Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Mam dziś 10dpo. U powiem Wam, że boję się testować byłam chętna na sikanie 4,5 dpo a teraz sier boję.
Temperatura wczoraj spadła, a dziś troszeczkę się odbiła w górę. Nie wiem co myśleć.
Aaa jeszcze wczoraj znalazłam test który robiłam w 7dpo tak wiecie, a nóż widelec coś wyjdzie, no nie wyszło, ale zostawiłam dla ewentualnego porównania. Patrzę na niego wczoraj a tam bach dwie kreski, wiem wieeeem że wynik nie jest już miatodajny, ale niigdy tak nie mialam. Dlatego dodatkowo zawisło to we mnie lekka nadzieję i boję się teraz testować. Ot taką myśl moja na niedzielę
P.s u nas piękne sloneczkoPola
Hania -
nick nieaktualny
14 dpo taki spadek często zwiastuje @. Ale temp jeszcze jest nad linią wiec puki nie ma @ jest nadzieja trzymam kciuki żeby nie przylazla!She86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzięki Madziulla. ale nie będę robiła sobie nadziei już. oglądałam wykresy innych dziewczyn i często nie dochodzi do spadku temperatury do tej kreski a @ przychodzi, Jest tu jakaś prawidłowość? czy po prostu spadek oznacza @. Jak napisałam pierwszy cykl mierzę temperaturę i jeszcze do końca tego nie ogarniam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj mam chyba 9 dpo, a nie 10 dpo. Głupieje.
Wieczorem biorę ostatnią tabletkę dupka.. jakieś pomieszane to wszystko w tym cyklu strasznie.
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Cześć dziewczyny tulę mocno wszystkie, do których przyszła małpa i te, które są w niepewności. Mam nadzieję, że falami będziemy wysikiwać dwie kreski
Aja,też mam w tym cyklu niemal kompletny brak objawów i wykres jakiś bardziej rasowy niż zwykle, także już mocno zdążyłam się wkręcić żem w ciąży Patrzyłam na Twój cykl, idziemy łeb w łeb.
A nadzieję podsyca u mnie fakt, że w poprzedniej ciąży brak objawów był pierwszym objawem
Miłej niedzieli babeczki.AJA_S lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualnyemerald_m wrote:Cześć dziewczyny tulę mocno wszystkie, do których przyszła małpa i te, które są w niepewności. Mam nadzieję, że falami będziemy wysikiwać dwie kreski
Aja,też mam w tym cyklu niemal kompletny brak objawów i wykres jakiś bardziej rasowy niż zwykle, także już mocno zdążyłam się wkręcić żem w ciąży Patrzyłam na Twój cykl, idziemy łeb w łeb.
A nadzieję podsyca u mnie fakt, że w poprzedniej ciąży brak objawów był pierwszym objawem
Miłej niedzieli babeczki.emerald_m lubi tę wiadomość
-
Adry wrote:
Andry ! Chyba nasze Bąbelki dzis tak wpływają na nasze samopoczucie mam dzis tez tyle energii, ze zaczęłam od kąpieli psa a teraz skończyłam po nim sprzątać łazienkęAJA_S lubi tę wiadomość
Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️