Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Adry wrote:wiesz, mnie bolał brzuch dokładnie tak samo jak na okres... nie dziwie się, że niektóre dziewczyny (nie planujące ciąży) czasami mogą być zmylone.. bo akurat w moim przypadku 100% objawów świadczyło bardziej o zbliżającej się @ niż o ciąży... dopóki nie ma krwawienia to zawsze jest nadzieja. Proszę mi się nie załamywać!
A czy ból odczuwalny był w podobnym okresie co zwykle czy inaczej w stosunku do owulacji? Sama nie wiem co z tym fantem. Absolutnie wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują na @ w terminie (choć cykle mam 27-32, a i owulka w tym cyklu chyba 4 dni później niż standard (?) ), no i ten spadek tempki wczorajszy.
Najgorsze jest oczekiwanie na którąś z opcji, ale w takim razie jeśli do 10.10. nie przyjdzie @ po sześciodniowych ćmieniach i boleniach to testuję.
wrzesień 2017, teratozoospermia, lewy jajowód niedrożny, pierwsza IUI. -> SYN! 06.2018r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny musze Wam powiedziec ze tez u mnie daleko do suszy:) powiekszone piersi, czasem uczucie jakby sie w glowie zakrecilo plus dziwne zmeczenie.. Niby tryska m energia ale czuje sie inaczej od kilku dni.. Zobaczymy co bedzie, bo ja wszystko zwalam na progesteron ktory bralam 10dni..
-
mika1987 wrote:Hej Dziewczyny musze Wam powiedziec ze tez u mnie daleko do suszy:) powiekszone piersi, czasem uczucie jakby sie w glowie zakrecilo plus dziwne zmeczenie.. Niby tryska m energia ale czuje sie inaczej od kilku dni.. Zobaczymy co bedzie, bo ja wszystko zwalam na progesteron ktory bralam 10dni..
Jezu ja cały czas tak miałam zwłaszcza 2ostatnie cykle piersi to wręcz mi się wylewały a bolały i piekły jak cholera
W tym cyklu zupełnie inaczej. Brak bólu piersi po owulacji, dość sucho i brak mdłości i wyczulenia zapachów Wiec nie wiem czy bezowulacyjny czy po prostu szczęśliwy... 4dpo chyba...17.11.17-poronienie całkowite -
Dziewczyny, trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie
Te, które odwiedziła @, tulę mocno i życzę powodzenia w kolejnym cyklu
Aja, u mnie ten cykl, w którym zaszłam też był inny niż poprzednie. Myślałam, że się nie udało, bo nie miałam żadnych objawów po owulacji. W poprzednich cyklach zaś było ich pełno. Dopiero koło 8 dpo zaczęłam podejrzewać, że jednak coś jest na rzeczy Także potwierdzam, brak objawów, może być objawem
Co do śluzu to u mnie był to objaw ciąży. Przez clo w poprzednich cyklach niestety miałam z tym problemy. W tym cyklu po owulacji nawał śluzu. Nawet parę dni po potwierdzeniu ciąży, sprawdzałam, czy @ nie dostałam, tak było mokro
AJA_S, She86 lubią tę wiadomość
-
mika1987 wrote:A ja z kolei nigdy nie mialam tak mokro i nigdy mi sie az tak piersi nie powiekszyly.. Bo musze jechac kupic stanik nowy:)
Ja przez te dwa cykle wyciągnęłam druty... nawet do tej pory co używam bez drutów... mówię ci niebo ^^17.11.17-poronienie całkowite