Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Sussan, ja również pracowalam w Play I doskonale Cie rozumiem! Plany sprzedaży i pozostałe stresy... a poza tym, gdy korpo robi cięcia w kosztach to bez skrupułów wyrzuca ludzi na bruk.
Dziewczyny, ja kurtkę z Zary kupiłam na Allegro po sezonie za 150 zl(wcześniej była za 400). Czasem warto poczekać i zaplanować zakup na kolejna zimęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 23:36
Prawie rok...
-
Pikselka wrote:Dobry wieczór
Co prawda za nami już 150 stron wątku (ale wszystkie nadrobiłam ) i mam nadzieję, że mogę jeszcze do Was dołączyć. Serdecznie gratuluję wszystkim pozytywnie zatestowanym!
To mój 4cs, miałam dopisać się do wątku z testowaniem 10.10, ale od wczoraj @ silnie daje o sobie znać i nie powinnam mieć złudzeń tylko witać się na listopadowym.
Tyle, że tu u Was tak miło, że żal się nie przywitać
Cześć! -
Sorry że się wtrące....
Pracuje także w markecie Eko i nie wyobrażam sobie ciągnąć i przeżucać ok900kg paletę a takich przychodzi czasem 11! Więc PaulaG, tak? Sorry ale twoje podejście jest przepraszam, ale zbyt pracoholiczne...
Przykładowo ja zaczęłam pracę w ubiegłym roku w tym wróciłam do nas dziewczyna nie tylko po macieżyńskim... ba była nawet na rodzicielskim!
Jeśli ma się kochane kierowniczki jak moje gdzie dla nich najważniejsze w życiu są dzieci to nie ma problemu... Ba nawet wiedzą że się staram odkąd tam przyszłam a 4ms umowa zlecenie i 3 na okresie próbnym!
Więc jeśli będę w ciąży idę na l4 raz przez dzienne ciężary 2 przez durnych klientów którzy uważają Cię za dno ( oczywiście nie wszyscy). Dziękuję jadę na grzyby....Adry, cookiemonsterka, She86, SusannaDean lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
cześć dziewczynki wydaje mi się że mnie te wiruski dopadły ale potwierdzę za 3 dni bo robiłam test i ciążowy i jest gruba ale bardzo jasna druga kreska ale jeszcze to potwierdzę
VillemoVilo, emerald_m, zFolwarku, She86, SusannaDean, kaka470, Migracja, cookiemonsterka, AJA_S lubią tę wiadomość
ewcia -
ewa1307 wrote:żeby się nie filmować sprawdzałam test jeszcze raz jak wysechł bo za dużo już tego było i nadal ją widzę grubą ale jasną2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziewczyny, ja uważam, że zdrowie dziecka jest najważniejsze. Jeśli ktoś ma ciężką fizyczną pracę, pracę stresującą czy ciążę zagrożoną to powinien iść na L4. Nie mniej jednak wiele osób tego zadużywa. Ja wiem, że fajnie jest być w ciąży w domu, ale wiadomo pracodawca patrzy ze swojej perspektywy. Ja np nie mogę iść na L4.Jestem na własnej działalności. Mam stresującą , odpowiedzialną pracę. Nie mam komu przekazać swoich klientów. Mam spotkania, biegam po urzędach, sądach. Przez to, że niektóre kobiety "naciągały", zakładały działalność, gdy wiedziały, że są w ciąży i opłacały najwyższą składkę, zmieniono przepisy i w zasadzie nie będę miała macierzyńskiego. Działalność mam od czerwca, ale w zawodzie pracuję od 4 lat. Po prostu w momencie uzyskania tytułu zawodowego nie mogłam już pracować na etat. I co mam powiedzieć, L4 brak, macierzyńskiego też A przez konizacja nie muszę ale mogę mieć problemy z donoszeniem ciąży.
Pianistka, mocno plamisz ?
Ewa, po cichutku gratuluję
Adry, zakocona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:ZFolwarku, no dosc sporo. Ale ciemny brąz nie krew...
Weekend jest wiec maz bedzie sie zajmował małą
Nie panikuje, z Emmą tez plamilam i krwawiłam. Uroki endo chyba. No i termin @
Pianistka bardzo możliwe ze to ta nasza kochana endometrioza. I trzymam kciuki aby to było to. Wsumie dobrze wiedzieć że mogą być w przypadku endo takie plamienia i krwawienia. -
Madziulla, no i termin @.. tez czesto sie plami przy tym. Wiec nie panikuje...
w ciazy z Emmą ani luteina nie pomagała ani leżenie. Na usg kilku lekarzy nic nie widziało. Wiec jedyne co to obstawiam hormony . No i gin mi teraz w Polsce mowil ze przy endo mozna krwawić w ciazy zanim ciaza zajmie całą maciceWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 08:56