Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Robaczek, gratulacje
Ja się zastanawiam, kiedy testować. Jeśli owulacja była ok 28 dnia, a dzisiaj mam 39 dc to coś powinno już wyjść. Ale mogła być równie dobrze nieco później, nic mnie nie zdziwi. I myślę, ile czasu jeszcze czekać na okres. Bo jeśli się jednak udało to musze wiedzieć jak najszybciej, żeby polecieć po heparynę do gina.Robaczek123 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
alex0806 wrote:Robaczek, gratulacje
Ja się zastanawiam, kiedy testować. Jeśli owulacja była ok 28 dnia, a dzisiaj mam 39 dc to coś powinno już wyjść. Ale mogła być równie dobrze nieco później, nic mnie nie zdziwi. I myślę, ile czasu jeszcze czekać na okres. Bo jeśli się jednak udało to musze wiedzieć jak najszybciej, żeby polecieć po heparynę do gina.Robaczek123 lubi tę wiadomość
-
Robaczek123 wrote:Dziewczyny.... Nie wytrzymała i zrobiłam test....
Wyszedł pozytywny! Nie mogę uwierzyć! To nie za wcześnie?
Super !!! gratulacjeRobaczek123 lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:najmłodsza, mój 6 lat starszy, ja 35, on 41 lat. A u Was?
Fajni są starsi faceci, zawsze kręcił mnie Piotr Polk haha
Nona mnie tez sie Polk zawsze podobal hehe Ja mam 36 moj 45Nona, Ariette1983, fiorella82 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny do mnie niestety przyszla @ ale nie spodziewalam sie zbytnio niczego po tym dziwnym cyklu (51 dni !!! owu w 39 ) chyba takich cudów to nie ma zeby zaciazyc heh Mam nadzieje ,ze unormuje mi sie teraz wszystko i juz nie bedzie takich cyrków przez ten euthyrox ( tzn nie wiem czy to przez to ale jak zaczelam brac to mi sie wszystko poprzestawialo) Doradzcie mi prosze kiedy zrobic badania ...Jutro w 2 dniu cyklu czy w pn w 5 dniu.No nigdy jakos mi sie nie udaje wstrzelic w 3 dzien.I prosze o rade co jeszcze zbadac .Mam zrobione lh,fsh ,prolaktyne a teraz zlecony wolny testosteron .Zobacze tez znowu prolaktyne jak sie ma Co jeszcze zrobic ? hmm
-
Ale dobra wiadomość ! Robaczek gratuluje !! Beata za ciebie trzymamy kciuki i za resztę!
My z mężem jesteśmy w tym samym wieku 25lat i tez wszystko robi razem wkoncu to zbliża ) nie mamy dzieci wiec lubimy spontany wyjścia, wycieczki sport )Robaczek123, Beata81 lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Robaczek mega czad super tym brakiem objawów dajesz mi nadzieje
Beata nawet nie wiesz jak mocno trzymam kciuki za Ciebie i głęboko wierze ze się udało
Beti oby się unormowało
Ja mam 30 maz 33 kochamy podróże, azje, jedzenie. Czas od 20 spędzamy zawsze razem na serialach czy coś. Ja bardzo sportowa mąż mój ciężko w tym temacie co do sprzątania to dużo lepiej sprząta gotujemy różnie raz jedno raz drugieBeti82, Najmłodsza_staraczka, Robaczek123, Beata81, Nona, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
Dobra, tak mnie boli jajnik że aż się zaczęłam martwić02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Robaczku cudownie
Najmlodsza ja tak czulam poprzednio- to dobry objaw
Beti przykro mi..
Ja robilam jeszcze tsh,ft4,prolaktyne,estradiol. Kurcze,nie doradze czy lepszy 2 czy 5 dc bo nie wiem jak lh i fsh ale reszta spokojnie w 5.Robaczek123, Beti82 lubią tę wiadomość
-
alex0806 wrote:Robaczek, gratulacje
Ja się zastanawiam, kiedy testować. Jeśli owulacja była ok 28 dnia, a dzisiaj mam 39 dc to coś powinno już wyjść. Ale mogła być równie dobrze nieco później, nic mnie nie zdziwi. I myślę, ile czasu jeszcze czekać na okres. Bo jeśli się jednak udało to musze wiedzieć jak najszybciej, żeby polecieć po heparynę do gina.
Poczekaj 1-2 dni i próbuj Alex0806 trzymam kciuki
Ja w grudniu kończę 35l a mój pan w styczniu 41l.także młodość ucieka choć duchem nadal mam 22l A jak alco kupuję,to muszę dowód pokazywaćAriette1983 lubi tę wiadomość