Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKicirożek wrote:Masakra jakaś ! Wlasnie pokłóciłam sie tak ze swoim M. Ze głowa mała. Awantura na cały blok wpadłam w taki szał. Wyszłam z domu sie przejść i ochłonąć i w momencie chwyciły mnie takie skurcze i trwają do teraz jakby mnie w środku rozrywalo. Mam nadzieje ze nie bedzie to miało wpływu na fasolkę
boje sie
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:nie ma czegoś takiego jak progesteron ponad normę, jest super, nie zaniechaj brania jeśli masz wskazania
nie znam się, to dopiero moje początki takie z prawdziwego zdarzenia, chociaż staramy się sami od ponad dwóch lat. Skoro tak jest super, to cieszę się bardzo
PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Teraz kwiat lotosu do dnia testu
Najchętniej to bym już zatestowala:D ale wiem, że to za wcześnie:)
Kicirozek, teraz to dużo spokoju i odpoczynku i będzie dobrze:) trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 14:04
PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anet90 wrote:czesc Kobietki. Ja rowniez dolaczam do pazdziernikowego testowania . przytulanki byly 10 dc i 14 dc . owu w 16dc . jak myslicie ? kiedy najwczesniej testowac?
Mysle ze co najmniej 8 dni od owu. No najleiej 14 ale kto tyle wytrzymuje;-) -
nick nieaktualny
-
AJA_S wrote:Sorry że się wtrące....
Pracuje także w markecie Eko i nie wyobrażam sobie ciągnąć i przeżucać ok900kg paletę a takich przychodzi czasem 11! Więc PaulaG, tak? Sorry ale twoje podejście jest przepraszam, ale zbyt pracoholiczne...
Przykładowo ja zaczęłam pracę w ubiegłym roku w tym wróciłam do nas dziewczyna nie tylko po macieżyńskim... ba była nawet na rodzicielskim!
Jeśli ma się kochane kierowniczki jak moje gdzie dla nich najważniejsze w życiu są dzieci to nie ma problemu... Ba nawet wiedzą że się staram odkąd tam przyszłam a 4ms umowa zlecenie i 3 na okresie próbnym!
Więc jeśli będę w ciąży idę na l4 raz przez dzienne ciężary 2 przez durnych klientów którzy uważają Cię za dno ( oczywiście nie wszyscy). Dziękuję jadę na grzyby....
Ej ej chwila ... Nie ma w tym nic pracoholicznego. Ja jestem strasznym leniem. Nie dopisałam może tego że ja mając taką pracę na pewno pójde na l4 jak tylko zobaczę test ciążowy.. Mówilam o tym że mając prace biurowo lub tego typu nie poszłabym od razu na l4 bo to troche nie na miejscu.🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
💊 euthyrox, bisocard, insulina, acard, clexane
23.01 doppler
30.01 skan+ diablo
13.02 skan
16.02 🏥 wywołanie porodu
[/url]