Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Pianistka wrote:u mnie dziś 10 dc a test owu już taki niezły... myślę, że 2 max 3 dni i bedzie pozytyw i zamówiłam nowe testy, te z allegro gówno warte są...
także spodziewam się owulacji ok 14-15 dc. dość szybko jak na mnie
Gdzie? Jakie testy?
-
nick nieaktualny
-
Pianistka wrote:Susanna, Emma i tak w sierpniu pójdzie do przedszkola, ale nie tyle z mojej "wygody" co chciałabym żeby uczyła się języka... więc chocby na te 3-4 godzinki, ale chcę by miała kontakt z dziećmi, językiem będziemy ją z maluchem zaprowadzać i odbierać, tu u nas na wyspie tak to sobie widzę
Mamuśka, kciukasy!
zFolwarku, musimy obydwie ujrzeć II kreski! nie ma innej opcji... ale może to to ciśnienie nas "blokuje"?
Kinga, współczuję z powodu straty czasem trzeba poczekać na bąbelka, ale w końcu przyjdzie! ja jestem tego dobrym przykładem, 36 cykli starań i w końcu zaskoczyło samo! ot tak
Pianistka, dziekuje za slowa otuchy. Tez wierze, ze w koncu i do mnie szczescie w postaci CUDU ZYCIA usmiechnie sie i do mnie.
Tobie tez powodzenia! PozdrawiamPianistka lubi tę wiadomość
25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
Pianistka, jakie testy zamówiłaś? Jakie z allegro miałaś?
A ja jestem debilką. Dzisiaj wrócił mój tel z naprawy, a tam apka mój kalendarzyk i okres wyliczony nie jak z OF na wczoraj, a na 19.09, czyli owu (o ile była) przesunięta i sex był na dwa dni przed nią. A ja testy ciążowe zrobiłam w takim razie w 6 i 9 dpo Brawo ja.. No nic, poczekam chyba sobie w takim razie z testowaniem, choć ledwo mnie trzyma, żeby już nie zatestować.
kinga, wreszcie będą II. Czuje je Październik szczęśliwy dla nas wszystkichWiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 20:28
zFolwarku lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Pianistka, jakie testy zamówiłaś? Jakie z allegro miałaś?
A ja jestem debilką. Dzisiaj wrócił mój tel z naprawy, a tam apka mój kalendarzyk i okres wyliczony nie jak z OF na wczoraj, a na 19.09, czyli owu (o ile była) przesunięta i sex był na dwa dni przed nią. A ja testy ciążowe zrobiłam w takim razie w 6 i 9 dpo Brawo ja.. No nic, poczekam chyba sobie w takim razie z testowaniem, choć ledwo mnie trzyma, żeby już nie zatestować.
kinga, wreszcie będą II. Czuje je Październik szczęśliwy dla nas wszystkich
Zakocona a jaka masz apke?
-
nick nieaktualnyzakocona wrote:Pianistka, jakie testy zamówiłaś? Jakie z allegro miałaś?
kinga, wreszcie będą II. Czuje je Październik szczęśliwy dla nas wszystkich -
nick nieaktualnyPianistka wrote:zamówiłam paskowe bo te z allegro słabo wychodziły. dziś zrobiłam 2 i ten nowy miał już ładną kreskę a na allegrowym nic! pusto :o
ja jeszcze przepiszę się pewnie z testowaniem, kiedy będę znała datę owu
A ja sobie wyznaczę od monitoringu a kto bogatemu zabroni ! hihi -
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:zFolwarku, Mój Kalendarzyk
Pianistka, ale jakie paskowe i gdzie? Z Allegro jakie miałaś w takim razie?
Aa to ja tez to mam w telefonie. Odpowiada Ci ona? Ja czasami nie do konca wierze tej apce... Nie wiem czy mam racje jednak
Wlasnie Pianistka jakie masz i skad i jakie mialas i skad (powaznie bo ja mam z allegro i juz sie niepokoje...)
-
zFolwarku, miałam z allegro z niebieską cieniutką końcówką, takie:
http://i68.tinypic.com/212to5k.jpg
a teraz kupiłam przez internet, też paskowe, ale z różową końcówką. też są na allegro podobno
https://cdn.ovufriend.pl/cms/File/gallery_tests/58c95bb102ceb6c2ef31addbc256fae3.jpg
ogólnie te niebieskie działają, ale są bardzo nieczułe moim zdaniem (i według koleżanek też). i jak np u koleżanki test facelle pokazał się PRAWIE pozytwyny to na tym z allegro NIC nie było :o
no i dziś u mnie też różnica. a zaraz Wam pokażęSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zFolwarku, nie mierze temp ani nic coś takiego, więc generalnie mi ona odpowiada. Wylicza mi okresy ok, ale ja mam nieregularne, więc i tak zawsze jest kiedy indziej. W ciążę poprzednią zaszłam w 1 cyklu i od razu testy owu robiłam, nawet nie pamiętam czy dobrze wyznaczyła arka wtedy owu czy nie.
Ja niby miałam sobie zaznaczać objawy itd itp, ale skończyłam na 1 dniu jak zwykle -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:O jak fajnie
mi tydzień zleci bo urlop a potem będę narzekać
no ja chcę wykorzystać ostatki zarówno pogody jak i macierzyńskiego mąż nas zawiezie a sobie pewnie przylecimy. albo odwrotnie
a wy gdzie się urlopujecie? fajnie, odpoczniecie -
nick nieaktualny