Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Nigdy o tym nie slyszalam.
Mamuska2017
Podzielam twoje zdanie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 16:07
Olciuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Małgosia Kożuchowska korzystała z metod tzw naprotechnologii czyli tego, co większość dziewczyn robi na forum, mierzenie temperatury, badanie szyjki, śluz itp I po 40 tce jej się udało, bo jest bardzo wierząca
Aha.. Gdzies slyszalam ze udalo jej sie po 2latach... -
Wiara nie ma tu nic do rzeczy, bo wiara nie zakazuje diety odchudzającej... Laska ma 15kg. nadwagi - tak? Ja też jestem wierząca, praktykująca i chodzę do lekarza biorę leki i to nie ma nic do wiary.
Jeśli chodzi o napro i kobiety zachodzące po 40 to jest to palcem po wodzie pisane chyba że ma nieregularne @ to tak. Bawiłam się w to, mam kolegę lekarza który się tym zajmuje i moje zdanie jest takie że jeśli trzeba coś uregulować to tak można z tego skorzystać ale jeśli przyczyną jest jakaś "grubsza" sprawa to nie ma co czasu marnować i brać się trzeba bardziej do roboty, czyt. klinika. -
Paula_29 wrote:Cześć dziewczyny:) październik u Was taki zielony, że postanowiłam się dopisać może się poszczęści. Powinnam testować 15 października ale nie wiem czy wytrzymam.
To nasz drugi cykl starań o rodzeństwo dla Zuzi
Identycznie jak u mnie! Testuje 15go i to nasz 2cs
Trzymam kciuki za Ciebie!Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Karolka, ja nie chciałam generalizować. Wiadomo, nie każdego musi być stać np na in vitro za 20.000 złotych. Ale jak ktoś żałuje np 200 złotych na wizytę prywatną bo go nie stać to na dziecko też go stać nie będzie, bo przepraszam, ale nawet jak ktoś jest oszczędny to i tak wyda na dziecko w miesiącu dużo więcej
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My póki co mam dużo czas na zajście naturalnie i mam nadzieje że się uda ale na leczenie w klinice też nas nie byłoby na razie stać....ale wiem, że dziecko otoczymy opieką i miłością i niczego co potrzebne jemu/jej nie zabraknie;)
nitta32 lubi tę wiadomość
-
Ej dziewczyny slyszalyscie o tym ze bardzo dużo kobiet jest w ciąży i nawet nie wiedzą o tym??? 60% ciąż odchodzi razem z okresem. I kobieta nawet nie wie ze byla w ciąży. Masakra!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 17:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama Ali wrote:Witam mi się testowanko w tym miesiącu nie udało ale kto wie może listopad okaże się II kreskowym szczęśliwym miesiącem
To jest wątek październikowy a Ty chyba na listopadowym chciałaś napisać chyba ze miałaś napisać ze październik będzie szczęśliwym miesiącem