Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Robaczek123 wrote:Normalnie nie wierzę... 10dpo
@ miala przyjść w poniedziałek. Chciałabym pokazać Wam test, ale nie wiem jak udostępnić zdjęcie. Czekam aż zachce mi się siku i zrobię jeszcze jeden. Mam teraz ten elektroniczny clearblue który mówi w którym tygodniu ciąży jesteś.. Boże jak się cieszę....
10 dpo to wcale nie tak wcześnie, wcześnie to by było 8dpo
zdjęcie: https://zapodaj.net/
Gratulacje!💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Najmłodsza, napisz do Admina, to Twój post z listą przeniesie na 1 stronę
Robaczek, który dpo?
Nie ja robiłam listę tylko izaw teraz pomyślałam ze mogłam cytować zamiast przeklejeacMagda - mbc lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Beata81 wrote:Robaczek gratuluję!!! Bardzo się cieszę
Mnie też kusi szybsze zrobienie testu. Przed chwilą byłam w sklepie i jak stałam w kolejce do kasy poczułam uderzenie gorąca i zrobiło mi się słabo, miałam tak na początku każdej ciąży, albo coś się święci, albo oszalałam. -
Weszłam na forum i aż nie wierzę, że zaczęłyście rozmowę o mężczyznach, idealnie wpasowała się w moją sytuację... Wczoraj przepłakałam cały wieczór przez mojego męża. Jest wspaniałym facetem - opiekuńczym, zaradnym, wiem że mnie kocha... Ale te starania o dziecko chyba nas przerosły. Nadal nie wierzy, że w naszym przypadku nie jest tak łatwo jak u wszystkich par dookoła Nas, którym udało się za pierwszym razem. Myśli, że jak wyjdzie, to wyjdzie, że te pilnowanie dni płodnych, chodzenie na monitoring itd jest bez sensu, bo niepotrzebnie mnie nakręca, a i tak zajdziemy... Może jest w tym trochę racji i powinnam wyluzować, ale poczułam wczoraj, że jestem w tym wszystkim sama... I mam już tego wszystkiego dość.
-
Robaczek123 wrote:U mnie 10dpo, @ w poniedziałek a u Ciebie?
U mnie powinna być we wtorek mam krótkie cykle. u mnie też wypada 10 dpo. Może jutro zrobie hmm ale nie chce sie rozczarowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 11:37
-
Nikodemka nie jesteś sama, masz nas, dziewczyny z forum Nie wiem jak Ty, ale mnie to bardzo pomogło, że znalazłam się tutaj na forum. Można porozmawiac z dziewczynami, które starają się tak jak my, podniosą na duchu, coś doradza, podpowiedzą i za to wszystkim tu dziękuję Poza moim mężem z nikim nie rozmawiam na temat starań bo mnie wkurza, że ktoś zaraz współczuję i biadoli nad moim losem, rozżala mnie to i rozkleja...
Nie martw się mój też ma większy luz w tych staraniach, bo jak byśmy obydwoje szaleli to chyba nie byłoby fajnie, także może popatrz na to z tej perspektywy. A my to prawda żyjemy staraniami 24h i może to nas czasem gubi.Nona lubi tę wiadomość
-
Robaczek123 ale super wiadomość gratuluję Oby więcej takich wieści-niech październik będzie dla nas łaskawy
Nona my akurat już mieliśmy badania nasienia i ostatnio w sierpniu właśnie po 5dniach postu.Wszystko wszystko idealnie,ruchliwość i ilość dużo powyżej normy także możemy a nie musimy codziennie
Co do pracy to obydwoje pracujemy fizycznie,także nieraz pracę jako treningWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 11:48
Nona, Izaw lubią tę wiadomość
-
jolciaa171 wrote:U mnie powinna być we wtorek mam krótkie cykle. u mnie też wypada 10 dpo. Może jutro zrobie hmm ale nie chce sie rozczarować
Tymbardziej, że zero objawów.. Teraz mam strach, że drugi nie wyjdzie...
A Ty Kochana spróbuj
Ja robiłam testem z clearblue -
Robaczek123 wrote:Ja byłam pewna, że będzie dupa...
A Ty Kochana spróbuj
Ja robiłam testem z clearblue
Po pracy wybieram się do rossmanna na promke -55% więc chyba kupie test
który rossmannowski polecacie ? -
Robaczek123 wrote:Ja byłam pewna, że będzie dupa...
A Ty Kochana spróbuj
Ja robiłam testem z clearblue
Kochana gratulacje! To teraz dziel się receptą jak często serduszka?
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
iness00 wrote:Nikodemka nie jesteś sama, masz nas, dziewczyny z forum Nie wiem jak Ty, ale mnie to bardzo pomogło, że znalazłam się tutaj na forum. Można porozmawiac z dziewczynami, które starają się tak jak my, podniosą na duchu, coś doradza, podpowiedzą i za to wszystkim tu dziękuję Poza moim mężem z nikim nie rozmawiam na temat starań bo mnie wkurza, że ktoś zaraz współczuję i biadoli nad moim losem, rozżala mnie to i rozkleja...
Nie martw się mój też ma większy luz w tych staraniach, bo jak byśmy obydwoje szaleli to chyba nie byłoby fajnie, także może popatrz na to z tej perspektywy. A my to prawda żyjemy staraniami 24h i może to nas czasem gubi.
Masz rację... Mi też forum pomaga. Szczegòlnie kiedy widzę jak wszystkim moim przyjaciòłkom rosną brzuchy. Nie chcę spotykając się z nimi żalić się jak jest mi ciężko, bo powinnam cieszyć się ich szczęściem. I cieszę się, ale też zazdroszczę. Rozmawiałam przed chwilą z mężem, mam nadzieję, że coś się zmieni w nas obojgu... Ja muszę trochę wyluzować, a on zrozumieć, że musimy starać się na poważnie, nie omijać dni płodnych, nie odkładać nic na pòźniej...
Na ostatniej wizycie dowiedziałam się, że mòj mięŝniak znowu się powiększył. Strasznie się boję, że jeśli nie uda się w najbliższym czasie będziemy musieli wszystko odłozyc przez operację... To zdecydowanie mòj czas kryzysu -
przedszkolanka:) wrote:Robaczek gratuluję!! Cudowne rozpoczęcie weekendu testowego :)
Beata będziesz druga,miałam tak samoRobaczek123 lubi tę wiadomość
Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia