Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
mozecie zerknac na moj wykres?
JUz 2 raz OvuF przesunal mi owulacje. Najpierw zaznaczyl 16dc, potem 17dc a dzis 18dc. Co lepsze wczoraj mnialam silny i trwajacy do godz bol prawego jajnika. Nawet zastanawiam sie czy to nie owulka. Ale tempka mowi ze nie. Moim zdaniem owu byla 17dc. okolo 19 godz 17dc czulam bol porawego jajnika. Przyjelam to za owulke.A jak jest u Was? Czy zauwazacie u siebie bol owulacyjny? mam z tym trudnosci a moze nawet nie czuje bolu owu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sandri_1 wrote:Co jakis czas mam takie uczucie w brzuchu jak bym miala @ dostać Czy to normalne? Takie lekkie klucia w dole brzucha...
W ogóle nie wiem co chodzi, gdzie ja jestem, co sie dzieje!
Sandri_1 gratulację -
nitta32 wrote:mozecie zerknac na moj wykres?
JUz 2 raz OvuF przesunal mi owulacje. Najpierw zaznaczyl 16dc, potem 17dc a dzis 18dc. Co lepsze wczoraj mnialam silny i trwajacy do godz bol prawego jajnika. Nawet zastanawiam sie czy to nie owulka. Ale tempka mowi ze nie. Moim zdaniem owu byla 17dc. okolo 19 godz 17dc czulam bol porawego jajnika. Przyjelam to za owulke.A jak jest u Was? Czy zauwazacie u siebie bol owulacyjny? mam z tym trudnosci a moze nawet nie czuje bolu owu
Ja myślę, że to przez śluz bo po 16 miałaś jeszcze rozciągliwy a po owulce już go nie powinno być i pozytywne testy owu. Także ja też bym stawiała na 18.
Ja zauważam ból owulacyjny ale czasem jest on dzień przed a czasem w dniu owu i jest dość intensywny -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:ja mialam falszywie dodatni test ale to byl facele z rosmana no i kreska byla duzo bledsza.
ja niestety też. na drugi dzień beta negatywna. ale siknęłam tez na pre-testa i tez był cien cienia, wiec prawdopodobnie był to jednak biochem
sandri gratuluję!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nitta32 wrote:mozecie zerknac na moj wykres?
JUz 2 raz OvuF przesunal mi owulacje. Najpierw zaznaczyl 16dc, potem 17dc a dzis 18dc. Co lepsze wczoraj mnialam silny i trwajacy do godz bol prawego jajnika. Nawet zastanawiam sie czy to nie owulka. Ale tempka mowi ze nie. Moim zdaniem owu byla 17dc. okolo 19 godz 17dc czulam bol porawego jajnika. Przyjelam to za owulke.A jak jest u Was? Czy zauwazacie u siebie bol owulacyjny? mam z tym trudnosci a moze nawet nie czuje bolu owu
Sandri1, cudownie, że przerwałaś wątkową stagnację Z całego serca Ci gratuluję i troszkę zazdroszczę tych emocji
Marmurkowa, nie odchodź. Zostań.
Madziulla, co do tuszy, rozumiem Cię bardzo. Też jestem chuda i słyszę masę docinków na ten temat. Bywam nazywa anorektyczką, wmawia mi się, że pewnie się głodzę, co jest absurdem. Najgorsza rzecz jaką usłyszałam to taka, że mogłabym być żywą reklamą zakładu pogrzebowego. Było mi bardzo przykro, bo wychudłam jeszcze bardziej przez pobyt w szpitalu z synkiem i stres.
Czekam na ciążę i przytycie. Nigdy piękniej nie wyglądałam niż w ciąży i kilka tygodni po. Wszystko przed namiAJA_S, nitta32 lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysandri_1 wrote:Co jakis czas mam takie uczucie w brzuchu jak bym miala @ dostać Czy to normalne? Takie lekkie klucia w dole brzucha...
W ogóle nie wiem co chodzi, gdzie ja jestem, co sie dzieje!
Moja siostra ma dwójkę dzieci i mówiła, że właśnie tak się czuja w terminie @. Więc kochana normalne, spokojnie, wszystko będzie dobrze