Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Poproszę o dopisanie na 8 październik
Wracam do gry na stymulacjiPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Hej. Wstepnie poprosze na 10.10 bo u mnie nigdy nic nie wiadomo ostatnio, jak cos sie zmieni to dam znac... Chociaz i tak pewnie zatestuje z tydzien po tym jak @ sie spozni.bo juz wiem ze przed nie warto..szkoda nerwow.
Jejkuuu co za straszna data -
Jest ok, wiadomo ze jest smutno i przykro.. Ale bedziemy walczyc dalej! W koncu musi sie udac. Ale powiem wam ze nie przezylam az tak tego jak poprzednim razem wiadomo,wtedy juz bylo slychac serduszko i bylo widac na usg a teraz nic... Ale trzeba sie podniesc i probowac dalej !
Ja jestem dobrej mysli, teraz 27.09 ide po wyniki cyto i poprosze jeszcze o inne badania jakie moge zrobic i sprawdzic czy wszystko ok.
-
Ale przynajmniej sie nauczylam ze trzeba byc cierpliwym i nie wariować tak z tymi testami ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2016, 20:25
-
Mamuśka2017 wrote:zFolwarku, najgorszy jest ten czas Czemu to nie może być tak, że już po owu człowiek wie czy się udało, czy nie. A tak to oczekiwanie na owu, oczekiwanie po owu i tak w kółko
Ja to jeszcze nawet przed owu jestem - hehe masakra jakas
-
zakocona wrote:agape, Migracja, KarolaFasola, dopisane
agape, a jaką stymulację będziesz miała?
Karola, bardzo mi przykro. A powiedz mi czy u ciebie w poprzednim cyklu to biochemiczna była? Jak się czujesz w ogóle?
Miałam już też w zeszłym roku 5x stymulacja CLO. Jedna zakończyła się ciąża, ale bardzo krótką
Więc trzeba się wziąć w garść
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie