Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sandri_1 wrote:Czy test Vitam nie daje falszywie pozytywnych ? Zawsze ich używałam i nigdy mi nie pokazaly dwoch kresek. Wiec chyba mnie nie oszukuje?
uzywam ich od grudnia. W ciagu cyklu robie testy od 9dc do nawet 20. Robie 1-2 a czasem 3 testy na dzien i wlasciwie zawsze widac druga kreske. Czasem juz blisko owu (tj 2-3dni) wychodzi po czasie prawie pozytyw. Ale przed owu test jest mega pozytywny i juz nie ma watpliwosci czy to falszywy pozytyw czy prawdziwy. Tak jest u mnie.Mam nadzieje ze pomoglam. -
sandri_1 wrote:O Boze! Cala sie trzęse! Płacze! O Boże! Sa dwie kreski! Z popoludniowego moczu! Jest blada ale jest! Nie wwierzę! Kupilam test na jutro, ale pomyslalam ze jak juz jest 13 dni po owu to powinna wyjść z popoludnia. Nie wierzę ze to sie dzieje!
Super, gratuluję!!!!!nitta32 lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
nick nieaktualny
-
Czy test Vitam nie daje falszywie pozytywnych ? Zawsze ich używałam i nigdy mi nie pokazaly dwoch kresek. Wiec chyba mnie nie oszukuje?
Upppppppssssssss myslalam ze chodzi o testy owu bo znam ta firme i poplynelam. Sredecznie gratuluje 2 kreseczek! Ja tez uwazam ze falszywie dodatnie testy ciazowe raczej sie nie zdarzaja. Grtaulacje!!! -
nick nieaktualnynitta32 wrote:uzywam ich od grudnia. W ciagu cyklu robie testy od 9dc do nawet 20. Robie 1-2 a czasem 3 testy na dzien i wlasciwie zawsze widac druga kreske. Czasem juz blisko owu (tj 2-3dni) wychodzi po czasie prawie pozytyw. Ale przed owu test jest mega pozytywny i juz nie ma watpliwosci czy to falszywy pozytyw czy prawdziwy. Tak jest u mnie.Mam nadzieje ze pomoglam.
tylko ze to o ciazowy chodzi a nie owulacyjnynitta32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny