Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, u mnie chyba się udało jutro na betę idę powtórzyć
Beti82, XxMoniaXx, Niezapominajka2, Agagusia, Ann.ann, przedszkolanka:), Nona, speakyourmind93, Ola454, Magda - mbc, AktywnaPrzyszłaMama1991, Najmłodsza_staraczka, agniecha2101, Izaw, moyeu lubią tę wiadomość
[/url] -
Grudek raczej nie zauwazylam ale sluz przy podcieraniu , na wkladce i ta ciagla wilgoc uczucie ze mi tam cos leci..ze ide ogladac czy okresu w 22 dc nie dostalam
Ale nie chce sie w to wglebiac by sie nie rozczarowac..przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Niezapominajka2 wrote:Przedszkolanko, grudek nigdy z płodnym nie zauważyłam. Ale może "taka Twoja natura"
-
Niezapominajka2 wrote:Meggs kiedy masz lekarza?
Z tym że zaczął pojawiać się lekko różowy śluz więc liczę że zwiastuje on okres.
Byłabym przeszczęśliwa choć nie powiem, zastanawia mnie skąd aż takie opóźnienie. Pierwszy raz coś takiego u siebie odnotowałam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
27 dc - dwie kreski. Na razie na chłodno to odbieram, bo martwi mnie podwyższone TSH dziś idę robić cały panel tarczycowy, wieczorem wizyta u endo. Opatrzność Boska made mną czuwa, bo kolejna wizyta w moim małym mieście dopiero za 3 tygodnie (prywatnie). Zrobię jeszcze betę dziś, w sobotę powtorzę i dopiero będę się cieszyć
przedszkolanka:), Majaaa, Nona, Słoneczko12, Izaw, Agagusia, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
24.10.18 r. bHCG: 329 mlU/ml,
26.10.18 r. bHCG: 829 mlU/ml
16.11.18 r. (7t0d) mamy ❤
-
Dobra laski, zostawiam was i znikam
Przedszkolanka, Nona czekam na wasze dwie krechy! Wpadnę z końcem miesiąca sprawdzic :pprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
przedszkolanka:) wrote:Nona ja testuje w czwartek,no może się skusze w środę ;p
O dniu slyszalam,ale ja pracuje i tak haha ;p
Aktywna super! Który to dpo? Jakieś objawy masz?
Najmlodsza dostalas @? Zerkaj zerkaj
Na szczęście nie dostałam
Wiec z druga faza wszystko ok
Odezwę się we wtorek i dam znać co u lekarza i jaki plan na razie chce odpocząć głowa, bo czuje, ze mi to bardzo potrzebneprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Tysia16003 wrote:No wlasnie nie wiem . Kusi strasznie, ale jeszcze 7 dni i dzien @. Waham się. To moj 10cs i co cykl to sie rozczarowania bardziej obawiam. A twstow to juz chyba z 30 wysikalam xD11 cs - cykl udany
Wszystkie wyniki w normie -
nick nieaktualny