Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
AJA_S wrote:A może tak sprowadzicie mnie na ziemię? Nie dawajcie mi nadziei... Albo... już sama nie wiem bardzo bym chciała by to była prawda
AJA_S, emerald_m, dobuska lubią tę wiadomość
-
Ja Cię bardzo rozumiem. Liczba Twoich cykli starań jest przerażająca i naprawdę mocno Ci kibicuję Ja staram się od stycznia, po drodze miałam poronienie. W tym cyklu mam wychodowany luz w dupce po szczerej rozmowie z mężem. Staram się cieszyć teraz każdą chwilą i pielęgnować w sobie nadzieję, bo oprócz intensywnych starań nic więcej nie mogę zrobić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2016, 22:50
-
Współczuję poronienia
Pierwsze 12cykli typowo na luzie bo to jeszcze z obietnicą dla teścia że nie zostanie dziadkiem przed 40... A po roku zaczęło mnie to martwić... I tak bujamy się do teraz... No co zrobię, trzeba czekać zwłaszcza ze mam fl 15dni Ale tyle wytrzymałam to i to wytrzymam17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biel wizira
Zrobiłam test i poszłam jeszcze spać.. Śniło mi się, że dostałam okres.
Bez sensu to wszystko02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Poza tym tempka spadła prawie do linii podstawowej także to też chyba zle świadczy
7dpo to może być zagniezdzenie objawiające się spadkiem, za wcześnie na przesądzanie że już po cyklu
Edit: Tylko ten progesteron niski rzeczywiście
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 08:23
Natalia 27.03.2016
-
She86 wrote:7dpo to może być zagniezdzenie objawiające się spadkiem, za wcześnie na przesądzanie że już po cyklu
Edit: Tylko ten progesteron niski rzeczywiście
Lewica 8 dpo to rzeczywiście marne szanse by cokolwiek się pokazało.spróbuj za 2, 3 dni