X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Październikowe testowanie!
Odpowiedz

Październikowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • Katiś Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Mam dziś 10dpo. U powiem Wam, że boję się testować :D byłam chętna na sikanie 4,5 dpo a teraz sier boję.
    Temperatura wczoraj spadła, a dziś troszeczkę się odbiła w górę. Nie wiem co myśleć.
    Aaa jeszcze wczoraj znalazłam test który robiłam w 7dpo tak wiecie, a nóż widelec coś wyjdzie, no nie wyszło, ale zostawiłam dla ewentualnego porównania. Patrzę na niego wczoraj a tam bach dwie kreski, wiem wieeeem że wynik nie jest już miatodajny, ale niigdy tak nie mialam. Dlatego dodatkowo zawisło to we mnie lekka nadzieję i boję się teraz testować. Ot taką myśl moja na niedzielę :P
    P.s u nas piękne sloneczko

Pola <3klz9df9h07yjky2k.png
    Hania <3klz9df9h6qms3c6n.png
  • Bella1412 Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny, u mnie dzisiaj 16 dpo, testu oczywiście jeszcze nie zrobiłam, ale wychodzina to że w tym miesiącu nic z tego bo rano obudziłam się z plemieniem więc pewnie @ się budzi:(

Syn ur. 2011 r.
    8p3oebkmqwdbvisw.png
  • Marika123 Koleżanka

Wysłany: 9 października 2016, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,spójrzcie na wykres. nie mam się już chyba co łudzić?

c0af81aa3a5605d1664bab370edc4b04.png

• Alis* Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Bardzo pechowy ten dzisiejszy dzień. Ja tez zrobiłam test 13 dni po i wyszedł negatywny:(

c55f3e3ka5j4kmdt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marika123 wrote:
    hej dziewczyny,spójrzcie na wykres. nie mam się już chyba co łudzić?

c0af81aa3a5605d1664bab370edc4b04.png

14 dpo taki spadek często zwiastuje @. Ale temp jeszcze jest nad linią wiec puki nie ma @ jest nadzieja trzymam kciuki żeby nie przylazla!

She86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wim się w niedzielny deszczowy poranek. Co to się tu dzieje ostatnio. Gdzie te pozytywne testy!!

• Marika123 Koleżanka

Wysłany: 9 października 2016, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki Madziulla. ale nie będę robiła sobie nadziei już. oglądałam wykresy innych dziewczyn i często nie dochodzi do spadku temperatury do tej kreski a @ przychodzi, Jest tu jakaś prawidłowość? czy po prostu spadek oznacza @. Jak napisałam pierwszy cykl mierzę temperaturę i jeszcze do końca tego nie ogarniam.

• VillemoVilo Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie testuję tylko nogi zaciskam i odprawiam gusła nad małpą, aby nie przyszła.

nitta32, AJA_S lubią tę wiadomość

k0kdanlirkz38pxc.png
    k0kdvcqg5yj19pn8.png
  • Marika123 Koleżanka

Wysłany: 9 października 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    VillemoVilo wrote:
    Ja nie testuję tylko nogi zaciskam i odprawiam gusła nad małpą, aby nie przyszła.

chyba też tak zrobię ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    VillemoVilo wrote:
    W końcu któraś musi wysikać :D Trzymam kciuki <3 <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marika przejrzałam swoje wykresy jak mierzyłam jeszcze temp i cóż mam Ci powiedzieć często miałam podobnie przed @. :( Rzycze Ci aby jednak jeszcze odbiła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.ja nadal czekam za@ . Co sądzicie o moim wykresie ?

Jak ma przyjść ta@to niech już wpada bo chce zacząć nowy plan działania i jak najszybciej mieć znowu owulacje.

• karolka22 Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2016, 20:49

cl2sjfv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolka22 wrote:
    Judi a robiłaś dziś test?

Nie robiłam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomyślałam że skoro temp.spada i są planienia to okres się rozkręci.

• Najmłodsza_staraczka Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj mam chyba 9 dpo, a nie 10 dpo. Głupieje.
    Wieczorem biorę ostatnią tabletkę dupka.. jakieś pomieszane to wszystko w tym cyklu strasznie.

02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.

5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!

1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
    17.12 - Transfer 3.2.2 :(
    14.01.2020 - Transfer 8.3 :(

10.2019 - Histeroskopia ok

Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.

3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
    19.07.2019 - Transfer 12.1 :(

2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.

Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.

relgwn156k56cgiw.png
  • emerald_m Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :) tulę mocno wszystkie, do których przyszła małpa i te, które są w niepewności. Mam nadzieję, że falami będziemy wysikiwać dwie kreski ;)

Aja,też mam w tym cyklu niemal kompletny brak objawów i wykres jakiś bardziej rasowy niż zwykle, także już mocno zdążyłam się wkręcić żem w ciąży :) Patrzyłam na Twój cykl, idziemy łeb w łeb.
    A nadzieję podsyca u mnie fakt, że w poprzedniej ciąży brak objawów był pierwszym objawem :D

Miłej niedzieli babeczki.

AJA_S lubi tę wiadomość

21.01.2014. synek <3
    05.01.2018. synek <3

12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    emerald_m wrote:
    Cześć dziewczyny :) tulę mocno wszystkie, do których przyszła małpa i te, które są w niepewności. Mam nadzieję, że falami będziemy wysikiwać dwie kreski ;)

Aja,też mam w tym cyklu niemal kompletny brak objawów i wykres jakiś bardziej rasowy niż zwykle, także już mocno zdążyłam się wkręcić żem w ciąży :) Patrzyłam na Twój cykl, idziemy łeb w łeb.
    A nadzieję podsyca u mnie fakt, że w poprzedniej ciąży brak objawów był pierwszym objawem :D

Miłej niedzieli babeczki.
    U mnie też nie było w zasadzie objawów bo dopadło mnie przeziębienie i gdyby nie duphaston pewnie bym na betę nie poszła i bym sobie była w nieświadomości ha ha także brak objawów też objawem :D

emerald_m lubi tę wiadomość

• Kicirożek Ekspertka

Wysłany: 9 października 2016, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adry wrote:
    a ja wszystkim staraczkom życzę przepięknej niedzieli :) rozpiera mnie pozytywna energia więc ją WAM przesyłam......

link_ZT6rpkfs_Qn_W02_Uw4_Zny_NUf_D7l_Ec_WDIUu_w300h223.jpg

Andry ! Chyba nasze Bąbelki dzis tak wpływają na nasze samopoczucie :-) mam dzis tez tyle energii, ze zaczęłam od kąpieli psa a teraz skończyłam po nim sprzątać łazienkę :-)

AJA_S lubi tę wiadomość

Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️
  • She86 Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Judi22 wrote:
    Pomyślałam że skoro temp.spada i są planienia to okres się rozkręci.

Kurcze no moze coś bedzie z tego, plamienia się zdarzają w ciąży, juz nie raz o tym pisałyśmy. Jak długie masz cykle?

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

‹‹ 158 159 160 161 162 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ