Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
aaandzia, zmienione
PaniNorris, Olciuska, nie lubię
Paula_29, Oluniaaa, emerald_m, dopisane
Aga_502, gratulacje !!
W ogóle dziewczyny, które długo się staracie, BARDZO was podziwiam!! Jesteście niesamowite, dużo siły życzę i w końcu będziecie miały to wszystko wynagrodzone !
No, udało mi się doczytać wszystko U nas ciężkie dni, bo Tadek choruje. Nocami skin to skin na mnie śpi (11kg), dużo się rzuca w nocy przez sen i płacze, a w dzień też trzeba dużo nosić, bo płacze, bo się źle czuje. Jutro do lekarza.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 13:55
Olciuska, karolka22, AJA_S lubią tę wiadomość
-
Cześć też czekam na październikowe testowanie wypada mi gdzieś koło 15:) trzymajcie kciuki ja za was też będę,a tym co się udało to gratuluję )PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl -
nick nieaktualnyzakocona wrote:aaandzia, zmienione
PaniNorris, Olciuska, nie lubię
Paula_29, Oluniaaa, emerald_m, dopisane
Aga_502, gratulacje !!
W ogóle dziewczyny, które długo się staracie, BARDZO was podziwiam!! Jesteście niesamowite, dużo siły życzę i w końcu będziecie miały to wszystko wynagrodzone !
No, udało mi się doczytać wszystko U nas ciężkie dni, bo Tadek choruje. Nocami skin to skin na mnie śpi (11kg), dużo się rzuca w nocy przez sen i płacze, a w dzień też trzeba dużo nosić, bo płacze, bo się źle czuje. Jutro do lekarza.
A dlugo sie staralas o Synka? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Kochane ile bierzecie wiesiolka?
Ja dzis zaczelam 1dc. I wzielam 1 tab (500mg) , wsytarczy?
Zakocona, dzięki za dopisanie. Też mam rozłożonego przez wirusisko synka, więc łączę się w bólu.Olciuska, s1985 lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:A dlugo sie staralas o Synka?
Klameczka, dopisane
emerald, zdrówka życzę w takim razie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 14:19
Olciuska, Klameczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć ja dalej trochę podlamana jestem dlatego nie pisze za dużo ale czytam... pije od wczoraj po dwie saszetki tego inofolicu jedną rano i jedna wieczorem. Może w przyszłym cyklu coś to da. Wiem że mu się krótko staramy bo tyle co nic ale jednak jak są dwa cykle bezowulacyjne pod rząd to szlag trafia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Ja wlasnie rozmawialm z kolega w pracy.
Powiedzial mi ,ze sie staraja 13 lat o dziecko.. (szooook)
Okazalo sie ,ze jego zona ma wrogi sluz:(. Slyszalyscie kiedys o takich badaniach?
tak slyszalam ze jest os takiego ale nikt mi narazie nie zlecil tego badania. pewnie w kilince dopiero jak pojde -
Olciuska wrote:Zazdorszcze.. Teraz tez pewnie szybko pojdzie
Olciuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Ja wlasnie rozmawialm z kolega w pracy.
Powiedzial mi ,ze sie staraja 13 lat o dziecko.. (szooook)
Okazalo sie ,ze jego zona ma wrogi sluz:(. Slyszalyscie kiedys o takich badaniach? -
SusannaDean wrote:o współczuję, ale o chyba da sie wyleczyć, nie?
Zakocona, dziękuję i Twojemu Bąblowi również życzę zdrówkaSusannaDean lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:niestety nie, tzn tak im powiedzial lekarz ze wyleczyc sie nie da. Oni maja pieniadze... ale sa mega oszczedni, kazdy grosz ogladaja 10 razy za nim wydadza.. wiec wydaje mi sie ze sie nie zdecyduja na IUI...
wybacz, ale jak dla mnie kompletna głupota. to po co biadolić, że się nie da, jak się da tylko się nie chce?
a z tego co wiem, to IUI nie jest tak kosztowne jak IVF...
Dziewczynki, panienki, do roboty jestem żądna ciążuni! swoją mam ale chętnie pooglądam wasze pozytywne teściory!
Madziulla, zakocona, zFolwarku, haloooo!
a i pobiadole Wam, a co! Łeb mnie boli i czuję się jak na kacu a mała nie odpuszcza ;( teraz śpi ale jak wstanie to znowu atrakcje, jęczy caly dzień, trzeba ją dużo nosić a lekka nie jest... brzuch mnie mocno boli i ciągle uroki ciąży po ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 15:14
SusannaDean lubi tę wiadomość