Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki dziewczyny. Szybka akcja i siedzę w kolejce do lekarza. Nie swojego ale zawsze..
przedszkolanka:), speakyourmind93, koktajlowa lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2020, 11:47
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2020, 10:00
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
.
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2020, 10:00
03.2018 naturalny cud [*] 8 tydz. pjp
1 IVF 03.2019 [*] 8 tydz.
2 IVF 08.2019 beta 0
3 IVF 12.2019 brak zarodków
4 IVF 02.2020 beta 0
5 IVF 07.2020 cb
09.2020 naturalny cud cb
Leczenie u prof. Malinowskiego w Łodzi
02.2021 naturalny cud- szczęśliwie urodzony synek
04.2024 czekamy na drugiego synka -
.
Iwona27091991 lubi tę wiadomość
Furagine sie bierze conajmniej 5-7 dni.
Kwas metylowany razem z vitamina b12 i inozytolem masz np w Miovarianie z firmy Adamed.
A ja dostalam wyniki androstionu - 1,2, wiec wszystko jest super oprocz tej prolaktyny po metoclopramidzie. Wiecie czy w takim przypadku sie cos z tym robi? Bo podstawowa prolaktyna jest Ok.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Ja po wizycie. Lekarz stwierdził, że badania proesteronu nie są konieczne. Da mi luteinę, ale i bez niej prawdopodobnie by było ok. Będę przyjmować 2 razy dziennie. Zrobił też usg. Pęcherzyk ciążowy jest i jakiś plyn obok, choć ja myślałam, że to drugi pęcherzyk :p ale powiedział , że raczej nie. Ciałko żółte schowane (pewnie dlatego go moja gin nie widziała) , ale wszystko z nim ok. Mam nadzieję, że będzie ok
AktywnaPrzyszłaMama1991, przedszkolanka:), Ola31, tęczova, Meggs, Niezapominajka2, Anhydra, Majaaa, speakyourmind93, Nona, Izaw, moyeu lubią tę wiadomość
-
U mnie niestety biel nad bielami. Szykuję się na listopad, teraz odpoczywamy
Za kilka dni porobię badania.
Czy przy tej zbyt wysokiej hococysteinie mogą być niedobory B12 i kwasu? Czy tylko nadmiar?Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnymikaa88 wrote:Moze cienkie endometrium?
9,6 miałam 1 dpo. To chyba ok?
Iwona27091991 wrote:Jestem po pierwszej wizycie w klinice niepłodności.
Lekarz przejrzał moje wyniki, na usg potwierdził całkiem niedawną owulację i pierwsze co zaproponował to histerolaparoskopię.
Podejrzewa zrosty (jestem po 2 łyżeczkowaniach), niedrożność jajowodów lub właśnie endometriozę.
Zawsze miałam bardzo bolesny okres, dopiero od kilku cykli jak biorę dupka to da się żyć normalnie w te dni. Nie wiem jak on na to wpływa
Super lekarz. Rób koniecznie.
XxMoniaXx wrote:Ja mam w planie w najblizszym cyklu kochac sie dopiero jak test owu pokaze 2 kreski. Zeby plemniory były najmocniejsze.
Maz juz sie teraz zarzekl ze jak teraz nie eyjdzie to idziemy na badanie nasienia i urolog. Mam nadzieje ze nas to ominie
Ale to właśnie źle! Na innym forum przeczytałam, że po chyba 5 dniach plemniory obumierają. Dlatego do badań nie może być dłuższej abstynencji niż 7 (chyba, lub 5 ) dni. Czyli tak jak mówią wszędzie: co 2-3 dni.
Wróciłam do swoich ziół. I resveratrol na alkoholu, na endometrium... i macę i resztę mam... gdzieś. -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Makalotia to teraz juź spokojnie,cieszę się bardzo;)
Sung czyli jednak cos dzialasz?
Monia ja tez słyszalam ze najlepiej co 2 dni,przed badaniem 4 dni. -
makalotia wrote:W sumie spokojna to nie jestem . Boję się dalej , że poleci ta ciąża jest sens badac jeszcze ten progesteron? Przy braniu luteiny dopochwowo? On mówi , że nie ma sensu, ale ja dla własnego spokoju bym zrobiła.
-
makalotia wrote:W sumie spokojna to nie jestem . Boję się dalej , że poleci ta ciąża jest sens badac jeszcze ten progesteron? Przy braniu luteiny dopochwowo? On mówi , że nie ma sensu, ale ja dla własnego spokoju bym zrobiła.
Postaraj się nie stresować. Wszystko jest prawidłowo