Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:zFolwarku, bardzo bardzo nie lubię Listopad będzie twój na pewno!
anet90, Bella1412, podajcie daty, to dopiszę was do listy
Jak się ciąża ma utrzymać, to się utrzyma i przy mega ogromnych stresach i będzie dobrze rozwijać, takie jest moje zdanie na ten temat . A co do pięknego czasu, chyba tylko ze 2 msce z 9 takie u mnie były, reszta ciąży to był KOSZMAR, więc dla kogo piękny czas, dla tego piękny czas, ja mam OGROMNĄ nadzieję, że druga ciąża będzie zupełnie inna, bo nie przetrwam takiej, jak poprzednia z naszym wymagającym dzieckiem i pracą do samego porodu.
Darkam11, dopisane
Bella1412, w życiu tyle bym z testowaniem nie wytrzymała
Test planuje na 12.10 chyba że wcześniej się odważę...Syn ur. 2011 r.
-
Ja trochę żałuję że wcześniej się nie zdecydowaliśmy na kolejne dziecko. Nie chciałam żeby córka była jedynaczką. Jak usłyszałam swoją zrozpaczoną córkę, która opowiada że tylko ona i jej kolega w klasie nie mają rodzenstwa... ehs ciągle przekladalismy tą decyzję na później. Mam nadzieję, że i dla mnie październik będzie szczęśliwy.
Bella testuj testuj -
Bella! Naco ty czekasz? Apropo ze wam mokro Mi tez wyjątkowo mokro. Mam wrażenie od kilku dni jak bym miala mokre uplawy. Ale nic mnie nie swędzi, po za tym kolor tez jest ok. Nie moge sie niepokoić nim. Ale nawet jednego dnia musialam spodnie zmienić bo byla mokra plama. Ja to zwalam na zioła. .. Ale sie juz na dniach rozstrzygnie. W ostatnim cyklu mialam owu 17dc. I plamienia od 29dc. @ 31. Tera owu bylo 16dc. A jutro 28dc. Czy będzie plamienie?
-
karolka22 wrote:Mądra decyzja
Testujesz jutro ?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
PaulaG nie chciałam Cię urazić. Po prostu uważam że każda praca która wiąże się z kontaktem z obcymi ludźmi powinna być szybko l4... Raz duży stres (zwłaszcza jak u nas trafi się trudny klient... swoją drogą B nie lubi ze mną chodzić do sklepów bo opieprzam ludzi w kolejce) Dwa zarazki Trzy komfort.
Adry specjalnie dla Ciebie
Kiciorożek kochanie mam nadzieję że już się pogodziliście.
Nowe panie witam się i ja z wami Bella testuj nakręć i ty mnie optymistycznie
cookiemonsterka, SusannaDean, Adry lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
karolka22 wrote:Taaak ale mam mieszane uczucia
No to zatestuję z Tobą !
Melduj na bierząco jak się sprawy na froncie mają :p02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnyHej.
to i ja się z wami podzielę wiadomościami.
Wczoraj zobaczyłam maź różowego śluzu więc wsadziłam podpaske na noc rano nie było nic poza śluzem bardziej w kolorze podchodzącym pod beż temperatura z 37 spadła dzisiaj do 36.8. Sama nie wiem jak liczyć @ i czy wgl ona się rozkręci bo jak na razie to zrobiła się leniwa. -
Judi22 wrote:Hej.
to i ja się z wami podzielę wiadomościami.
Wczoraj zobaczyłam maź różowego śluzu więc wsadziłam podpaske na noc rano nie było nic poza śluzem bardziej w kolorze podchodzącym pod beż temperatura z 37 spadła dzisiaj do 36.8. Sama nie wiem jak liczyć @ i czy wgl ona się rozkręci bo jak na razie to zrobiła się leniwa.17.11.17-poronienie całkowite