Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:U mnie też nie było w zasadzie objawów bo dopadło mnie przeziębienie i gdyby nie duphaston pewnie bym na betę nie poszła i bym sobie była w nieświadomości ha ha także brak objawów też objawem
Dobruska, skiknij do apteki po teścior. Plamienia w terminie @ to częsta sprawa na początku ciąży. Widać to dobrze w galerii wykresów. Nie żebym Cię nakręcała, ale warto sprawdzić A jeśli to będzie ciąża, czego bardzo Ci życzę, warto oznaczyć poziom proga.
Adry, dziękiAJA_S lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobuska wrote:Witam moje drogie !
U mnie jednak @ dalej nie ma. Wczoraj plamienie się nasilało, a dzisiaj patrzyłam, że na ręku mam kremowy śluz, po wytarciu w papier był lekko beżowy. Oprócz tego wczoraj na imprezie u kuzyna byłam pewna, że skoro @ się rozkręca to wypiłam 3 słabe drinki. Moje siostry wypiły ich chyba z 7, a ja nie dałam rady, było mi niedobrze.
No może gorszy dzień.
Krew pojawiła się 4 dni temu już, jednorazowo. Okres powinien być dzisiaj, ewentualnie pojutrze. Mam dość regularne cykle. Czasem plamię, czasem nie.
Nie mam w domu żadnego testu ciążowego.
WARIUJE! I dodatkowo brak objawów PMS mnie nakręca, a zawsze mnie wszystko boli i męczy.
Najdmlodsza_staraczka strasznie mi przykro:( Ale to zdecydowanie za szybko na test moim zdaniem:)
Karolka22 kurcze przykro mi:(
Ale może jeszcze jest nadzieja dziewczyny?
Katiś dobra wróżba:D
Alis* tule mocno!
Mam pdobnie dostałam plamień w 27dc leciutko różowe które na drugi dzień były beżowe i tak zostało do teraz. nie jest te plamienie duże dosłownie to raczej śluz jest tego kolor żólty podchodzący pod beżowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 12:15
-
Judi22 wrote:Mam pdobnie dostałam plamień w 26dc leciutko różowe które na drugi dzień były beżowe i tak zostało do teraz. nie jest te plamienie duże dosłownie to raczej śluz jest tego kolor żólty podchodzący pod beżowy.
-
nick nieaktualny
-
dobuska wrote:Tylko, że to plamienie zaczęło się tydzień przed terminem, a około tydzień po objawach owulacji. Pierwszy raz tak, dziwnie jakoś... na pewno czekają mnie badania, aczkolwiek słyszałam, że niski progesteron sprawia, że są nieregularne cykle, a u mnie wszystko w tym rejonie sprawnie działa. Ale może nie u wszystkich. Trzeba sprawdzić.
Dobuska ja mam bardzo regularne cykle co 30-31 dni i niestety u mnie progesteron jak się okazało zawodzi. A zorientowałam się po tym, że właśnie od 3-4 cykli mam plamienia przed @, wcześniej nie miałam. Nie wiem co wpłynęło na zmianę, akurat jak się zdecydowaliśmy na starania.
No ale oczywiście u Ciebie progesteron może być ok:) -
Paula_29 wrote:Dobuska ja mam bardzo regularne cykle co 30-31 dni i niestety u mnie progesteron jak się okazało zawodzi. A zorientowałam się po tym, że właśnie od 3-4 cykli mam plamienia przed @, wcześniej nie miałam. Nie wiem co wpłynęło na zmianę, akurat jak się zdecydowaliśmy na starania.
No ale oczywiście u Ciebie progesteron może być ok:)
U mnie lekarz mówił, że to z powodu mojego pcos, ale w sumie plamienie plus normalne krwawienie trwa ok 8 dni wiec w normie, dlatego tego nie sprawdzał żaden.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 12:25
-
nick nieaktualnyemerald_m wrote:Judi, a Ty kiedy testujesz ponownie?
Nie wiem teoretycznie mogłam dzisiaj bo okresu nadal nie mam a teoretycznie powinien być wczoraj ale jakoś tak nie pchało mnie do tego może temu że ciężko mi uwierzyć żeby mogło się udać bo tempka troszkę spadła i te plamienia. Zobaczymy jak dalej bedzie dzisiaj jeśli się nie pojawi to może jutro -
Ja to się tak zestresowałam tym progesteronem że spać rano nie mogłam i cały czas o tym myślę. Wiem, że to stosunkowo łatwo się leczy ale ja już jakieś czarne myśli mam:(
Nie wiecie co może być przyczyną takiego obniżenia proga? -
nick nieaktualnydobuska wrote:Ja plamię przed @ od zawsze w sumie i zawsze lekarze mówili, że to w granicach normy, aczkolwiek w poprzednim cyklu też to wystąpiło tylko w terminie @, a teraz jest inaczej. W przyszłym miesiącu muszę iść do lekarza, nie ma innej szansy. pewnie nie ciąża:(
-
dobuska wrote:Ja plamię przed @ od zawsze w sumie i zawsze lekarze mówili, że to w granicach normy, aczkolwiek w poprzednim cyklu też to wystąpiło tylko w terminie @, a teraz jest inaczej. W przyszłym miesiącu muszę iść do lekarza, nie ma innej szansy. pewnie nie ciąża:(
Życzę by jednak @ nie przyszła -
Judi22 wrote:ja nie miałam nigdy plamień. aJesli już to z dwa razy się zdarzyły dzień przed @ i potem od razu krew i ból brzucha. poprzednim cyklu badałam progesteron wynosil 19.20
Judi to u Ciebie może to być dobry znak te plamienia:)
Tak jak dziewczyny piszą właśnie u niektórych się to zdarza w początkowej ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2016, 12:26