśmy już wszystkie być po staraniach... u nas już 13cs
Piszę bo jesteście nieocenioną skarbnicą wiedzy, a wizyta u gin-endo-androloga dopiero za 2 tyg. Mąż się w końcu przebadał i wyniki ma niezłe (morfologia 8% wow i mnóóóstwo plemniczków) ale dwie rzeczy ma poniżej lub ledwo ledwo w normie - koncentracja 11,2 mln/ml (norma powyżej 15) i ruch postępowy 32,3% przy normie powyżej 32%. Wiecie może jak można poprawić koncentrację i ten ruch? Fertilmana bierze już kilka miesięcy.
Standardowo moooocno trzymam za Was kciuki!
Koncentracja, to wlasnie ilosc plemnikow w 1 ml spermy. Moj maz bral l-karnityne z zalecenia lekarza, ale on mial koncentracje 230 mln.